İzmir de gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz özel hastaneler

tebrikler cnm Allah bebişinle saglıklı huzurlu uzun yıllar nasip etsin size inş. çınarlı hakkında da bizi biraz bilgilendirebilirmisin bnm yaklaşık bi haftam var doguma çınarlı da istiyorum nasipse. hastanede neler gerekti fiyatı neydi normal dogummu yaptın paylaşırmısın

hepinize iyi dileklerinzi için teşekkür ediyorum.ağrızsız normal doğum yaptım.peşin hastane fiyatı 1050 tl,kartla öderseniz 1250tl .ben akşam üstü5te gititm hasteneye,11de doğum yaptım.ebe hep başımdaydı.eşimde doğumda yanımdaydı.aklıma gelenelr bunalr,başka sorularınız varsa sorun cevaplayayım.

bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler canım
doğumunu kim yaptırdı canım?
doktorun kimdi?

bnm de perşembe gunu çınarlıda normal dogum olucak inş. eşim girsin yanımda bende çok istiyorum ama kararsızım bişi görüyorlarmı onlar yani tiksincek sogucak bi durum oluyormu cnm eyvahedigeldismile

bnm de perşembe gunu çınarlıda normal dogum olucak inş. eşim girsin yanımda bende çok istiyorum ama kararsızım bişi görüyorlarmı onlar yani tiksincek sogucak bi durum oluyormu cnm eyvahedigeldismile

o sırada yaşanan mucizeyi bırakıp gördükleri yüzünden bir erkek karısından soğuyabilir mi
bilmiyorum ki . bana pek olası gelmedi ama belli de olmaz bu erkeklere. akşam bir sorayım benimkine haber veririm

Çok tebrik ederim öncelikle, bebeğine güzel bir ömür diliyorum. bende çınarlıda normal doğum istiyorum, doğumda ne gb sorun yaşadın acaba? genelde sezeryan yapıyor olmaları beni korkutuyor açıkçası.. doktorum başka ama hastane ile ilgili fikirlerini paylaşırsan sevinirim..

bende 26 haftalık hamileyim ve muayenelerimi özelde yaptım doğumu menemen devlette yada tepecikte düşünüyorum özellikle normal doğum istediğim için, tecrübeli annelerimize soruyorum ne dersiniz iyi bir fikirmi? bu arada tavsiyelerinizede açığım teşekkürler

bu arada ilk 2 ay sada hastanesine gittim gökhan beye hiçde memnun kalmadım konuşurken yüzüne bile bakmıyo,çiğlide kordon kliniğe gidiyorum ibrahim beye iyi bir doktor doğumlarını karataşta ve kent hastanesinde yapıyormuş ben devlette ve ssk da yapılan doğumlar için ekstra para vermeye gerek yok diyorum o nedenle bu hastanelerde düşünüyorum

kızlar melegim geldi hemde 12 gün önce babamıza erken babalar gunu hediyesi oldu.çınarlıda yaptım anestizi uzmanı ebeleri hemşireleri harikaydı gece belki 5-6 kez telefonla odan aradım ebeyi hiç usanmadan geldi baktı bana hep.anestezi uzmanı şeker gibi bi adam epidurali yaparken hiç hissetmedim desem yeridir (maşallah) çınarlıda gerçekten verdigim paraya degdi.şiddetle tavsiye ederim..

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün bebeğini
doğumunda kolay olmuş darısı başımıza artık

çok tebrik ederim canım, ne güzel geçmiş doğumunda, nasıl sewindim anlatamam...
Allah uzun ömür versin bebeğine, sağlıkla büyüsün inşallah...

arkadaşlar smyrna tüp bebek merkezinde funda hanım var funda koçyiğit ben de onu tavsie ediorum size hem çok iyi bi doktor hem de çok sakin acaip ii hissettirio, testleri ve doğumu orda yapma şansınız var özel sağlık sigortanız varsa ücretsiz bakılabilirsiniz ama diğer türlü 140 tl

canım bende istiyorum smyrna tüp bebek merkezini ama ssk lıyım.karsılıyormu.bilgilendirrisen sevinirim

öncelikle iyiy dilekelri için teşekür ederim.hastane kent gibi süper bir görünüme sahip değil.ama onlar saddece görüntü.herşeyi doktorla ebe yapıyor zaten.görüntü okadarda önemli değil.benim bebeğim mekonyumlu doğdu,doktorumda ben de normal doğumda ısrarcıydık.sonuna kadar uğraştık ikimizde ve sağsalim kurtardık yavrumu.sadece birazcık kakasını yedi bebeğim,,ama doğardoğmaz antibiotik yapıldı.doğum sonrası günlerde de dikişleirmle ilgili hiç acı sızı yaşamadım.son söz olarak şunu söyleyeyim;doğurmak hiç bişi mühim olan doğumdan sonrası bebeğe bakmak:)

Doktorum sezeryana kara verdi. Şimdi sıra Çınarlı mı yoksa Bornova Şifa mı onu seçmeye kaldı. Pazartesi doktora kararımı bildirmem lazım. Çınarlı için pis diye laf dolaşıyor sürekli. Bende gittim gördüm ikisinide, çınarlı çok bakımsız görünüyor. ama bazılarıda ısrarla tavsiye ediyorlar. karar veremiyorum bir türlü..

bana da doktorum sakın görünüşe aldanma burası normal doğum için en uygun yer demişti.ben normalleri genelde burda ,sezeryanları kentte yapmayı tercih ediyorum ama karar senin demişti.ben bir pisliğini görmedim.şifaya hiç gitmedim,o nedenle kıyaslayamayacağım.

evet nedense bütün iyi doktorlar doğum için çınarlıyı tercih ediyorlar
bir bildikleri vardır demek istiyorum ama galiba hastane çok ortaklı ve doktorlarımız da ortaklardan

merhaba ;

kıme gıttınız doruk tıptan ?ve ne duydunuz orası ıle ılgılı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…