benimde gezdiğin 2 yerden bahsetmek istiyorum.
Kesinlikle giripde begenmeden çıkmıyacağınız 2 yer. Biri kşk da sisters süpper bi yer harika gelinlikler var.Dikimde yapıyorlar hazırda satıyorlar. diğeride Alsancakda beyaz butik. Ben 2sinide çok begendim yanlız biraz fiyatlar diğer yerlere göre fazla sayılır. Ama değer...
haziranda düğünüm var 1 aydır gelinlik bakıyorum 1 aydır aynı söz gelinlikçilerde fuardan sonra gel fuardan sonra gel şimdi ilgilenemyiz oraya hazırlık yapıyoruz en son fuardan 3 gün önce bir yere girdim bana nerde kaldın biz zamlanıcaz fuardan sonra düşün dedi 300-400 parça tek firmaya siparişlerimiz olacak senin 1 gelinliğinle mi ilgilenir dikecek yer onlarla mı dedi felsefelerini çözdüm ama zaten hepsi çok kötü ya ne o taftalardan kat kat etekler midem bulanıyor gelinlik dediğin biraz sade olur dedim simge modaya girdiğimde kadın beni modern olmamakla suçladı
merhaba, ben de beyaz butikten randevu aldım gidicem sisters ın da yıllardır önünden geçiyorum hep merak etmişimdir orada fiyatlar ne civarda tel nosu sizde varsa randevu alayım
çok merak ettim begendiğin modeli fotosunu koyabilirmisin?
relactive diye bi yer var orda sanırsam yapıorlar çankayada onun harıcınde bence her gelınlıkçi yapabilir die düşünüyorum sırf tesettür olan bı yer hiç görmedım ama gelın olcak sensın tabıkı yapıcaklardır merak etme şimdiden mutluluklar dilerım
merhaba, ben de beyaz butikten randevu aldım gidicem sisters ın da yıllardır önünden geçiyorum hep merak etmişimdir orada fiyatlar ne civarda tel nosu sizde varsa randevu alayım
beyaz butıktekı gelınlıkler cok pahalı ve de 42 beden ıthal gelınlıgı 38 bana uygun yapacaklarını soyledler
modelı bozulacak bence, ben ısteemdım ayrıca 3 bın fıyat verdıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?