izmir' de başarılı bir tüp bebek merkezi

Merhaba, Ozel Ege Tup bebek Merkezini tavsiye ederim. Dr. Erdal Atak ilgili,guler yuzlu ve iyi bir doktor. Tahliller,film,ultrason vs. islemler uzun suruyor. Nerede baslarsan basla bu boyle.O yuzden bir an once baslamani tavsiye ederim. Bazen (transferden sonra)2 gunde bir merkeze cagrilacaksin bunlari hep goz onunde bulundur.Yani Aydin-Izmir seferleri bitmeyecek inan bana.. Sonu olumlu biterse iyide basari olmazsa nasil tekrar ayni guc bulunacak bilmiyorum. Benimde ilk denemem olacak Temmuz ayinda.
hayırlısı olsun canım inş ilk denemende olur bebişin ,evet aydın izmir maya zor olcak ama izmirde kalmayı düşünüyom sanırım işlem toplam 15 gün sürüyomuş transfer dayil öle okumuştum ,sormayıp sizin bu işlemlere ne kadar dediler özel ege de yane kaç parayla işlem bitiyo?inş benimde başka sorunum olmaz çünkü sadece kadın dogum dr m sıradan hormon tahlili yaptı geniş kapsamlı bu iş için daha dr gözükmedik dolayısıyla başka işlemler olmadı inş benimde ilkinde olur:sm_confused:

bende irenbe nin hastasıyım çok şükür allahımın izniyle şu an da 12 günlük anneyim dr um dilek aslan ve kesinlikle tavsiye ederim ama aktuelciğimin dediğinede katılıyorum ......

kıslar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür edrim bende irenbe de karar kıldım umarım hakkımızda hayırlısı olur.

amin canım benim amin emin olki allahın izniyle harika bir merkezde karar kıldın ve ayrıca kendini çok özel hissedecegin bir merkez burası kesinlikle hayırlı ugurlu olsun inşaallah amin

kıslar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür edrim bende irenbe de karar kıldım umarım hakkımızda hayırlısı olur.

bence çok isabetli bir karar almışsın.özellikle dilek aslan ı tavsiye ederim.hepsi çok iyi ama kendi doktorum olduğu için tavsiye ediyorum.benim bugün 12.günüm ve sonuç 135 çıktı.yani hamileyim.Allah hepinize nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar desteklerinizden sonra irenbe 'de sanki bebişlerime kavuşacakmışım gibi hissediyorum ,bende dilek hanımda karar kıldım. eylül ayında yaptıracağız allahın izniyle rabbim dualarımızı geri çevirmesin.

zuzuay hakkında hayırlısı olsun canım bende dilek hanımın hastasıyım dilek hanım işinde gerçekten başarılı ve severek yapıyor bende tavsiye ederim ....inşallah hisetiğin gibi bebişlerine kavuşursun allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

bence çok isabetli bir karar almışsın.özellikle dilek aslan ı tavsiye ederim.hepsi çok iyi ama kendi doktorum olduğu için tavsiye ediyorum.benim bugün 12.günüm ve sonuç 135 çıktı.yani hamileyim.Allah hepinize nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

tebrikler canım hayırlısıyla Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah,darısı bizlerin başına olsun inşallah.

bende irenbe nin hastasıyım çok şükür allahımın izniyle şu an da 12 günlük anneyim dr um dilek aslan ve kesinlikle tavsiye ederim ama aktuelciğimin dediğinede katılıyorum ......

Sara nur ben senin daha önce ki bir yazini okudum . Kafam karisti :uhm:

"ben de smyrna'da tüp bebek tedavisi oldum. şu anda 7 aylık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum. hem doktorum hem de ordaki tüm personel çoook güleryüzlü ve ilgili. hepsinden çok memnunum. ordaki ekibin deneyimsiz olduğu hiç düşünmüyorum. benim gibi bu problemi çeken tüm herkese smyrna'yı kesinlikle tavsiye ederim."

