- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Ümit hanimla mi hamile kaldiniz acaba?Canim ben irenbeyi düşünüyorum. hatta yarın ümit hanima on görüşmeye gidcem
Hayır sonrasında kent hastanesi dilek aslan ile devam ettim. Ümit hanımdan memnun klmistik ama son anda vazgeçtik. Dr dilek aslan dan çok memnun kldimÜmit hanimla mi hamile kaldiniz acaba?
hmmm ne guzel. peki kent hastanesinin sgk ile anlasmasi var mi rapor geciyor mu bilgin var mi?Hayır sonrasında kent hastanesi dilek aslan ile devam ettim. Ümit hanımdan memnun klmistik ama son anda vazgeçtik. Dr dilek aslan dan çok memnun kldim
peki ücretlerden bilginiz var mı embriyo dondurmanın da ücretini merak ediyorumhmmm ne guzel. peki kent hastanesinin sgk ile anlasmasi var mi rapor geciyor mu bilgin var mi?
ümit hanım doğru yönlendiriyor mu peki, mesela aşılamayı çok gereksiz buluyorum, doğrudan sonuca ulaşmak istiyorumHayır sonrasında kent hastanesi dilek aslan ile devam ettim. Ümit hanımdan memnun klmistik ama son anda vazgeçtik. Dr dilek aslan dan çok memnun kldim
galiba ilk tedavide taze yerine dondurulmus olacaksa ona para almiyorlar ama kalan embriyolari dokdurmak icin 500 lira aliyorlarmis sonra 1 yil doluktan sonra yillik embriyo başına 100 dolar aliyorlarmis.irenbe de mesela, biliyorsanız bizi aydınlatır mısınız bu konuda
ben bana cizdigi tedavi planini cok uygun buldum. bi arkadasa aşılama demiş ama tüp icin ısrar edince tüpü de kabul etmiş, yani hastanin isteğini de dikkate aliyorümit hanım doğru yönlendiriyor mu peki, mesela aşılamayı çok gereksiz buluyorum, doğrudan sonuca ulaşmak istiyorum
çok teşekkür ederim, bu tedavi ile ilgili insan her şeyi merak ediyor, maliyetler de tabi ki önemligaliba ilk tedavide taze yerine dondurulmus olacaksa ona para almiyorlar ama kalan embriyolari dokdurmak icin 500 lira aliyorlarmis sonra 1 yil doluktan sonra yillik embriyo başına 100 dolar aliyorlarmis.
tüp bebek ucreti 5500 lira, ilaclar 2000-3000 arasi, gerekirse histeroskopi 1000 lira
tekrar teşekkür ederim, yakın zamanda ümit hanımla görüşmeye gidicem daha önce başarısız denemelerim oldu çok kez artık tedirgin de oluyor insanben bana cizdigi tedavi planini cok uygun buldum. bi arkadasa aşılama demiş ama tüp icin ısrar edince tüpü de kabul etmiş, yani hastanin isteğini de dikkate aliyor
valla bende henüz kendisinde tedavi olmadim ama suana kadar ki görüşüm cok olumlu oldu kendisiyle ilgili. bi de ben coook doktorla görüştüm belki bu 15. doktor olmuştur yanitekrar teşekkür ederim, yakın zamanda ümit hanımla görüşmeye gidicem daha önce başarısız denemelerim oldu çok kez artık tedirgin de oluyor insan
inşallah bende memnun kalır ve güzel bir sonuca ulaşırım ve sonrasında sizlerle paylaşırımvalla bende henüz kendisinde tedavi olmadim ama suana kadar ki görüşüm cok olumlu oldu kendisiyle ilgili. bi de ben coook doktorla görüştüm belki bu 15. doktor olmuştur yani
ümit hanım doğru yönlendiriyor mu peki, mesela aşılamayı çok gereksiz buluyorum, doğrudan sonuca ulaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?