• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri izmir de su hastanesin de (eurofertil )tüp bebek tedavisi gören yada bilen var mı....

Canm cok rahatti, hic ağrım sızım yok Allah sukur😊11yumurta toplandı genel anestezi oldum. Sor canım ne istersen😄
Canım Hemen ayıldınmı ben bayıltılmaktan cok korkuyorum :18:Ayılınca eşin yanına girebiliyormu kac saat kaldın merkezde cok mu soru sordum :17:Bu arada inş yumiler güzel güzel döllensin annişlerinin karnına konsun ve ordan hiç ayrılmasın :16::16:

Canım Hemen ayıldınmı ben bayıltılmaktan cok korkuyorum :18:Ayılınca eşin yanına girebiliyormu kac saat kaldın merkezde cok mu soru sordum :17:Bu arada inş yumiler güzel güzel döllensin annişlerinin karnına konsun ve ordan hiç ayrılmasın :16::16:

evet cnm çok kısa sürdü yani ben girdiğimde saate baktım 08:50 di saat 9:30 gibi eşim yanımdaydı sanırım.eşim hemen geldi cnm zaten uyanmıştım bende.hiç korkma gerçekten çok kısa sürüyor.şuanda bende çok hafif adet sancısı gibi bişey var ama inan çok hafif.

evet cnm çok kısa sürdü yani ben girdiğimde saate baktım 08:50 di saat 9:30 gibi eşim yanımdaydı sanırım.eşim hemen geldi cnm zaten uyanmıştım bende.hiç korkma gerçekten çok kısa sürüyor.şuanda bende çok hafif adet sancısı gibi bişey var ama inan çok hafif.
Odalar nerde tek kişilikmi kac saat merkezde yatırdılar ege ünv odada 6 kişiydik eşleri almıyorlardı cok üzülmüştüm ve strese girmiştim o yüzden bu kadar soru soruyorum kusura bakma valla kuzum :17::17:Yarın 10:30 da bende gidicem bakalım tatlı doktorumuz ne diyecek benim yumilere :16::54:

Odalar nerde tek kişilikmi kac saat merkezde yatırdılar ege ünv odada 6 kişiydik eşleri almıyorlardı cok üzülmüştüm ve strese girmiştim o yüzden bu kadar soru soruyorum kusura bakma valla kuzum :17::17:Yarın 10:30 da bende gidicem bakalım tatlı doktorumuz ne diyecek benim yumilere :16::54:

Valla CNm 9 da başlamışlar biz 11de çıktık ,odalar arka tarafta tek kişilik oda esim hemen geldi yanıma sonra ornek vermeye gitti o gelince hemen çıktım 😊hic merak etme CNm emnm hersey yolunda gidecek yumoslarin guzel guzel buymuştur😊beni yarın ariyacaklarmis inşallah hersey yolundadir😊

Valla CNm 9 da başlamışlar biz 11de çıktık ,odalar arka tarafta tek kişilik oda esim hemen geldi yanıma sonra ornek vermeye gitti o gelince hemen çıktım 😊hic merak etme CNm emnm hersey yolunda gidecek yumoslarin guzel guzel buymuştur😊beni yarın ariyacaklarmis inşallah hersey yolundadir😊
Canım inş yarın ikimizde güzel haberler alıcaz :16:Sağol canım içimi rahatlatın kocacığım yanıma gelebilecek :46:Yarın haber ver bana ok senin bebişleri merak ederim :emir_bebek::emir_bebek:

Canım gözünaydın transfer nasıl geçti inş bebişin sımsıkı tutunsun :emir_bebek::emir_bebek:Dualarım seninle :16::16:Karnındaki şişlik geçti mi?

merhaba arkadaşlar,

euro fertilde tedaviniz nasıl geçti? umarım başarılıdır. ben de gidip görüştüm. nuray hanım iyi bir izlenim bıraktı bende.

merhaba arkadaşlar,

euro fertilde tedaviniz nasıl geçti? umarım başarılıdır. ben de gidip görüştüm. nuray hanım iyi bir izlenim bıraktı bende.

Merhaba,Nuray hanım çok ilgili bir doktor benim ilk denemem maalesef olmadı şimdi dondurulmuşlarla bu ay tekrar aynı merkezde deneyeceğiz.melindam 35 I'n da ilk tedavisi maalesef negatif sonuçlandı ama 2.denemesini hemen yaptı ve şuan Allah'ın izni ile hamile :) inşallah sanada uğurlu gelir bu merkez:)

merhaba arkadaşlar,

Merhaba canım benim malesef kimyasal gebelikmiş degerim düştü Nuray hanım gercekten cok mükemmel bir doktor çalışanlar cok ilgili tavsiye ederim

Merhaba canım benim malesef kimyasal gebelikmiş degerim düştü Nuray hanım gercekten cok mükemmel bir doktor çalışanlar cok ilgili tavsiye ederim

Canım herşeyin hayırlısı,bizde bir gün güzel haberler alacağız inşallah😊ben bu ay donmuşlarsa deneyeceğim olumsuz olursa bir süre ara veririm tedaviye,sen napıyosun?