Daha önceki yazinda bunlari yazmissin . Önce nereye gittin? Hangisinee ?? Neler oldu anlatirsan sevinirim .. cnm ..Neden Smyrna'yi biraktin?

Son düzenleme:
Sara nur ben senin daha önce ki bir yazini okudum . Kafam karisti :uhm:

"ben de smyrna'da tüp bebek tedavisi oldum. şu anda 7 aylık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum. hem doktorum hem de ordaki tüm personel çoook güleryüzlü ve ilgili. hepsinden çok memnunum. ordaki ekibin deneyimsiz olduğu hiç düşünmüyorum. benim gibi bu problemi çeken tüm herkese smyrna'yı kesinlikle tavsiye ederim."

Daha önceki yazinda bunlari yazmissin . Önce nereye gittin? Hangisinee ?? Neler oldu anlatirsan sevinirim .. cnm ..Neden Smyrna'yi biraktin?

canım benim böyle bişey yazmam imkansız sen yanlış okumuşsun çünkü ben bir kız bebek bekliyordum ve şimdide bir kızım var şükürle rolsun

ayrıca ben hiç o merkeze gitmedim iki merkeze gittim biri öylesine idi merakdan gittim bakalım anlattıkları kadar var mı diye aman alalhım ıyyyyyy igrençti ben irenbeye gittim ve orda hamile kaldım 9 ayımı orda geçirdim sonrada şükürle rolsun dogurdum ...

Cnm ben iyice baktim .. Ve sana da kopyaladim ..
Neden benim degil dedigini anlamadim ama bunlar senin yazilarin .
Neyse ben sadece bi merkez hakkinda bilgi almaya calisiyordum o kadar ...
Belki anlatmak istemiyor olabilirsin cok dogall.. ßyyy

@sara_nur@
Orkide

Meslek: Psikolog
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Doktora
Yaşadığınız Yer: Fransa
Kan Grubunuz: 0 Rh+

Ruh Halim:
Teşekkür Et: 901
188 yazı için 404 kez teşekkür edilmiş
Puanı: 5913

--------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar arkadaşlar Smrna Tüp Bebek Merkezinde Tedaviye başladım ve İlk Aşılamam yapıldı şimdi 24 Şubattı bekliyoruz sonuç çıkacak ne düşüneceğimi bilemiyorum Dr. Funda Koçyiğit Dr. memnunum umarım herşey güzel olur,Bu Tedavi insanı okadar yıpratıyorki helle doğru Dr. bulabilmek çok zor Allah hepimize yardımcı olsun

--------------------------------------------------------------------------------

@sara_nur@
Orkide

Ruh Halim:

Merhaba akdogansenay bende Smrnada tedavi görüyorum doktorum Funda Hanım ilk aşılamam yapıldı sonucu bekliyoruz 5 ay oldu oraya gitmeye başlıyalı doğrusu doktorumdan memnunum ama çalışanlarından pek memnun değilim hatta birkaç kere tartışma yaşadık daha çok tecrübesizler onuda yeni bir merkez olmasına bağlıyoruz, bakalım İnşallah gerek kalmaz ama sonuç negatif çıkarsa bende değiştirebilirim. Allah Hepimize

@sara_nur@
Orkide

Ruh Halim:

ben de smyrna'da tüp bebek tedavisi oldum. şu anda 7 aylık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum. hem doktorum hem de ordaki tüm personel çoook güleryüzlü ve ilgili. hepsinden çok memnunum. ordaki ekibin deneyimsiz olduğu hiç düşünmüyorum. benim gibi bu problemi çeken tüm herkese smyrna'yı kesinlikle tavsiye ederim.

