İzmir Çankaya Tıp Merkezinde Hasan Ulaş Başyurt'ta (kadın doğumcu) giden var mı?

SedefCaglayanSeven

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
3
0
16
35
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,
İzmir Çankaya Tıp Merkezinde Hasan Ulaş Başyurt'ta (kadın doğumcu) giden var mı?
Gittiyseniz doktor ve hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Selamlar,
Sedef Çağlayan Seven

Arkadaşlar merhaba,
Kimseden ses çıkmıyor. Görüşlerinizi bekliyorum.
selamlar.

Ben ilk önce rutin kontroller için gittim Ulaş Bey'e.Şİmdi de 9 haftalık hamileyim kontroller için kendisiyle devam ediyorum.Gerçekten çok iyi bir doktor.Çok ilgili istediğim her zaman ulaşabiliyorum kendisine ve de çok yardımcı oluyor.

Siz ne için gitmiştiniz?

Bende 9 haftaliktan itibaren hasan beye gidiyorum simdilik bi sorun yok sadece ultrasonla bakip yolluyor zaten 5 dakika anca suruyor muayene bakalim bu haftada muayeneyi kisa keserse baska bir doktor bulcam cunku benden once girenler 20 dk evvel cikmiyor bana 2 dk ultrason bakiyor okadar ha birde bebegin fotolarini cd halinde veriyor okadar sizler memnunmusunuz

şimdi kaç haftalıksınız?Ben de ilk öğrendiğimden bu yana gidiyorum Hasan Bey'e.Bazı kontrollerim kısa bazıları da uzun sürüyor.Ben biraz daha bakalım hemen bitmesin diyorum. :)

Pazartesi 20 haftalik oluyorum evet bazen 5 dakika bazende 15 dakika suruyor gecengun ilk defa uzun surdu ama ic organlarina falan bakti simdi 2 hafta sonra gittigimizde butun ic organlarini inceliycek ilaclarimi yaziyor bir sorun olursa telefonla arayip sorabiliyoruz bizi hemen yonlendiriyor ben acikcasi memnunum 40 haftaya kadar gitmeyi dusunuyorum ama dogum bana pahali geldi....

bende 22 haftalık oldum.cinsiyeti nedir sizin?Bende açıkcası doktor değiştirmeyi düşünmüyorum.İstediğim her saat ulaşabiliyorum.Karataş da oluyormuş doğum.Fiyat aldıgımızda 1500 TL denmişti sanırım.Rutin kontrollere kaç haftada bir gidiyorsunuz?

Cinsiyetimiz erkek ama bana dogumu 1200 tl demisti ilk sordugumda beni 3 haftada bir muayeneye cagiriyor bazen isim olursa ayda 1 gidiyorum bazen muayene 5 dakika suruyor bakalim onumuzdeki haftalarda ic organlarina iyice bakcak insaallah buda kisa surmez bazen girenler cikmak bilmiyor ben 5 dk cikiyorum anlamadim

Maşallah Allah bağışlasın.Bizim de erkek..Bende bu hafta gidecem 23.haftada şeker yüklemesi yapılacak.Zaten Hasan Bey bizim cihazlarımız iyi , ben her kontrolde organlarına bakıyorum dedi.Doğum içinde aralıka kadar 1200 tl dediler bizim doğum ocak ayında olacagı için yeni fiyatlar geçerli olacakmış.O da 1500 Tl yi bulur dedi hastane.Doktorun kendisine sormadık ama.. sizden once girenlerin gebelik takibimi uzun sürüyor.Belki bu haftadan sonra uzun bakmaya başlayabilir :)
Facebookda gördüğüm kadarıyla sevilen bir doktora benziyor....Hakkımızda hayırlısı inşallah..

Evet bizde 19 haftaligiz benimde dogum kismetse subat 9 zaten birtek bu hafta muayenemiz uzun surdu daha onceleri 5 dakikaydi bizimde 24.haftada seker yuklememiz olcak benim kontrolum tam bayram haftasina denk geliyor bakalim calistigim ivin bir sonraki hafta da gidebilirim ic organlari yuzde doksan normal dedi zaten 21haftadan son ra organlari net belli olur demisti cinsiyetindede ilk ne dediyse dogru cikti bir kizim vardi birde oglum olcak insallah

Benimde ilk hamileliğim.14.haftada erkek dedi ve de hala erkek..Yanılma olmadı hiç.Siz bu arada kaç kilo aldınız toplamda.

Bende 58 ile hamile kaldım.Şimdilerde 62 kiloya geldim..Ama çok kilo almıssın diyor.Bugünde bana şeker yüklemesi yapıldı.3 saat kaldım hastanede..Çok zor geçti valla..

Ben ilk hamileligimde 35 kiloya yakin aldim ama seker yuklemmemde tansiyonumda hep normaldi massallah insallah seninde seninde sorunsuz gecer gebeligin bana hic kilomu sormuyor ilk muayeneye gittigimizde sordu baskada sormadi

Dün aldım sonuçları.Şeker yüklemem normal çıktı.Demirin eksilmiş biraz.Bir de idrar yolları iltihabı malesef

Kızınızda gittiğiniz doktor kimdi peki?

Kizimda gittigim central hospital da sefer bey vardi seker yuklememide 9 eylul polikliniginde yaptirmistim ama dogumumu tepecik kadin dogumda maddi imkansizliktan yapmistim bakalim simdide tepecik hastanesinde olabilirim mecburen

Neden sezeryan dusunuyorsunuzki normal daha saglikli normalde 1 gun aci cekiliyorsa sezeryanda daha cok ozel hayat hastaneside sezeryani 590 tl ye yapiyor galiba zaten ozellerde hep sezeryan birde bizim simdi detayli ultrason haftamiz bu hafta 21 haftalikken yapilan varya sizin bu muayene kac dakika surdu birde seker yuklemesini hasan beymi yapti ekstra ucret aliniyormu bu seker yuklemesinden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…