İzmir de gebelik takibi ve doğum için önerebileceğiniz özel hastaneler

sezeryan düşünenler için söylüyorum.ben devlet memuruyum maddi sıkıntımız yok.sezeryan bir ameliyat ve doktorunuzun çok iyi olması lazım.doktorların tavsiyesi üzerine ablamın görümcesi 3 yıl önce konak hayat hst yalçın bey de doğum yaptı.ablam 2 yıl önce yaptı.bende 22 nisanda orada doğum yaptım.hastanenin fiziki koşullarına değil doktorun becerisine baktım.ne ablamın nede görümcesinin bir sıkıntısı yok.bende iyileştim çok şükür.doktordan çok memnunuz.fiyat 265 lira

kızlar irenbe hakkında bilgisi olan varmı.doktorları hakkında. benim sorunum hamile kalamıyorum. sorun yok diyor burdaki doktorlar. birde oraya gidicem. bilgisi olan yardım etsin.

size KENT dicem,ben 8 ay boyunca Namık Demire gittim,doğum ücretleri fazla olduğu için ,doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.çınarlıda doğum yapıcam inşalalh.
Eğer izmirde doktor sorarsanız size 2 isim verebilirm:Namık DEmir ve Kahraman KOLADAY...Namık bey prof zaten,ama Kahraman beyde hem iyi bir doktor hem iyi bir psikolog,onun yanındayken konuşurken doğurmak için sabırlanıyorsunuz:)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bildiğim kadarıyla Kent,Çınarlı ve ırenbe Hastanelerinin ssk ile anlaşması yok.Ben ssk ile anlaşması olan bir yer arıyorum.Dediğim gibi 1 haziranda Gazi Hastanesine randevu aldım.Memnun kalırsam oraya devam ederim kalmazsam yine araştırmaya devam.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

kent hastanesi orçun bey derim . ona gidiyorum halen bir şikayetim olunca . irenbeyi hiççççççççç düşünme , 8 ay boşu boşuna para akıttım oraya , tamamen ticarethane mantığıyla çalışıyorlar , çalışanlar suratsız , zaten testlerin dışarıda yapıldığı için çok daha fazla ödüyorsun test vb ücretlerine . tüp bebek gebeliği olmasa ve bana ist.daki dr.umdan oraya gitmem tavsiye edilmeseydi hayatta gitmezdim oraya belki de ..
egepolün de doğum hşizmeti güzel , kaliteli ve diğer özel hastanelere göre daha hesaplıymış , o da aklında olsun , egepol üçyolda

kızlar irenbe hakkında bilgisi olan varmı.doktorları hakkında. benim sorunum hamile kalamıyorum. sorun yok diyor burdaki doktorlar. birde oraya gidicem. bilgisi olan yardım etsin.

canım irenbe bu konuda izmirdeki en ii yerlerden biri.ben normal yoldan hamile kaldım ama tüp bebek için irenbede dilak hanımın üstüne yok. ben normal muayenelerimden bile çok memnunum.yaklaşık 10 yıllık geçmişleri var ve işleri sadece bu bebek.. irenbe de acil durumdan dolayı refik beye gitmek zorunda kalmıştık bir keresinde maşallah şeker gibi adam bebegim 6 saat kdr haret etmemişti refik beyin yanına girdigimde salya sümük aglar vaziyetteydim bebeğime bişi oldu korkusuyla çıktıgımda ise kahkalar atıyordum çok tatlı dilli canan yakın espirili insanı çok rahatlatıyor ztn bi gebeninde en çok ihtiyacı olan şey.maddi durumun yeterli ise git bi görüş derim zaten ellerinden geldikçede kolaylık yapmaya çalışıyorlar

kesinlikle bornova şifa ve erol tavmergen türkiyenin ilk tüp bebek doktoru ayrıca ege ün profu her gün gazetelerde

