Izmir de hsg çektircek olanlara tavsiye

Yok valla islem sirasinda bisey lursa agri kesici yapioz die damar holu acildi ama bana diri diri bisey yapmadan cektiler
Anladım canım ben ağrı kesici alırım önceden damar yolu açtırmam bana da telefonda cesaret iğnesi gibi bişey yapıyoruz çekmeden demişlerdi işlem toplam kaç dk sürdü ve bana tavsiye edebileceğin bişey var mı?

Anladım canım ben ağrı kesici alırım önagrikesici veriolarmis normal fil cekilmesi gibi kisa suruyor ylniz gitme sonrasinda asiri yorgunluk oluyo ben geldim yattim kac saat uyumusumn damar yolu açtırmam bana da telefonda cesaret iğnesi gibi bişey yapıyoruz çekmeden demişlerdi işlem toplam kaç dk sürdü ve bana tavsiye edebileceğin bişey var mı?
Cokkisa suruyor igne vurmadilar ama damar yolu aciliyo islem sirasinda cok agri problem olursa agri

Çınarlı da 500 tl çektirdim Aralık ta şimdi ne kadar bilmiyorum. Anestezili 25 dk. sürmüş eşim bekledi dışarıda ben doktoru göremeden gitmişti uyandığımda ağrım vardı 1 saat içinde geçti.

selam kızlar ibni sina tıp merkezinden randevu aldım ,bugün adet oldum .adetin 10.günü 18 marta çekilcek Allah izin verirse inşallah tüplerim açıktır güzel geçer endişeliyim biraz..

çektiren arkadaşlar öncesinde kendi doktorunuza gidip bi hsg öncesi kontrol oldunuz mu? gerekli midir?
ben 17 martta kadın doğuma gidip 18 martta çektircem de..

ilk olarak ilaç tedavisi ol canım sonra aşılama yaptırırsın nereye gittin aşılama için ne kadar fiyat verdiler?

ilk olarak ilaç tedavisi ol canım sonra aşılama yaptırırsın nereye gittin aşılama için ne kadar fiyat verdiler?
benim 4 tedavim klomen ve çatlatma iğnesinden olmadı 5. ye basladım bugün karatasa gidiyorum 750 dedi aşılama için labaratuvarda işlem yapılıyomuş başka özel yerlerde onun fiyatını bilmiyorum maliyetli dedi

benim 4 tedavim klomen ve çatlatma iğnesinden olmadı 5. ye basladım bugün karatasa gidiyorum 750 dedi aşılama için labaratuvarda işlem yapılıyomuş başka özel yerlerde onun fiyatını bilmiyorum maliyetli dedi
750 aslında iyimiş canım arkadaşım özelde 1500 e yaptırdı ,inşallah hsg vesile olsun kendiliğinden gelsin yavrun :)

Back
X