İzmir burun estetiği

ufuk bey benden muayene ücreti almadı. internetten mesajlajtık randevu verdi. bi 5 dk görüştük zaten

evet ben bu forumda ücret almadığını okumustum
200 lirayı duyunca şaşırdım

bu muayene ucretini bir cok doktor aliyor yani o konuda endiselenmene gerek yok.
bu arada ben sana neyden bahsetmistim burnumla ilgili hatirlamiyorum?? :kedi:

hic bir doktora yuzde yuz guvenemezsin, hele ki gorusmeden asla. ameliyat oncesine kadar hep acaba baska bir doktor mu secseydim diye dusuneceksin yani cok zor geciyor bu donemler...
ben senin gittigin doktorun burnunu kaldirirsak solunum problemi yasarsin demesine sasirdim yani cunku dusuk bir burnun ucunu kaldirmakla nasil bir problem ortaya cikabilir? ilk defa boyle bir sey duydum. sonucta burnun dis gorunumuyle ilgili bir sey burnun icinin genisligi darligiyla ilgili degil sanirim...
aman ne bileyim ben de doktor degilim yani belki de dogru diyordur ama ilk defa boyle bir sey duydum...
ufuk beyin, can kopallin falan solunum problemi yaratacak hatalari yapmayacagini dusunuyorum cunku tecrubeli doktorlar. neyin ne olacagini bilirler elbette.

burnun ıcın dememıstın canım beklentı olarak soylemıstın..hanı ben dıger doktor a yaptırıcam dedıgımde,ıyı sec doktorunu ınsan 4*4luk sonuc beklıyor olmadıgında da hayal kırıklıgı yasarsın,demıstın ya onu soyluyorum :)
cok dogru dıyorsun..cunku dedıgım gıbı sımdıden kendı kendıme soyle mı olsa boyle mı olsa dıye dusunuyorum..
mesela,gayet dogal kavıssız kalkık olmayan bır burundan yanaydım ama sımdı azıcık kavıs olsa mı azıcık kalkık olsa mı o kadar amelıyat olacam dıye dusunuyorum :)

ya o olay benımde cok aklıma takıldı ıste..sonucta estetık bu ne demek kalkmaz ucu?benım tek derdım burnumun ucu e o da olmayacaksa zaten estetıkle???yanı bıraz da sacma geldı..estetık bu adı ustunde..onu kaldırıp benım nefes almamı saglayacak adam sensın ben degılım sempatiksalakcinni
ufuk bey maıl atmıs haftaya yokmus kasım bası tekrar maıl at dedı..aralık ıcınde verdıgı tarıhler bana uymuyor,ocaga kalacak herhalde..zaten yemın torenınden sonra olsun dondugunde gorsun daha ıyı..amelıyat olup şiş bı halde yemın torenıne gıtmek zor olurdu benım ıcın :)
kasım bası gıbı tekrar konusucam ufuk beyle..bu arada burnumun fotosunu da cekıcem yollıycam..ben gıtmeden bır fıkrı bır tasarımı olsun..

ufuk bey benden muayene ücreti almadı. internetten mesajlajtık randevu verdi. bi 5 dk görüştük zaten

bende maıllasıyorum kendısıyle bır haftadır ama bana randevu vermedı..ucret sordugumda da 200TL dedı..

evet ben bu forumda ücret almadığını okumustum
200 lirayı duyunca şaşırdım

kafasına gore takılıyor herhalde :) bana kendısı bızzat soyledı 200tl dıye

waaooovv bade muhtesem olmussun :)))
burnuna hayran kaldım harıkaaaaaa
goguslerın de aynen :)
gule gule kullan canım her ıkısınıde :)
ıstedıgım buruna sahıpsıııın

bende maıllasıyorum kendısıyle bır haftadır ama bana randevu vermedı..ucret sordugumda da 200TL dedı..

bende kendisine mail attım ön görüşme için ücret ödemek gerekiyormu diye ücretli diye mail geldi...200 lira sanırım...forumda bazı arkadaşlar ödemediklerini söylemişlerdi ama ödeniyormuş...

canım can kopal almıyor ön görüşme ücretsiz gidip konuşabilirsin

evet tatlım bu durum benim sınırımı bozdu açıkcası!ne o oyle kafasına göre ondan alıyor bundan almıyor?böyle sacma şey olur mu?ya alırsın ya da almazsın!o zaman biz enayi mı oluyoruz yani?200tl az da değil ki!

can beyle kesin görüşucem zaten..
Cemil tugay in yaptıgı bir burnu gördüm şimdi resmen asık oldum :) bade82ydi sanırım kullanıcı adı..mutlaka görmelisin!harika!Cemil neyle de görüşmeye karar verdim :)

evet cnm badenin burnu çok güzel olmuş gerçekten...daha fazla resim eklese keşke...ufuk beyinde muayene ücretini gerçekten anladım 200 lira az bi para değil dediğin gibi...uygulanıyorsa herkese uygulanmalı diye düşünüyorum....

tabıı canım ya..o zaman para verenler enayı oluyor..
ben en kısa zamanda maıl atıp bunu soylıycem bakalım ne dıyecek?

mrb kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ailem desteklemiyo bu konuda pek ama ben cok kararlıyım ufuk bılkayın methını cok duydum ona yaptırmak istiyorum ama 4 milyarmıs galıba sızın bıldıgınız onerebileceginiz daha uygun fiyatta iyi bir doktor varmı

cnm bence acele etme ameliyat olmak için gerekirse biraz bekle ama aceleye getirme...sonuçta sağlığın söz konusu bunuda para için riske atma...beklemen daha mantıklı olur..sanırım en uygunda 3 milyardan başlıyor..ufuk bilkay için 4 milyarı gözden çıkarmak lazım...

Benden de ilk görüşmede ücret almadı ama yanımda Ege'den hemşire bir tanıdığımız vardı. Ama o ameliyat ücreti için odediğimiz paranın içinde muayene ucreti geçeiyor faturada yazıyor yani her halükarda ödüyorsunuz o parayı :)

bence de yemin toreninden once yaptirma canim.
insanin bakislari bile degisiyor burnu sisken, kendini taniyamiyorsun sempatiksalakcinni

dedigim gibi hic acele etme...
yavas yavas arastir, doktorlari gez...
en sonunda icine en cok sinen en cok guvendigin doktoru secersin...

bu arada ufuk bey ameliyattan once bana bir tasarim yapmisti, hic begenmemistim.
yani sen de begenmezsen sasirma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…