İzmir de dr.Reşat Bozoklar ve dr.Burak Ağca hakkında bilgisi ve deneyimi olan var mı

delfindelfin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
5
0
6
35
İzmir
Merhaba, izmirde devam ettiğim 2 dr var burak bey ve yeni basladığım resat bey . Burak bey oldukça ilgili fakat muyayene ücreti ve doğum ücreti coooook pahalı olduğu için vazgecmek zorundayım. Resat bey ise ücretleri uygun çınarlıda doğumu yaptırıyor. Resat bey için bilgi ve deneyim sahibi olan varmı yakın zamanda onda doğum yapanlar deneyimlerinize îhtiyacım var.:30::28::49:

Merhaba, izmirde devam ettiğim 2 dr var burak bey ve yeni basladığım resat bey . Burak bey oldukça ilgili fakat muyayene ücreti ve doğum ücreti coooook pahalı olduğu için vazgecmek zorundayım. Resat bey ise ücretleri uygun çınarlıda doğumu yaptırıyor. Resat bey için bilgi ve deneyim sahibi olan varmı yakın zamanda onda doğum yapanlar deneyimlerinize îhtiyacım var.:30::28::49:

merhaba, ben reşat beye gidiyorum geçen sene bebeğimi kaybettim 9 haftalıkken şimdide 14 haftalık hamileyim reşat beyden çok memnunum alsancakta özel muayenesine gidiyorum ben de doğumu çınarlıda düşünüyorum ama reşat beyle bi doğum deneyimim henüz yok.

Bende Çınarlı Hastanesinde Güngör Beye gidiyorum daha 1 kere gittim şimdilik memnunum muayene ücreti 45 tl hastanede gayette ilgili bir doktor bence. hastaneden randevu alıp giderseniz daha uygun gelir diye düşünüyorum.

Ben geçen yıl Reşat bey e gittim kızımı sayesinde sorunsuz kucağıma aldım. Şimdi yine hamileyim ve kesinlikle Reşat bey e gideceğim.
Sezeryan oldum ve aksami ayaktaydim. Çınarlı Hastanesi nin personeli cok ilgiliydi doktorum gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar kızlar,
Bende Burak bey'e gidiyorum ama daha çok taze hamileyim. 9 haftalık. Kendisinin methini çok duyduk. Ancak muayene ücretlerinin biraz pahalı olması, doğum ücretinin de yüksek olacağını düşündürüyor. Yakın zamanda kendisinin doğumuna giren var mıdır ? Doğum ücretleri ne kadardır acaba.

Back
X