- 16 Ekim 2014
- 89
- 11
- 13
- 31
- Konu Sahibi busraaakrkc
-
bende ikisi arasında kaldım, çok kararsızım.
teşekkür ederim :)Bncede Muhammed beye imkan varsa goz kapalı giriliryoksa can kopal diyorum
merhabalar bencede can kopal diyorum çünkü yaptığı eserlerden biliyorum bende çok araştırdım bende ona kombine olacağım en uygun zamanda inşallah canım hiç düşünme benceArkadaşlar merhaba ben u-yaklaşık iki buçuk yıldır burun estetiği olamayı düşünüyorum. paramı hazırladım fakat doktor seçimi çok sancılı bir dönemmiş ufuk bilkaya ve can kopala burun estetiği olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi lütfen çok rica ediyorum artık bende sizler gibi güzel bir burna sahip olmayı istiyorumlütfen.
merhabalar bencede can kopal diyorum çünkü yaptığı eserlerden biliyorum bende çok araştırdım bende ona kombine olacağım en uygun zamanda inşallah canım hiç düşünme bence
cemil tugayı ve bora karaaliyi düşündünüz mü peki
yiğit beyi bende duydum fakat hiç hastalarının fotoğraflarını göremedim ne yazık ki burun örnekleri benim için çok önemli her doktorun tarzı farklı çünküBen yiğit özer tiftikcioglu dr. A ameliyat olalı tam 8 gün oldu, doğal burun lariyla biliniyor, cok hastasi var ve cok yoğun, ulaşmakta zor,ama ben başardım, hatta ameliyata girmeden önce bir hastasi ile görüştüm dedim ki sizin neyiniz var ,ben burnumdan estetik oldum dedi hanim efendi ,ama demeseydi herhalde hayatta anlamazdim, cok doğal di burnu,bu da benim için cok önemli ydi, pazartesi alçım alınacak seni haberdar ederim,şu an alcili olmasina ragmen az cok şekli belli ve tam istediğim gibi, ben bildiğimi söyledim, umarim doğru tercihler yaparsin
ne yaptınız hangisine karar verdnzyiğit beyi bende duydum fakat hiç hastalarının fotoğraflarını göremedim ne yazık ki burun örnekleri benim için çok önemli her doktorun tarzı farklı çünkü
ben daha bugün oldum her tarafım sargı içinderesim gorebilrmıyım
Oben daha bugün oldum her tarafım sargı içinde
teşekkür ederim şu an baya baya şişim ağrım yok çok şükür yüzüm baya hassas sanırım morardı gözlerim ve uçuklar çıktı fiyat konusunda doktor farklı fiyatlar veriyor burundan buruna değişiyormuş bence gidip görüşmelisin can hocayla görüşme ücretsiz zatenO
COk gecms olsun irtabat halinde olalım cok merak ediyorum agrın sızın var mı ve kaç para odedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?