izmir"de burun estetigi can kopal mi ? Bora karaali mi ?

Ybo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
55
7
86
45
kizlar yorumlarinizi ,deneyimlerinizi ya da baska bir dr da olabilir tavsiyelerinize ihtiyacim var

temmuz ayinda ameliyatimi olacagim ama halen dr konusunda kararsizim ve deneyimlerinizi duymaya ihtiyacim var:///

Offf/Biri dr'unu paylasabilir mi, olumlu olumsuzzzzz

Cnm ben Cem Karas a oldum, hiç memnun kalmadım. Çok araştırdım ve fiyatı daha uygun olduğundan Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. Zaten bu forumda da onun adına açılmış konu var neredeyse memnun kalmayan görmedim. Ben de çok memnunum çok ilgili bir doktor. 3300tl ye oldum, +140 tl silikon tampon

Cnm ben Cem Karas a oldum, hiç memnun kalmadım. Çok araştırdım ve fiyatı daha uygun olduğundan Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum. Zaten bu forumda da onun adına açılmış konu var neredeyse memnun kalmayan görmedim. Ben de çok memnunum çok ilgili bir doktor. 3300tl ye oldum, +140 tl silikon tampon

Hemen arastiriyorum canim, Cook tesekkur ederim paylasim için.bir de Burun oncesi sonrasi halinin fotografini gorebilir miyim

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.

Halis Ünlü İzmir Ekol KBB de 14 gün önce oldum ameliyatımı bi araştır istersen :) şuan memnunmuyum değilmiyim inan bilmiyorum çünkü çok yeni ve şiş bir burnum var :D gören herkes bayılıyor çok doğal olmuş siman hiç değişmemiş diyor

Back
X