Izmir de hsg çektircek olanlara tavsiye

karabağlar ibni sina da çektirmeye karar verdim
teşekkür ederim
Rica ederim :)
Orası anestezisiz yapıyor diye biliyorum. O yüzden, yarım saat öncesinde bişeyler yemeni tavsiye ederim. İnsanın şekeri düşünce ağrı eşiği de düşüyor.
Umarım her şey yolunda gider...

bu arada hamişmissin fark etmedim:)
sağlıkla kucağına al canım
cinsiyeti nedir? hsg den sonra mı geldi bebeğin ?
Kist ameliyatından, hsg den, varikoselden sonra, aşılamaya 3 kala geldi. süpriz yaptı bize oğlan :)
Sağlıkla da doğar umarım.
Gerçi Kaan bey hsg den sonra çok ümitliydi ama biraz bekledik.

Rab en kısa zamanda sizi de sevindirsin. :)
Hiç stres yapma, istedikleri paraya bakınca, insan çok büyük bir işlem sanıyor.
sen rahat olursan 10 dk da olup biter :)

Kist ameliyatından, hsg den, varikoselden sonra, aşılamaya 3 kala geldi. süpriz yaptı bize oğlan :)
Sağlıkla da doğar umarım.
Gerçi Kaan bey hsg den sonra çok ümitliydi ama biraz bekledik.

Rab en kısa zamanda sizi de sevindirsin. :)
Hiç stres yapma, istedikleri paraya bakınca, insan çok büyük bir işlem sanıyor.
sen rahat olursan 10 dk da olup biter :)
sağol canım adet olayım hemen kadın doğumdan randevu alıcam çünki 2 aydır serophene içiyorum Allah korusun kist falan var mı kontrol amaçlı birde ibni sina da hsg çektirceğimi söylicem belki ilaç yazar tavsiyede bulunur,direk çektirmeye gitmiyim diyorum

sağol canım adet olayım hemen kadın doğumdan randevu alıcam çünki 2 aydır serophene içiyorum Allah korusun kist falan var mı kontrol amaçlı birde ibni sina da hsg çektirceğimi söylicem belki ilaç yazar tavsiyede bulunur,direk çektirmeye gitmiyim diyorum
bu arada Rabbim oğlunuzu size bağışlasın ne mutluu size..
Amin çok sağol.
Belli ki pek beklemekten yana değilsin, kist varsa bunu ultrasounda da görebilirler. PKO geçmişin mi var?
Kist derken yumurta kistinden mi bahsettin. Anlamadım
Reglinin 2. günü yumurta rezerv ve kist kontrolu yaptırırsın, sonra eğer dr un önerirse hsg ol.
Zaten iş tedaviye dönerse, mecburen hsg çektireceksin. Hsg ile tedavi sürecinin tarihleri yakınsa, şansında daha yüksek olur.
Bence reglini beklemelisin, belki de hiç bu kadar plan yapmana bile ihtiyaç kalmayacak :)

Amin çok sağol.
Belli ki pek beklemekten yana değilsin, kist varsa bunu ultrasounda da görebilirler. PKO geçmişin mi var?
Kist derken yumurta kistinden mi bahsettin. Anlamadım
Reglinin 2. günü yumurta rezerv ve kist kontrolu yaptırırsın, sonra eğer dr un önerirse hsg ol.
Zaten iş tedaviye dönerse, mecburen hsg çektireceksin. Hsg ile tedavi sürecinin tarihleri yakınsa, şansında daha yüksek olur.
Bence reglini beklemelisin, belki de hiç bu kadar plan yapmana bile ihtiyaç kalmayacak :)
inşallah canım pcoyum ama ben ilacın yarabileceği kist için kontrole gitcem hsg öncesi,doktor bütün tahlilleri yaptı 3 aylık serophene onun altına hsg yazmış reçetem de yani ama 3 aya tamamlamıcam 2 ay tutmaz ise beklemenin ,zaman kaybetmenin anlamı yok diyorum,adetliyken gitmesem olmaz mı yaa4.günü falan gitsem kontol bu hsg öncesi zaten,aslında hiç gitmesem de olur belki ama içim rahat etsin işte..

