Izmir de özel hastanede doğum yapanlar

amin canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah bebişlerimiz

mrb doğumunuzu yaptınızmı bnde umur ynsele gidiyorumda ne kadara mal oldu onu öğrenmek istedim

bende özel izmir hastanesinde doğum yaptım doktorları personeli ve rahatlığıyla mükemmel bi hatane çok memnun kaldık sezeryan doğum yaptım 450 tl...

Benim doğum yapıpta herkese tavsiye ettiğim hastanedir egepol..kontrollere gittiğim dr şükran kopal dı. ama doğum um pazar gününe geldiği için nöbetçi dr olan Gökalp bey girdi.eğer mesaai saati dışında doğurursanız nöbetçi dr. giriyor tek kötü yönü bu hastanenin. Gökalp bey çok iyi dr olmasına rağmen benim dr.um olmadığı ve beni tanımadığı için ben rahat edemedim.epudural sezeryan oldum.bir gece kaldım.ağrısızdı.ben eve gelince ağrımı anladım. odaları tek kişilikti.ve rahattı.sürekli kontrol ediliyorsun.herkes güleryüzlü.
beni orayı tercih etmemdeki en önemli sebep fotoğraf çekmeleriydi. o anı ölümsüzleştiriyolar.artı ücret alınmıyor bunun için.yeterli küvezi var ve bebek küvezde de kalsa onada para ödemiyorsun.ssk lıya 1200 tl idi 2013ün sonunda. genel kontrol muayneleri 48 di. umarım yardımcı olurum okuyan anne adaylarımıza

arkadaşlar özel çınarlı ve kent hastanesi hakkında bilgisi olan var mı fiyatlar nasıl. doktorlar nasıl.

İzmir 'de Medikal park ve gazi hastanesi hakkında doğum ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ?Doğum yapan varmı aranızda bu iki hastaneden birinde ,fiyatlar nasıl?İlgi alaka nasıl?

Ben 2009 da gazide dogum yaptim cigdem karas ti doktorum. Şimdi medikal parka gecmis.
hastaneden doktordan cok memnun kalmıştık. Ancak bu hamileligimde doktorum olmadigi icin orayi tercih etmiyorum.
Medikal cok pahali surekli extra ödeme cikiyor. Kordon klinik te mete bey ve egepolde gokalp beye gidiyorum memnunum.
mete bey karatasta hersey dahil 1200 tl ye doğum yaptiriyor gokalp bey 1300 tl

özel çınarlıyı tavsiye etmem ben arkadaşım..kent hastanesi çok iyi yenidoğan yoğunbakım serviside mükemmel..araştır izmirde daha iyi hastane ve dr yok

Çınarlı için neden olumsuz düşünüyorsunuz Yenidoğan ünitesi olmaması dışında bir sebebi var mı anlatabilir misiniz?

İşte o olumsuz duyduğunuz şeyin ne olduğunu sormuştum ben zaten..

çınarlı hastanesini bende hiç önermem.daha 20 gün önce arkadaşımın bebeğinin atar ve toplar damarlarının ters olduğunu değil hamileyken doğduğunda dahi farkedemediler.farkettiklerinde çocuk doğmuş 1 aylıktı ve geç ameliyatta öldürdüler.kii farkedilmemesi mümkün değilken önceden farkedilseydi şu anda yaşıyodu

izmirde gazi , kent ve su hastanelerinden hangisini tercih edersiniz ? Bildiğiniz iyi bi doktor varmı buralarda? Fiyatları nasıl bu zamanlarda ? SORULARIMA CEVAP :)) Lütfen bilenlerden yardım

Kent pahalı,Çınarlı diyelim ki ilgisiz,Medical anestezi uzmanları iyi değil.......Liste uzayıp gider..Peki ama yok mu İzmir'de doğum yapılabilecek hastane??Günlerdir araştırmaktan yoruldum.Evet Kent çok başarılı donanımlı ama ben veremem 5000TL doğum parası..Medical'e gittim doktorumla uyuşamadık ve kadronun suratsızlığı dillere destan.Çınarlı'ya gitmek istiyorum burayı okuyorum.Egepol güzergah olarak bana ters.kontroller için vs....Arkadaşlar GERÇEKTEN sgk anlaşması olan,insanı para olarak görmeyen,güvenilir bi hastane yok mu Koca İzmir'de??? Çok bunaldım!!!! :84::18:

bende aynı durumdayım hastane bulamıyorum doğurcak :))

Doğum mu doğurcak yer bulmak mı zor bilemedim..:)) Birbirimize haber verelim bari arkadaşım.. :))İşbirliği ile bu süreci atlatalım... :))

evet ya egepol Gökalp bey var herkes onu öneriyo tam ona karar verdim ama adam çok yoğun randevu bulamıyorum

evet ya egepol Gökalp bey var herkes onu öneriyo tam ona karar verdim ama adam çok yoğun randevu bulamıyorum

Egepol yeri bize çok ters kalıyor.Biz Aliağa'da oturuyoruz.Umarım en kısa zamanda bulursun bi randevu.Belki birileri iptal eder randevusunu.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…