- Konu Sahibi ilaydaozerk
-
Merhabalar,
İzmir de burun estetiği konusunda özellikle kırılmadan törpüleme konusunda en iyi doktorlar veya klinikler hangileri ?
Yazları 2 ay Ankara da oluyorum ordanda bildiğiniz doktorlar olabilir.
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
İzmir de burun estetiği konusunda özellikle kırılmadan törpüleme konusunda en iyi doktorlar veya klinikler hangileri ?
Yazları 2 ay Ankara da oluyorum ordanda bildiğiniz doktorlar olabilir.
Şimdiden teşekkürler.
Çoook teşekkür ederim iki hocama da ulaşacağım. İnşallah umduğum gibi olur.
Sorun olursa bana ya da ulaşmak istediğin zaman sana yardımcı olabilirim randevu numarasını veririm canım:)
Sorun olursa bana ya da ulaşmak istediğin zaman sana yardımcı olabilirim randevu numarasını veririm canım:)
Çok teşekkürler canım. Sana ulaşırım tabii
Canım ben izmirde Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit ÖZER tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam benim dışımda arkadaşlarımda aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var bakabilirsin muayene ücreti yok ve ameliyatlarını Ege üniversitesinde yapıyo ameliyat ücreti de çok uygun 2 milyarı geçmez uygun fiyat mükemmel sonuç şiddetle tavsiye edilir:)))
merhaba ben bu doktorla nasil irtibata gecebilirim? googleda hic site veya randevu almak icin bir kisim goremiyorum. ben yurt disindan izmire geliyorum ve atay atabeymi yoksa baskasimi olsun isin icinden cikamadim
Merhaba Küpşeker .. ben de Ege üniversitesinde ameliyat olmak istiyorum . Yiğit Özer den randevu almam için bana da yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim .
Merhaba Küpşeker .. ben de Ege üniversitesinde ameliyat olmak istiyorum . Yiğit Özer den randevu almam için bana da yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim .
[ben yaklaşık 6 ay önce ekolde ameliyat oldum.ve hiiiiiiç mutlu değilim kemer duruyor burun aynı burun.kemeri alsalar yeter bana.bu yiğit bey dediğiniz doktor şuan hala ege üniversitesindemi ve revizyonu ne kadara yapıyorlar bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?