- Konu Sahibi kakaolu kek
-
evett sonunda bebeğim geldi:)çınarlıda Kahraman bey ile normal doğum yaptım.doğumda sıkıntı yaşamama rağmen doktorum çok azimliydi ve çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz,herkese böyle ağrısız sızısız doğumlar dileirm..
hepinize iyi dileklerinzi için teşekkür ediyorum.ağrızsız normal doğum yaptım.peşin hastane fiyatı 1050 tl,kartla öderseniz 1250tl .ben akşam üstü5te gititm hasteneye,11de doğum yaptım.ebe hep başımdaydı.eşimde doğumda yanımdaydı.aklıma gelenelr bunalr,başka sorularınız varsa sorun cevaplayayım.
hepinize iyi dileklerinzi için teşekkür ediyorum.ağrızsız normal doğum yaptım.peşin hastane fiyatı 1050 tl,kartla öderseniz 1250tl .ben akşam üstü5te gititm hasteneye,11de doğum yaptım.ebe hep başımdaydı.eşimde doğumda yanımdaydı.aklıma gelenelr bunalr,başka sorularınız varsa sorun cevaplayayım.
bnm de perşembe gunu çınarlıda normal dogum olucak inş. eşim girsin yanımda bende çok istiyorum ama kararsızım bişi görüyorlarmı onlar yani tiksincek sogucak bi durum oluyormu cnm eyvahedigeldismile
evett sonunda bebeğim geldi:)çınarlıda Kahraman bey ile normal doğum yaptım.doğumda sıkıntı yaşamama rağmen doktorum çok azimliydi ve çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz,herkese böyle ağrısız sızısız doğumlar dileirm..
kızlar melegim geldi hemde 12 gün önce babamıza erken babalar gunu hediyesi oldu.çınarlıda yaptım anestizi uzmanı ebeleri hemşireleri harikaydı gece belki 5-6 kez telefonla odan aradım ebeyi hiç usanmadan geldi baktı bana hep.anestezi uzmanı şeker gibi bi adam epidurali yaparken hiç hissetmedim desem yeridir (maşallah) çınarlıda gerçekten verdigim paraya degdi.şiddetle tavsiye ederim..
tebrikler canım allah analı babalı büyütsün bebeğini
doğumunda kolay olmuş darısı başımıza artık
kızlar melegim geldi hemde 12 gün önce babamıza erken babalar gunu hediyesi oldu.çınarlıda yaptım anestizi uzmanı ebeleri hemşireleri harikaydı gece belki 5-6 kez telefonla odan aradım ebeyi hiç usanmadan geldi baktı bana hep.anestezi uzmanı şeker gibi bi adam epidurali yaparken hiç hissetmedim desem yeridir (maşallah) çınarlıda gerçekten verdigim paraya degdi.şiddetle tavsiye ederim..
arkadaşlar smyrna tüp bebek merkezinde funda hanım var funda koçyiğit ben de onu tavsie ediorum size hem çok iyi bi doktor hem de çok sakin acaip ii hissettirio, testleri ve doğumu orda yapma şansınız var özel sağlık sigortanız varsa ücretsiz bakılabilirsiniz ama diğer türlü 140 tl
Çok tebrik ederim öncelikle, bebeğine güzel bir ömür diliyorum. bende çınarlıda normal doğum istiyorum, doğumda ne gb sorun yaşadın acaba? genelde sezeryan yapıyor olmaları beni korkutuyor açıkçası.. doktorum başka ama hastane ile ilgili fikirlerini paylaşırsan sevinirim..
öncelikle iyiy dilekelri için teşekür ederim.hastane kent gibi süper bir görünüme sahip değil.ama onlar saddece görüntü.herşeyi doktorla ebe yapıyor zaten.görüntü okadarda önemli değil.benim bebeğim mekonyumlu doğdu,doktorumda ben de normal doğumda ısrarcıydık.sonuna kadar uğraştık ikimizde ve sağsalim kurtardık yavrumu.sadece birazcık kakasını yedi bebeğim,,ama doğardoğmaz antibiotik yapıldı.doğum sonrası günlerde de dikişleirmle ilgili hiç acı sızı yaşamadım.son söz olarak şunu söyleyeyim;doğurmak hiç bişi mühim olan doğumdan sonrası bebeğe bakmak:)
bana da doktorum sakın görünüşe aldanma burası normal doğum için en uygun yer demişti.ben normalleri genelde burda ,sezeryanları kentte yapmayı tercih ediyorum ama karar senin demişti.ben bir pisliğini görmedim.şifaya hiç gitmedim,o nedenle kıyaslayamayacağım.
arkadaşlar ben doruk tıpmerkezine gidiyorum düne kadar iyiydi ama şimdi pek iyi şeyler duymadım vazgeçtim sanırım orda doğum yapmaktan bana hep ege doğumevini tavsiye ediyorlar bende acıya dayanıksız olduğum için sonuçta epiduralle olsun istedim dorukta epiduralli olucaktı ama vazgeçtim napıcam bilmiyorum diğer özellerde fiyatlar almış başını gidiyo vericek imkanım yok fikir verin bana ben şu an 28+4 hamileyim kafam karman çorman
kızlar ege sağlık diye bir yer varmış oraya gideniniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?