inşallah canım pcoyum ama ben ilacın yarabileceği kist için kontrole gitcem hsg öncesi,doktor bütün tahlilleri yaptı 3 aylık serophene onun altına hsg yazmış reçetem de yani ama 3 aya tamamlamıcam 2 ay tutmaz ise beklemenin ,zaman kaybetmenin anlamı yok diyorum,adetliyken gitmesem olmaz mı yaa4.günü falan gitsem kontol bu hsg öncesi zaten,aslında hiç gitmesem de olur belki ama içim rahat etsin işte..
Kontrol için ikinci günü öneriyorlar. Birde dr un ilacını değiştirecekse ay başlamadan söylemesi daha uygun olur. Belki ilaca 3. günü başlaman gereken bir şey olur, zaman kaybı olmasın.
Dr kim, nerede çalışıyor, üçüncü aydan sonra ne düşündüğünü söyledi mi? Ne kadardır bekliyorsunuz?
Eşin ürologa gitti mi?
Merak etme hiçbiri zaman kaybı değil, Biz 3 yıl bekledik. Bu süreçte yaşamımız değişti. Anlatsam kitap olur :)

Kontrol için ikinci günü öneriyorlar. Birde dr un ilacını değiştirecekse ay başlamadan söylemesi daha uygun olur. Belki ilaca 3. günü başlaman gereken bir şey olur, zaman kaybı olmasın.
Dr kim, nerede çalışıyor, üçüncü aydan sonra ne düşündüğünü söyledi mi? Ne kadardır bekliyorsunuz?
Eşin ürologa gitti mi?
Merak etme hiçbiri zaman kaybı değil, Biz 3 yıl bekledik. Bu süreçte yaşamımız değişti. Anlatsam kitap olur :)
Doğrudur canım 3.günü gideyim bari Ayy adetli muayene zor ya 1 yıldır bekliyoruz eşimin Sperm sonucu 11 milyon çıktı morfoloji% 8 ileri hızı % 18 di pek parlak değil ama bu değerle hamile kalan var dedi ürolog
Egepol Hastanesi Gökalp bey ama bu ay bayan doktordan alcam randevu hiç rahat edemiyorum erkek doktorda birde adetli olucam eyvallah olsun:) ekimde 95 kiloydum 82 ye düştüm spor ve rejimle belki hamile kalmaya katkısı olur doktorum ilaca bile gerek kalmıycak zayıflama demişti öyle işte canım

Kizlar hsg yi nerede cektirdiniz ve ne kadar ödediniz benimde bu hafta cektirmem gerekiyor özel karatasa gidiyorum orasi 500 tl dedi birde verilan ilac varmis kendimiz aloyormusuz onun fiyatini bilen

Kizlar hsg yi nerede cektirdiniz ve ne kadar ödediniz benimde bu hafta cektirmem gerekiyor özel karatasa gidiyorum orasi 500 tl dedi birde verilan ilac varmis kendimiz aloyormusuz onun fiyatini bilen
Karabağlar ibni Sina tıp merkezi 300 tl herşey dahil martta orda çektirmeyi düşünüyorum

a_sekerim01, post: 45076305, member: 663590"]Karabağlar ibni Sina tıp merkezi 300 tl herşey dahil martta orda çektirmeyi düşünüyorum[/tesekkurler bugun bi igrayacagim soracagim

Çekildikten sonra yaz canım nasıl geçti ağrı oldu mu diye bende çektircem martta doktor randevum var sonra oraya gidip çektircem inşallah bu ay soğan suyu denicem kısmetse , bilgi verirsin
Cektirdim canim agri kesici bile yapmadilar direk cektiler agrim oldu ama bahsettikleri kadar degil simdi evdeyim hic halim kalmadi sanci gelio bazen dogum yapmis kadar oldum galiba

Back
X