- Konu Sahibi kakaolu kek
-
kadın doğum doktoru,bir kadının hayatındaki en özenle seçmesi gereken doktordur,özel hastanelerin hepsi ssk ya bakmıyor,ben evliyim ve hamilelik düşünüyorum,e ömür boyu gideceğim bir doktor olsun isterim,özelde doğum yapmak istemesemde,şartlar zorluycak sanırım. esas devlet hastanelerinde yada doğum hastanelerinde çalışıp da özel muayenesi olan önerebilecek doktorlar varsa paylaşmanızı rica ediyorum,tavsiye edilecek sskya bakabilen iyi özel hastane ve doktor tavsiye edenlerde burda paylaşalım bizim bölümde niye böyle az yorum var,izmirde kadınlar sağlıktan çok güzelliğe mi düşkün ne?:)
bende arıyorum izmirde doktor 5 haftalık hamileyim... genelde kahraman koldar tavsiye ediliyor kent hastanesinden ama bir türlü karar veremedim
Ben dün Gazi Hastanesi Ayşen Hanımdan randevu aldım. Haziranın 1ine verdiler.Bu kadar yoğun.İnşallah beklediğim gibi ilgilidir.
Gazi Hastanesi muayene fark ücreti 22 liraymış.Doğum ücretlerini buraya gelince öğrenebilirsiniz dediler.
evet kızlar gazi hastanesi muayne ücreti olarak sigorta hastalarından 22 tl alıyor.
ama 2 li 3lü ve 4 lü test olursanız, hastanenin yönlendirdiği laboratuarda yaptırıyorsunuz. bunun ücretini sigorta karşılamıyormuş.
doğum ücretini sormayı unuttum bende. bi dahaki randevuya artık.
ama size tavsiyem anestezi uzamanını hoş tutmanız.
geçen de muyaneye gittiğimde bir bayanla tanıştım.
hemşire doğumda kolumdan iğne yaptı dedi. yani serumun iğnesini takmış. ama ben takılmadığını hissetim dedi. söylediğimde takıldı demiş hemşire. anestezi uzmanına söylemiş o takmış iğneyi.
yani herşey onun elinde diyor. güzel konuştuk diyor.
doğum ücreti 400- 450 tl miş. ama bahşiş filan derken bu rakam değişebilir.
ona göre hazırlıklı olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?