- 15 Ağustos 2009
- 305
- 3
- 118
ufuk bey benden muayene ücreti almadı. internetten mesajlajtık randevu verdi. bi 5 dk görüştük zatencekhucugum bende izmirde doktor arastiriyorum.benim de burnum fazla sorunlu degil ve bende cok dogal bi burun istiyorum.gonlumden ufuk bilkay geciyor.sen gorusmeye gittin mi acaba?sana ne kadar fiyat bicti?bi fikrim olsun die soruyorum.simdiden tesekkurler canim.
uyuyanguzel fotograflarına daha dün baktım :) o kadar konuştuk seninle ama fotograflarına bakmayı dün akıl ettim :)
o bahsettigin şey benimde dikkatimi çekti..ha ama kötü mü duruyor?hayır.göze batıyor mu?hayır..burnun gayet güzel..ama demiştin ya 'ameliyattan sonra insan 4 4luk bir sonuc bekliyor' diye..gercekten de oyle..benim daha ortada hiç bir şey olmamasına rağmen söyle mı olsa böyle mı olsa diye düşünüyorum..
Ufuk bey hakkında konuşmuştuk seninle..senin de dediğin gibi Ufuk beyin hastalarının fotografları çok fazla ama diğer doktorların hastalarının fotograflarını göremiyorum..
bir doktor her zaman herseyi mükemmel yapamıyor..
demiştim ya sana ilk gittiğim doktor burnumun üçünün kalkmayacagini söylemişti bana..kalkarsa eğer nefes problemi yasarsın demişti..şimdi bu benim en büyük endişem oldu..ya Ufuk bey kaldırırsa ve bende tekrar nefes problemi başlarsa?
bu is sandığım kadar kolay değilmiş..gecen gün de Ufuk bey hakkında ilk olumsuz yorumu okudum..bu da beni endiselendirdi..ayrıca Ufuk beyin muayene ücreti olarak bile aldığı rakam bence çok fazla..bu da ınsanda bir soru işareti oluşturuyor..
Ufuk beyin yaptıgı bir çok ameliyat başarılı..ona olmakta istiyorum..ama iste nedense (gerçi henüz görüşmedim ama) 100% güvenemiyorum..
diğer doktorlara baktığımda,mesela can kopal var..yaptıgı bir ya da en fazla iki burunu gördüm..daha fazlası ya yok ya da ben bulamıyorum..bu da insanın kafasını karıştırıyor..
Ahmet Seyhan..Google da en çok o one çıkıyor..ama onunda yaptıgı burunları gormedim..
benim ilk gittiğim doktor hakkında ise hala doğru dürüst bir bilgiye ulaşamadım :)
benim suan aklımda bu 3 isim var..Ufuk bey,can bey,Ahmet bey..bu 3 isimle görüştükten sonra buraya tekrar konu açıp,bu doktorlara ameliyat olmuş kisilerden fotograf istiycem..ona göre bir karar vericem..ya da icime sinen ismi secicem hiç fotograf bakmadan..
bu muayene ucretini bir cok doktor aliyor yani o konuda endiselenmene gerek yok.
bu arada ben sana neyden bahsetmistim burnumla ilgili hatirlamiyorum?? :kedi:
hic bir doktora yuzde yuz guvenemezsin, hele ki gorusmeden asla. ameliyat oncesine kadar hep acaba baska bir doktor mu secseydim diye dusuneceksin yani cok zor geciyor bu donemler...
ben senin gittigin doktorun burnunu kaldirirsak solunum problemi yasarsin demesine sasirdim yani cunku dusuk bir burnun ucunu kaldirmakla nasil bir problem ortaya cikabilir? ilk defa boyle bir sey duydum. sonucta burnun dis gorunumuyle ilgili bir sey burnun icinin genisligi darligiyla ilgili degil sanirim...
aman ne bileyim ben de doktor degilim yani belki de dogru diyordur ama ilk defa boyle bir sey duydum...
ufuk beyin, can kopallin falan solunum problemi yaratacak hatalari yapmayacagini dusunuyorum cunku tecrubeli doktorlar. neyin ne olacagini bilirler elbette.
ufuk bey benden muayene ücreti almadı. internetten mesajlajtık randevu verdi. bi 5 dk görüştük zaten
evet ben bu forumda ücret almadığını okumustum
200 lirayı duyunca şaşırdım
bendende almamıştı ama ameliyatımı zaten başkasına yaptırdım=)
bende maıllasıyorum kendısıyle bır haftadır ama bana randevu vermedı..ucret sordugumda da 200TL dedı..
kafasına gore takılıyor herhalde :) bana kendısı bızzat soyledı 200tl dıye
muayene ücreti 200tl ama herhalde eğer doktorda anlaşırsan bu ücreti sürekli vermezsin..diye düşünüyorum şahsen :)
sanırım Ahmet Seyhan muayene ücreti almıyor?ben oyle okumuştum..
can kopal alıyor mu muayene ücreti?
mrb kızlar bende burun estetiği olmak istiyorum ailem desteklemiyo bu konuda pek ama ben cok kararlıyım ufuk bılkayın methını cok duydum ona yaptırmak istiyorum ama 4 milyarmıs galıba sızın bıldıgınız onerebileceginiz daha uygun fiyatta iyi bir doktor varmı
bende maıllasıyorum kendısıyle bır haftadır ama bana randevu vermedı..ucret sordugumda da 200TL dedı..
kafasına gore takılıyor herhalde :) bana kendısı bızzat soyledı 200tl dıye
burnun ıcın dememıstın canım beklentı olarak soylemıstın..hanı ben dıger doktor a yaptırıcam dedıgımde,ıyı sec doktorunu ınsan 4*4luk sonuc beklıyor olmadıgında da hayal kırıklıgı yasarsın,demıstın ya onu soyluyorum :)
cok dogru dıyorsun..cunku dedıgım gıbı sımdıden kendı kendıme soyle mı olsa boyle mı olsa dıye dusunuyorum..
mesela,gayet dogal kavıssız kalkık olmayan bır burundan yanaydım ama sımdı azıcık kavıs olsa mı azıcık kalkık olsa mı o kadar amelıyat olacam dıye dusunuyorum :)
ya o olay benımde cok aklıma takıldı ıste..sonucta estetık bu ne demek kalkmaz ucu?benım tek derdım burnumun ucu e o da olmayacaksa zaten estetıkle???yanı bıraz da sacma geldı..estetık bu adı ustunde..onu kaldırıp benım nefes almamı saglayacak adam sensın ben degılım sempatiksalakcinni
ufuk bey maıl atmıs haftaya yokmuskasım bası tekrar maıl at dedı..aralık ıcınde verdıgı tarıhler bana uymuyor,ocaga kalacak herhalde..zaten yemın torenınden sonra olsun dondugunde gorsun daha ıyı..amelıyat olup şiş bı halde yemın torenıne gıtmek zor olurdu benım ıcın :)
kasım bası gıbı tekrar konusucam ufuk beyle..bu arada burnumun fotosunu da cekıcem yollıycam..ben gıtmeden bır fıkrı bır tasarımı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?