İzmir de gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz özel hastaneler

kakaolu kek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
49
1
86
İzmir
Merhaba,

Büyük ihtimalle 6 haftalık hamileyim.:teytey:Bugün devlet hastanesine gittim sonuçlarımı salı günü alacağım daha.Ayrıca 6 aydırda tip2 diyabet hastasıyım.Memnun kaldığınız özel hastaneler ve dr isimlerini verirseniz çok sevinirim.Herkese iyi akşamlar.

canım hangi ilçede olduğunu bilmiyorum ama irenbe var çok iyi diyolar. kent hastanesi birde ben menemende oturuyorum. burda özel sada hastanesi çok iyi.orda doğum yapan arkadaslarım hep memnundu.

kadın doğum doktoru,bir kadının hayatındaki en özenle seçmesi gereken doktordur,özel hastanelerin hepsi ssk ya bakmıyor,ben evliyim ve hamilelik düşünüyorum,e ömür boyu gideceğim bir doktor olsun isterim,özelde doğum yapmak istemesemde,şartlar zorluycak sanırım. esas devlet hastanelerinde yada doğum hastanelerinde çalışıp da özel muayenesi olan önerebilecek doktorlar varsa paylaşmanızı rica ediyorum,tavsiye edilecek sskya bakabilen iyi özel hastane ve doktor tavsiye edenlerde burda paylaşalım bizim bölümde niye böyle az yorum var,izmirde kadınlar sağlıktan çok güzelliğe mi düşkün ne?:)

canım bende bir topik açtım cvp atan yok bu doktorlarla ilgili. umarım cvp yazan olur

ben gazi hastanesinde çiğdem hanıma gidiyorum.
randevu alırken yoğunluğuna bakarsanız ne kadar iyi olduğunu anlarsınız.
ayşe hanımı da tavsiye ederim.
ssk ile anlaşması var. muayne için 22 tl ödüyorsunuz.
testler için ayrıca ücret ödenmiyormuş.
benim arkadaşımın ablası orada doğum yaptı. çok memnun kalmışlar.
ama doğumda fiyat konusunda benim kafam karıştı.
bu konuyu iyice araştırmak istiyorum.

Evet bana da çevremde sorduklarım gazi hasatanesini önerdiler.Sanırsam oraya gideceğim.Ayşen Hanım varmış onu tavsiye ettiler.
Şimdi Devlet hastanesinde insülüne başlatıldım.günde 4 kez insülün yapıyorum.10 gün sonra tekrar ayarlama yapılacak.Aslında devlet hastanesinden de çok memnun kaldım.A'dan Z'ye incelediler diyabetli olduğum için.Özel hastaneyi sadece doğum için istiyorum aslında.
Melodi bu arada doğum fiyatlarını öğrenirsen haber ver.Hoşçakalın.

bende arıyorum izmirde doktor 5 haftalık hamileyim... genelde kahraman koldar tavsiye ediliyor kent hastanesinden ama bir türlü karar veremedim

Ben dün Gazi Hastanesi Ayşen Hanımdan randevu aldım. Haziranın 1ine verdiler.Bu kadar yoğun.ınşallah beklediğim gibi ilgilidir.

bende arıyorum izmirde doktor 5 haftalık hamileyim... genelde kahraman koldar tavsiye ediliyor kent hastanesinden ama bir türlü karar veremedim

kent iyi bir hastane doktorların da iyi olduğunu duydum ama
pahalı bir hastane olduğunu biliyorum.

Ben dün Gazi Hastanesi Ayşen Hanımdan randevu aldım. Haziranın 1ine verdiler.Bu kadar yoğun.İnşallah beklediğim gibi ilgilidir.

ilgili canım merak etme.
dün ben çiğdem hanıma gittim.
bebek düz durmadı. ense ölçümü için.
üç kere ultrasona aldı ve baya bir uğraştı sağolsun.

ilgili canım merak etme.
dün ben çiğdem hanıma gittim.
bebek düz durmadı. ense ölçümü için.
üç kere ultrasona aldı ve baya bir uğraştı sağolsun.

Teşekkür ederim canım.ıçimi rahatlattın.

bende ayşen hanımın hastasıyım.çok ve tatlı bir dr.arkadaşım tavsiye etmişti.iyikide gitmişim çok memnunum.talep çok olduğu için randevuyu biraz geç veriyorlar.

bende duyuyorum hep kent hastanesinin pahalı olduğunu ama arada kaldım işte tanıdıklarım hep orayı tavsiye ediyorlar banada o kadar masraj cocugun bır acıdan gelecegınden calmak gibi geliyor.. bir kere gideyim bakayım ne kadarmış vizite ücretleri doğum ücretleri sonra tekrar değerlendireceğim..

Gazi Hastanesi muayene fark ücreti 22 liraymış.Doğum ücretlerini buraya gelince öğrenebilirsiniz dediler.

muayene fark ücreti derken? ssk bağkura bakıyormu ? ben oranın tamemn özel olduğunu duydum ama yanlış galiba? inşallah öyledir ve en azından belirli kısmını sigorta karşılıyordur..

(pardon ya sen gazi demişsin ben kent anlayıp atlamışım hemen :)

evet kızlar gazi hastanesi muayne ücreti olarak sigorta hastalarından 22 tl alıyor.
ama 2 li 3lü ve 4 lü test olursanız, hastanenin yönlendirdiği laboratuarda yaptırıyorsunuz. bunun ücretini sigorta karşılamıyormuş.
doğum ücretini sormayı unuttum bende. bi dahaki randevuya artık.
ama size tavsiyem anestezi uzamanını hoş tutmanız.
geçen de muyaneye gittiğimde bir bayanla tanıştım.
hemşire doğumda kolumdan iğne yaptı dedi. yani serumun iğnesini takmış. ama ben takılmadığını hissetim dedi. söylediğimde takıldı demiş hemşire. anestezi uzmanına söylemiş o takmış iğneyi.
yani herşey onun elinde diyor. güzel konuştuk diyor.
doğum ücreti 400- 450 tl miş. ama bahşiş filan derken bu rakam değişebilir.
ona göre hazırlıklı olmak lazım.

merhabalar,
ben geçen hafta 4,5 aylık bebeğimi normal doğumla aldırmak zorunda kaldım. benim dr.um bornova'da Ekodom- Hüseyin Ceyberi. gazi hastanesi ile anlaşmalı. doktorumdan aşırı derecede memnunum. onun tavsiyesi ile doğumumuda gazide yaptım. bu kadar mı güleryüzlü ve pozitif bir ekip olur bir hastanede???
imkanı olan herkese doktorumu ve gazi hastanesini tavsiye ederim.

arkadaşlar ben doruk tıpmerkezine gidiyorum düne kadar iyiydi ama şimdi pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim sanırım orda doğum yapmaktan bana hep ege doğumevini tavsiye ediyorlar bende acıya dayanıksız olduğum için sonuçta epiduralle olsun istedim dorukta epiduralli olucaktı ama vazgeçtim napıcam bilmiyorum diğer özellerde fiyatlar almış başını gidiyo vericek imkanım yok fikir verin bana ben şu an 28+4 hamileyim kafam karman çorman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…