canım egepolde gökalp bey var eger benim doktorum egepolle calıssaydı ben doğumu orda yapmayı isterdim... yapanlardan duydugum memnun kalmıslar.. orada calısan arkadaslarımı da sıkıstırdım iyi demişlerdi..
egepol olmazsa benim kuzenim buca doğum evinde yaptı doğumu o da cok memnun kalmıs ama dikkat orada erkek bir doktor var buradan bir arkadasımız gitti memnun kalmamıs bayan doktora gitmeye calış..
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebeğini canım..
tabi hepimizin :))
mrb doğumunuzu yaptınızmı bnde umur ynsele gidiyorumda ne kadara mal oldu onu öğrenmek istedimbende allahım nasip ederse mayıs sonu haziran başı gibioğluma kavuşucam inşallah...
ben umur yensele gidiyorum ..o da özel hastane de doğum yaptırıyormuş...ege pol düşünüyorum bende ne kadar tutar acaba sezeryan yada normal doğum bilgiisolan var mı??
DEVLET MEMURUYUM. İZMİRDE ÖZEL HASTANEDE DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR.HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPTINIZ? DR. KİMDİ? MEMNUN KALDINIZMI? KÜVEZ VARMIYDI? NEKADAR ÜCRET VERDİNİZ?SOSYAL GÜVENCENİZ GEÇERLİ OLDUMU?:sm_confused:
bende özel izmir hastanesinde doğum yaptım doktorları personeli ve rahatlığıyla mükemmel bi hatane çok memnun kaldık sezeryan doğum yaptım 450 tl...
arkadaşlar özel çınarlı ve kent hastanesi hakkında bilgisi olan var mı fiyatlar nasıl. doktorlar nasıl.
özel çınarlıyı tavsiye etmem ben arkadaşım..kent hastanesi çok iyi yenidoğan yoğunbakım serviside mükemmel..araştır izmirde daha iyi hastane ve dr yok
özel çınarlıyı tavsiye etmem ben arkadaşım..kent hastanesi çok iyi yenidoğan yoğunbakım serviside mükemmel..araştır izmirde daha iyi hastane ve dr yok
Çınarlı için neden olumsuz düşünüyorsunuz Yenidoğan ünitesi olmaması dışında bir sebebi var mı anlatabilir misiniz?
yenidoğan unitesi yok acil bi durumda bi kere..birde bi kac kişiden olumsuz duydum o yuzden
İşte o olumsuz duyduğunuz şeyin ne olduğunu sormuştum ben zaten..
Kent pahalı,Çınarlı diyelim ki ilgisiz,Medical anestezi uzmanları iyi değil.......Liste uzayıp gider..Peki ama yok mu İzmir'de doğum yapılabilecek hastane??Günlerdir araştırmaktan yoruldum.Evet Kent çok başarılı donanımlı ama ben veremem 5000TL doğum parası..Medical'e gittim doktorumla uyuşamadık ve kadronun suratsızlığı dillere destan.Çınarlı'ya gitmek istiyorum burayı okuyorum.Egepol güzergah olarak bana ters.kontroller için vs....Arkadaşlar GERÇEKTEN sgk anlaşması olan,insanı para olarak görmeyen,güvenilir bi hastane yok mu Koca İzmir'de??? Çok bunaldım!!!! :84::18:
bende aynı durumdayım hastane bulamıyorum doğurcak :))
Doğum mu doğurcak yer bulmak mı zor bilemedim..:)) Birbirimize haber verelim bari arkadaşım.. :))İşbirliği ile bu süreci atlatalım... :))
evet ya egepol Gökalp bey var herkes onu öneriyo tam ona karar verdim ama adam çok yoğun randevu bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?