Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burnum kemerliameliyat olduğumda bundan daha kötü olcağını sanmıyorum ama yüzüme gtmezse ya bir daha ameliyat olmak zorunda kalırsam dye cesaretm yok düğünüme kadr olsammı düğünden sonramı olsam karar veremedm düğünme birbuçuk ay var bir hafta içnde karar verip ameliyat olmam lazm
izmirde değilm ben trakyadan gelicem nişanlım muğlanın ilçesinde çalışıyor yani evlendiğmde muğlada yaşamay başlıcam izmir yakın olduğu içn izmrde araştırıyorum istanbul da trakyaya yakın ama kalma sorunu var ve istanbulu hiçblmiyorum...nişanlım izmirli onunla gideceğz ama düğün öncesimi sonrasımı sence ? şişlkler ne kadr sürede iner . tabi zaman alacak ama anormal görünmeyecek şeklde ilgi çekmeyecek kadr ne zaman iner... doktora fotolarımı gönderdm geri dönüş yapar heralde bugnlerde
ben bu sitede cemii beyn ismini duydum da araştrmsya karar verdm önce tereddüt ettm burdaki yorumlar reklamdr felan doktorun yakınıdr felan dye :) olmadığını düşünüyorum şmdi... bana nişanlım arkadaşım ekolde olmuş cem karaş a memnun ve çok uyguna yapmş demşti ama herkes aynı şeyi söylemiyor memnun olmayan da var. az para verip rezil olmak da var ... ayrıca 3500 de çok abartılı değil benm karşılayabileceğim bi fiyat fazlası aşar ama bu iyi. ben haftaya gdeceğim byüük ihtimalle rüyarüya inş. uygun bi tar verir ctesi gnleri ameliyat yapıyormu acaba
ya hem korkuyorum hem de sabırsızlanıyorum : ) çok güzel olsun küçücük olsunda değil zaten benm isteğim yeterki doğal düzgün dursun yani yüzümn estetğini o kadr bozuyorki.. ben çok güzel biri olduğumu düşünmüyorum ama güzel giyinip doğal makyajla yani kendme bakarsam beğeniyorum beğeniliyorum ama genelde arkadaş çevremden burnun yüzünün estetğini bozuo aslnda burnunu yaptrsan çok iyi olur dyen arkadaşlarm oldu 28 yaşndaym artık olsam iyi olcak ee rüya rüya senin nasıl şu an da durumun fotolarını görmek isterdm