Izmir de özel hastanede doğum yapanlar

Mesut bey hastasiyla cok ilgilenir yanliz muayenesi hep yogundur beklersiniz normal dogum yanlısı. Ben pek hastaneyi beğenmedim tanidigim 2 kişi onun hastasiydi maalesef memnun kalmadilar hatta biriyle davalik oldu.
Çınarlı ya ben gittim gungor beyin hastasiydim 12. Haftada belirlenebilecek durumu 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda gördük yani tecrübeli olmasi bir ise yaramadı demekki ilgi ssk ile anlasinca azaldı bebeği aldirdik ve bizimle ilgilenmefi bile ne muayeneye cagirdi nede pataloji sonucumizu almaya gittigimizde bizle ilgilendi ve kendisi sezeryan yanlısı normal doguma karşı vajen estetigini bozarmis ... soru sormadikca yanitlamaz birde ayrintili ultrasona hastanede radyoloji uzmani bakıyor orda yaptirmayin.
suan kent hastanesini araştırıyorum maalesef sigorta ile anlasmali ozel hastaneler pek ilgili değiller.

Ben kent hastanesine gidiyorum Barış Beye çok memnunum. Cok ilgili ve pozitif bi doktor. Telefon numarasını verdi günü her saatinde ulaşabiliyoruz. Doğum ücretlerini daha erken diye konuşmadım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Kızlar merhaba. Ben bornovadaki Ekadomdan Hüseyin Ceyberinin takibindeyim. Henüz 7+2 yiz :) Hüseyin bey Çınarlıda Kentte ve yeni açılan Ata sağlıkta doğum yaptırıyormuş. Açıkçası ata sağlığı merak ediyorum orada çiğdem kukul die bi doktor varmış sanırım gideniniz veya orada doğum yapanınız var mı acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…