- Konu Sahibi ilaydaozerk
-
Hayır kbb deBahsi gecen Cenk Demirdover mi? Ben 1 ay once dokuz eylulde Mustafa Yilmaz a oldum plastik cerrahide gayet memnunum. Kardesimin hocasi ikisi de ama cenk bey bikac hastasiyla mahkemelik falan olmus kizlar kazanmis davayi. Bunlari ameliyattan sonra okudum nette oyle bakinirken. Mustafa beyin yaptığı iki burnu gormustum kardesime de güvendim memnunum şuan.
Hmm onu tanimiyorum ozamanHayır kbb de
nasıl randevu alabiliriz? lütfen yardımcı olur musunuz yiğit beyden?Canım ben izmirde Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit ÖZER tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam benim dışımda arkadaşlarımda aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var bakabilirsin muayene ücreti yok ve ameliyatlarını Ege üniversitesinde yapıyo ameliyat ücreti de çok uygun 2 milyarı geçmez uygun fiyat mükemmel sonuç şiddetle tavsiye edilir:)))
Canım ben izmirde Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit ÖZER tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam benim dışımda arkadaşlarımda aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var bakabilirsin muayene ücreti yok ve ameliyatlarını Ege üniversitesinde yapıyo ameliyat ücreti de çok uygun 2 milyarı geçmez uygun fiyat mükemmel sonuç şiddetle tavsiye edilir:)))
foto yok mufoo görebilmem için malesef benimde 25 yorum yazmam lazım....
memnun musunuz.................................................................................................................
Bende bora beye oldum bugün ikinci gün çok acıyor ama iyi Sonuc çıkacağını düşünüyorumEkol KBB hastanesi, Bora Karaali....
zamanla oturuyor ve harika işler ççıkıyor
Kime linux ekol de kime oldunuz[ben yaklaşık 6 ay önce ekolde ameliyat oldum.ve hiiiiiiç mutlu değilim kemer duruyor burun aynı burun.kemeri alsalar yeter bana.bu yiğit bey dediğiniz doktor şuan hala ege üniversitesindemi ve revizyonu ne kadara yapıyorlar bilginiz varmı
canım ben de doktor arastırıyorum burnunun fotograflarını görebilsem keskeCanım sana yardımcı olurum tabii kesinlikle benim doktorum burunda izmirde burunda bir numara sadece reklamı yok çünkü ege üniversitesinde çalışıyo aynı zamanda öğretim görevlisi çok para da almıyo hastaneye bağış yapıyon plastik cerrah asistan arkadaşlar var benim eski burnumda kötü değildi arkadaşlarım ve annem oldu plastik cerrah arkadaşım da her doktorun bi uzmanlık alanı vardır izmirde yiğit bey burunda tek bence dedi yaptığı işleri de görünce hiç karışmadım bile nasıl olucağına düşünmeden oldum yaptıran kişilerin sonradan bana teşekkür ediceğinden çok eminim sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul et özelden msj atarım sana randevu numarasını veririm sabah bile gitsen rica etsen kırmaz 5 dk da olsa görür çok iyi biri :)
canım merhaba oldun mu ameliyatını ?Ben de yarın ege üniversitesi hastanesine Dr.Yiğt TİFTİKÇİOĞLU için gideceğim.Umarım muayene olabilirim.Ben de de beni rahatsız eden bir kemer var fakat aklım bağışa takıldı.2000 tl ödeyemem açıkcası.zaten ekol kbb da 2000-2500 arasında yapıyor.hiç indirim yapmazlar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?