• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de nerede oturulmalı

defnem0617

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
13
0
1
41
Merhaba İzmir e yeni tayin oldum şehirdışından geleceğim İzmir konak şair eşrefi bölgesi nde nerde otırılur bilhisi olan var mı yada nereyi önerirsiniz

Merhaba İzmir e yeni tayin oldum şehirdışından geleceğim İzmir konak şair eşrefi bölgesi nde nerde otırılur bilhisi olan var mı yada nereyi önerirsiniz
Çalışacağınız yer nerde tam olarak? Ona göre ulaşımı kolay yerleri önerelim. Bir de bütçeniz nedir?

Konak şair Şeref bölgesindeki evler çok eski ve genellikle iş yeri. Agora alanının olduğu yerler ise çankaya metronun orası tamamen güvensiz. Konakta ise iş yeriniz metro ile ulaşabileceğiniz yerlere bakmanızı öneririm. Açın önünüze metro haritasını, durakların olduğu yerleri filtrelenip bakın şu sarı ev kiralama uygulamasından

Burası ama hiçbir fikrim yok düzgün güvenilir yerler olması lazım tek yaşayacağım max 25 tek vesait de olur ama nerelere bakacağına karar vwremedim

Eklentiler

• IMG_1855.webp
    IMG_1855.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 43
Ekledim max 25 bin
hayırlı olsun iş yeriniz çok güzel yerde. Göztepe mahallesine bakabilirsiniz sarı siteden. İlçe olarak Konak seçin. Mesela biraz daha uzakta Buca Şirinyer’den de ev tutup izban ile gidip gelebilirsiniz, trenle yani. Ben İzmir’de çalıştığım dönemde Buca Şirinyer’de oturup Alsancak’ta çalışmıştım. İzban ile rahat gidip geliyordum, evler de uygundu. İzban alsancak istasyonuna 10 dk yürüme mesafesinde iş yeriniz. Buna göre mesela metro duraklarına yakın yerlere bakabilirsiniz. Örnek veriyorum Bornova’da ev tutup metro + izban aktarma yapıp o şekilde de gidebilirsiniz işe. Bornova çok daha güzeldir Buca’dan ama ev fiyatlarını bilemiyorum.

Şirin yer güzel ayda 1 kardeşimin yanına gidiyoruz forbest var canlı hareketli temiz elit yer ama ara mahalleleri bilmem

Başka ilçe olarak Bayraklı’ya bakabilirsiniz ama şu an oralar çok değişmiş. Şimdi güvenli mi nasıldır bilmiyorum. Yine izban durağına yakın evlere bakabilirsiniz.

Şirin yer güzel ayda 1 kardeşimin yanına gidiyoruz forbest var canlı hareketli temiz elit yer ama ara mahalleleri bilmem
Evet tek başına bir kadın için oldukça güvenli hem de öğrenci de çok yaşıyor Dokuz Eylül üniversitesi orda olduğu için. Ben işçievleri tarafında oturmuştum, çok güzeldi.

Karşıyaka Nergiz olabilir oralar da oldukça güzel ama Karşıyaka’da 😂 yani benim size tavsiyem izban durağına yakın bir yerden bakmanız. İzmir metro haritasını açın, oradaki duraklara bakın teker teker. Yine mahalle olarak aklınıza takılan bir yer olursa bize sorun. İyi mahalle kötü mahalle deriz 🥰

Bu arada iş yeriniz konak metroya uzak, onu da hesaba katın. Konak metrodan otobüse binmeniz lazım. O yüzden izban size daha mantıklı, ona göre bakarsınız 🥰

Karşıyaka Nergiz olabilir oralar da oldukça güzel ama Karşıyaka’da 😂 yani benim size tavsiyem izban durağına yakın bir yerden bakmanız. İzmir metro haritasını açın, oradaki duraklara bakın teker teker. Yine mahalle olarak aklınıza takılan bir yer olursa bize sorun. İyi mahalle kötü mahalle deriz 🥰
İzban ile gitme şansı var mı tam emin olamadım

Back
X