hayatim bu işte bir yanlişlik kesinlikle canim bu li
nki verir misin bana düzeltilmesi lazim yemin ederim bir kere ben smarna art tüp bebek merkezine hiç giitmedim kesinlikle ayric aben kizimin olacagini 14 cü haftamda yani 3.5 aylik gebeyeken ögrendim nasil olurda 7 ci ayimd akalkip böle saçma sapan bişey yazabilirm canim benim hayir benc ebu işte bir yanlişlik var kesinlikle lütfen girince linki verirmisin silacim ben bu işi düzelttirecegim ben nereye gidip gitmediğim konuusnda yalan söyleyecek biri degilim ben bu merkeze hiç gitmedim ....ve ayric aben tup bebek tedaviside görmedim ilaç tedavisi gördüm .... Canim beni bana mi anlatiyorsun diyecegim eger yukardakiler dogruysa send ehaklisin ama canim benim kesinlikle yanlişlik var olabilir mi öyle bişey....

http://www.kadinlarkulubu.com/izmirde-tedavi-gorenler-t79133/index.html

BAK GÖRÜYORSUN DEMİ SILACXIM İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUM HERALDE TEK KİŞİ OLARAK PEK ÇOK KİŞİNİN YERİNİ DOLDURMAM PEK MÜMKÜN DEGİL NEDEN Mİ BU ARKADAŞIN AÇTIGI KONUYA SADECE YARDIMCI OLMAKTI BUNLARIN HEPSİ BİR SİTEDNE ALINTI O DR SORMUŞTU BENDE ONA MEMNUNİYETİN KİŞİDEN KİŞİYE DEGİŞTİĞİNİ ANLATABİLMEK İÇİN KOPYALADIM HAYATIM EGER İYİCE OKUMUŞ OLSADIN ANLARDIN yerimseniben ama olsun .......yani böyle gene söyleyeim ben bu merkeze hiç gitmedim irenbe tüp bebek merkezine gittim gene hamile kalsam gene oraya giderim ve yine dilek aslan a giderim o okuduklarının hepsi alıntıdır en son da yazıoyr zaten canım benim ama konuyu haletmiş bulunmaktayzı demi şekerim allah yardımcın olsun hım bana irenbeyi sorarsan sana anlatırım yardımcı olurum .... bu arada.... yerimseniben :1hug: a.s

Tesekkürler cnm ya kusra bakma . Yazilarin biri ayri digeri ayri olunca kafam cok karismisti .. :uhm:
Saol beni yeterince aydinlattin ... :1hug:
Bu arada Mirac kandilini kutlarim .. Bu mubarek günde ALLAH bütün dualari kabul eyler insallah ..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım inş ilk denemende olur bebişin ,evet aydın izmir maya zor olcak ama izmirde kalmayı düşünüyom sanırım işlem toplam 15 gün sürüyomuş transfer dayil öle okumuştum ,sormayıp sizin bu işlemlere ne kadar dediler özel ege de yane kaç parayla işlem bitiyo?inş benimde başka sorunum olmaz çünkü sadece kadın dogum dr m sıradan hormon tahlili yaptı geniş kapsamlı bu iş için daha dr gözükmedik dolayısıyla başka işlemler olmadı inş benimde ilkinde olur:sm_confused:

Merhaba,kusura bakma yazamadim 25 Temmuzda transferim yapildi onumuzdeki hafta icin bekliyorum. Insallah mutlu sonucu paylasirim burada. Beklemek oyle zor ki icinde bebek varmi,yokmu bu dusunce delirtiyor insani.
Burada doktorumun soyadini yanlis yazmisim Dr. Erdal AKTAN. Inan bana onun guler yuzu ile karsilasinca memnun kalacaksin. Ben ssk dan faydalandim ve merkeze 2000 odedim.
Sana da basarilar diliyorum uzun ve zor bir yolculuk cunku. Tekrar gorusmek uzere..

merhaba bende ızmırde oturuyorum ve ırenbeye gıdıyorum doktorum Dılek Aslandı. okuduklarımdan senınde doktorunun Dılek hanım olduqunu bılırem.doqum yapmısın hayırlı olsun annelı babalı buyusun .bır sey sormaq ıstıyordum sen nerde doqum yapdın .mumkunse cevap yaz sımdıden tessekurler

Back
X