Arkadaşım tebrik ederim irenbeyi araştırıyorken senin mesajını gördüm
benimde 3 denemem olacak çok karasızım irenbe de nasıl geçti tedavi süreci Allah bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla

merhaba arkadaşım
ben şimdi eurofertilin izmirşubesinde tedaviye başladım irenbeye gitmiştim çok önceleri ama tüp bebek tedavisi olmadım. gittiğim zamnlarda refik beyle görüşüyordum. refik beyle devam etmedim daha sonra. ama iyidir kendisi. pek çok arkadaşımın doğumunu yapmıştır. symrna art ı denedim ve kent hastanesini. symrna arti tavsiye etmem 2 aşılama 2 tüp bebek denedim. yaşınız genç yumurtalarınız bol rahminizde sorun yoksa gidin derim... kent hastanesi iyiydi ama o denemede de elim boş döndüm. eurofertilde embriyoskop olduğu için bir görüşeyim dedim. nuray hanım işine odaklı güleryüzlü biri. ikna oldum. tedaviye başladık. inşallah bu sefer yüzüm güler. :44:

İyi akşamlar herkese... 6 yılllık evliyim. Korunmuyorum. Bir kez kendiliğimden hamile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu. Yıllardır gittiğim her doktor hamile kalmaman için hiç bir sebep yok dedi. Pko var ama kistler gebeliği engelleyecek boyutta değil dendi. Bu sene hipotroid de başladı. Bir kez klomenle yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi yaptım. Olmadı. En son HSG çektirdim. Ve sorunun ne olduğu ortaya çıktı. Rahmim küçükmüş ve şekli farklıymış. Tüplerimin biri tamamen kapalıymış. HSG kötü sonuçlandı anlayacağınız. Muayene için gittiğim doktor aşılama ile vakit kaybetme. Tüp bebek tedavisi öneriyorum dedi ve Su Hastanesinde Dr. Nuray Aygünere yönlendirdi. Nuray Hanım hakkında ki düşünceleriniz nedir. Tüp bebek yaptırmak maddi manevi zor bir süreç... Bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var.

İyi akşamlar herkese... 6 yılllık evliyim. Korunmuyorum. Bir kez kendiliğile kaldım ve bebeğimin kalbi durdu. Yıllardır gittiğim her doktor hamile kalmaman için hiç bir sebep yok dedi. Pko var ama kistler gebeliği engelleyecek boyutta değil dendi. Bu sene hipotroid de başladı. Bir kez klomenle yumurtalar büyüdü çatlatma iğnesi yaptım. Olmadı. En son HSG çektirdim. Ve sorunun ne olduğu ortaya çıktı. Rahmim küçükmüş ve şekli farklıymış. Tüplerimin biri tamamen kapalıymış. HSG kötü sonuçlandı anlayacağınız. Muayene için gittiğim doktor aşılama ile vakit kaybetme. Tüp bebek tedavisi öneriyorum dedi ve Su Hastanesinde Dr. Nuray Aygünere yönlendirdi. Nuray Hanım hakkında ki düşünceleriniz nedir. Tüp bebek yaptırmak maddi manevi zor bir süreç... Bu konuda fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Bende hic tedavi olmadim su hastanesinde nuray hanima bir kez asilama yaptirdum tutnadi bu ay nasipse tup bebek yapturacagim gorunuste iyi bi doktor umarim olumlu sonuclar aliriz

merhaba uzun zamandır girmiyordum foruma bebeğin hayırlı olsun sağlıklı kucağına alırsın inşallah
merak ettim nerede oldu tedavin ben izmirde oturuyorum da

Tedaviye devam eden var mı? Ben gorultum fiyat olarak bi çok yerden uygun.ozellikke bebeklere pgt veya acgh yaptıracaklar için. İrenbenin pgt ve cgh fiyatını duyunca dilim uçukladı.sanırım ben eurofertili tercih edicem.

Tedaviye devam eden var mı? Ben gorultum fiyat olarak bi çok yerden uygun.ozellikke bebeklere pgt veya acgh yaptıracaklar için. İrenbenin pgt ve cgh fiyatını duyunca dilim uçukladı.sanırım ben eurofertili tercih edicem.
Ben bebegime eurofertil de nuray hoca da kavustum maalesef nuray hoca artik yok baska bir dk gelmis onunla da tanisma firsatim olmadi henuz.

Ben bebegime eurofertil de nuray hoca da kavustum maalesef nuray hoca artik yok baska bir dk gelmis onunla da tanisma firsatim olmadi henuz.
Tanıştım dunya tatlısı.bana haziranda Nuray hanımın uç aylığına abd ye gittiği ve yerine başka doktor geldiği soylenmişti.olsun dedim gittim tanıştım.çok tatlı bi bayan. Ben başlasam nuray hanım mı gelir gelmez mi bilmiyorum

Back
X