Eğer tüp bebek tedavisi için hastane arıyorsan canım SMYRA dan şaşma derim. Bir kaç arkadaş burada Şifa hastanesi demiş, benim arkadaşlarım yıllarca para döktüler ve herşeyden önemlisi umutları tükenmişti, ben onlara Smyra yı ve Funda hanımı önermiştim, şu anda ikiz kızları var.Funda hanıma gidipte memnun kalmayan duymadım bugüne kadar.

biz burda verilen hizmetin ii olup olmadığını yazıyoruz tüp bebekte illa çocuk olucak die bi şart yok.kurumlarda çalışanlarda insan. siz çabanızı sarf edersiniz gerisini Allahtan beklersiniz.tüp bebege para verdim kesin olucak diyede beklemeyin.bu nasip kısmet işi.biliyorum herkes cocugu olsun çok ister ama vakti zamanı vardır belkide hayırlısı öledir onlar için.Allahtan hayırlısını dilemek lazım.ben irenbe için sölediklerimin arkasındayım. hizmet ve kalite süper çalışanlar canla başla ugraşıyorlar.ama herkesin kendi seçimi yinede..
burda herkes fikrini yazmakta özgür lütfen birbirimizin düşüncelerine görüşlerine saygı duyalım.. yapmayın arkadaşlar fln diye çıkışlarda bulunmayalım lütfenn...

Son düzenleme:
bende gaziye gidiyorum ama doğumuma 1 ay kala gittim sezeryan olursa burda olucam, çiğdem hnmdan randevu almayı çok istedim evet çok yoğun olduğu için gülizar hanıma verdiler, bi bilen var mı nasıl bi doktor arkadaşlar lütfen cvp verin kafam çok karışık

lütfen gittikten sonra paylaşır mısın bu durum çok moralimi bozuyor benim .. haberini bekliyorum ona göre bende gideceğim..

kuzzzucuk ben Gazi Hastanesinde çevremden sadece Ayşen ve Çiğdem Hanımı duydum.Gülizar hanımı senden duyuyorum ama herkes hastane ve doktorlarından çok memnun bence canını sıkma.Ayın 1inde bende Ayşen Hanıma gideceğim bakalım nasıl geçecek.Yedikibrit ayın 1i akşam üstü yazarım sanada nasıl geçtiğini.

dokuz eylülde doç. serkan güçlü var oda çok iyi bir doktor randevuları çok dolu en erken 1-1.5 ay sonrasına gün veriliyor bilginize...

Bugün Ayşen Hanıma gittim.Bana göre ne çok iyi ne çok kötü.Ultrasyona aldı.Benimle ilgili bilgileri sordu.Herşey normal dedi.Bu kadar 5 dk sürdü yani muayenesi.3 hafta sonra yine çağırdı.9+2 bugün gebeliğim belki de bu aşamada yapılcak başka birşey yoktu anlayamadım yani.kafamçokkarıştı

anneler, ben 1 ay önce gazide doğum yaptım.bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. epidural- normal doğum ile. hoş benim dr.um dışardan geliyor anlaşmalı ama...inanın personel ve ekip çalışması çok önemli. ben o kadar ama o kadar güler yüzlü, ilgili insanları bir arada hiç görmedim. allah kısmet etsin bebeğimi kucağıma orda alıcam...

evett sonunda bebeğim geldi:)çınarlıda Kahraman bey ile normal doğum yaptım.doğumda sıkıntı yaşamama rağmen doktorum çok azimliydi ve çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz,herkese böyle ağrısız sızısız doğumlar dileirm..

çok tebrik ederim canım... allah uzun ömürler versin yawruna. umarım bizde burada paylaşabiliriz bebeğimizin doğduğu haberlerini, ne mutlu sana!

güle güle büyüt canım bebeğini. kahraman beyin de ellerine sağlık iyi iş çıkarmış anlaşılan
size bebeğinizle sağlıklı mutlu uzuuuunnnn bir ömür diliyorum

tebrikler canım bebeğini güle güle büyüt sağlıcakla kalın Allaha emanet olun ikinizde darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…