- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi goncammm48
-
Nasip olursa Bende tüp bebek yaptırınca ikiz olsun istiyorum. İkisi bi arada büyüsüntek embriyo mu çift embriyo mu transfer oluyor ki cnm ? benim hep gittiğim doktorum var çok iyi o tavmerganla çalışıyor orası nasıl hiç bilmiyorum ama şansı artırmak için çift embriyo koyuyoruz dedi ikiz bebek de hiç aklımda yoktu nasip:)
İnşallah rabbim nasip ederNormalde ilk denemede yaş da küçükse tek embriyo zorunluluğu var ama özellerde istisna yapıp çift koyabiliyorlar o tamamen embriyo sayına, senin ve doktorunun tercihine bağlı bir şey. Ben hep çifter çifter denedim ama nasip olmadıçok uğraştığım için ikiz olsun çok istiyorum
Benim eşimin De hız sayı kötü malesefBende çikolata kisti var cnm. Eşimin de değerleri çok parlak sayılmaz morfoloji filan kötü. 4.denememiz bu...
canım nereye gidiyorsun çok pahalı bir süreç mi bnde düşünüyorum başarı sansını artırıyormuşBen ilk defa bu sefer akapuntura deniyorum cnm 2 aydır haftada 1 yaptırıyorum. Şimdi ara vericem transfere yakın tekrar gidicem
Alsancakda bi yere gidiyorum evet cnm biraz maliyetli sean başı 200 TL sanırım eşim 10 seans peşin ödemişti ondan tam emin olamadım istersen özelden numarasını atayım arar sorarsın. Ama sadece iğne ile akapuntur yapmıyor elektro akapuntur yapıyor yani hafif elektrik akımı veriyor ve de manyetik alan tedavisi yapıyor. Stres yönünden gerçekten faydası olduğuna inanıyorum gerçekten daha rahatım, gerçi doktorumu da çok sevdim o da rahatlattı beni. Bi arkadaş da Karşıyakada bi yere gitmişti o sadece iğneli akapuntur yaptırdı seansı 150ydi sanırım doğal yoldan hamile kaldıcanım nereye gidiyorsun çok pahalı bir süreç mi bnde düşünüyorum başarı sansını artırıyormuş
Bizim ilk 2 denemede bütün değerler çok iyiydi 3.denemede morfoloji ve hız çok fena düştü ama sayı iyi sayılır. Sizin de sayı iyiyse kafana takmaBenim eşimin De hız sayı kötü malesef
İnşallah cnm sağolİnşallah rabbim nasip eder
çok saol kuzum özelden no su yazarmısın gerçekten bilimsel olarak kanıtlanmış başarı yüzdesini artırıyormuş hatta bu süreçte doğal yoldan bile kalan oluyormuş bizim doktora göre doğal yoldan bekleyebilirsiniz diyo ama muallak ..Kaan aydosa gittik DNA hasarı çıkmadı sayı iyi dedi morfolojiye takılmayın dedi ama neden olmuyor anlamıyorum stresi atmam lazım bunun da yolu akupunktur sanırımAlsancakda bi yere gidiyorum evet cnm biraz maliyetli sean başı 200 TL sanırım eşim 10 seans peşin ödemişti ondan tam emin olamadım istersen özelden numarasını atayım arar sorarsın. Ama sadece iğne ile akapuntur yapmıyor elektro akapuntur yapıyor yani hafif elektrik akımı veriyor ve de manyetik alan tedavisi yapıyor. Stres yönünden gerçekten faydası olduğuna inanıyorum gerçekten daha rahatım, gerçi doktorumu da çok sevdim o da rahatlattı beni. Bi arkadaş da Karşıyakada bi yere gitmişti o sadece iğneli akapuntur yaptırdı seansı 150ydi sanırım doğal yoldan hamile kaldı
Bizde Ros yüksek çıktı ama dna hasar baktırmadık eşim 3 aydır keçi boynuzu özü ve antioksidanlar kullanıyor zaten. Bende yabancı yayınlarda denk geldim akapuntur çok tavsiye ediyorlar. Arkadaşında elinde sorun vardı ama tüp bebekle bile sonuç almamıştı akapunturla doğal yoldan hamile kaldı .İnşallah size de şifa olurçok saol kuzum özelden no su yazarmısın gerçekten bilimsel olarak kanıtlanmış başarı yüzdesini artırıyormuş hatta bu süreçte doğal yoldan bile kalan oluyormuş bizim doktora göre doğal yoldan bekleyebilirsiniz diyo ama muallak ..Kaan aydosa gittik DNA hasarı çıkmadı sayı iyi dedi morfolojiye takılmayın dedi ama neden olmuyor anlamıyorum stresi atmam lazım bunun da yolu akupunktur sanırım
Arkadaşlar benim de aklıma takılıyor dna hasar var mı yok mu diye. Emin olmak için yaptıralım diyorum. Alsancak ta 200 TL civarı sanırım yapıyorlarmış en uygun orayı buldum normalde daha pahalı. Zaten hepsi numuneyi alıp düzen lab gönderiyorlarmışBizde Ros yüksek çıktı ama dna hasar baktırmadık eşim 3 aydır keçi boynuzu özü ve antioksidanlar kullanıyor zaten. Bende yabancı yayınlarda denk geldim akapuntur çok tavsiye ediyorlar. Arkadaşında elinde sorun vardı ama tüp bebekle bile sonuç almamıştı akapunturla doğal yoldan hamile kaldı .İnşallah size de şifa olur
Sayımız 14 milyon yıkandıktan sonra 3.5 milyon az ya morfoloji 3Bizim ilk 2 denemede bütün değerler çok iyiydi 3.denemede morfoloji ve hız çok fena düştü ama sayı iyi sayılır. Sizin de sayı iyiyse kafana takma
Aaa 200 çok ucuz biz rosu bile indirim alarak 250ye yaptırdıkArkadaşlar benim de aklıma takılıyor dna hasar var mı yok mu diye. Emin olmak için yaptıralım diyorum. Alsancak ta 200 TL civarı sanırım yapıyorlarmış en uygun orayı buldum normalde daha pahalı. Zaten hepsi numuneyi alıp düzen lab gönderiyorlarmış
Sayınız az ama morfoloji bizden iyiSayımız 14 milyon yıkandıktan sonra 3.5 milyon az ya morfoloji 3
morfolojiyi değiştiren bişe yok mu ki bize kaan Aydos dna hasarı olmadıktan sonra önemli değil demişti kuyruğu bozuk spermi bile morfoloji bozuk diye sayıyorlar halbuki o spermin dölleme yeteneği oluyor demiştiSayınız az ama morfoloji bizden iyibizde %1 çıkıyor morfoloji. Düşünsene bi bayandan ortalama 10-15 yum çıkıyor hepsini döllemek için 1 sperm yani tüp bebekte toplam 20 tane sağlam sperm olsa gene yeter, yeteri spermler iyi seçilsin. Microchip ya da imsi yöntemini isteyebilirsiniz
Aynen cnm doktor çok doğru söylemiş. Döllenme işlemi artık mikroenjeksiyon ile yapıldığı için tüp bebek te morfoloji çok sorun diil yeterki dna hasarı olmasın. Antioksidan kullanabilirsiniz istersen progeny m, teatrio, emodex filanmorfolojiyi değiştiren bişe yok mu ki bize kaan Aydos dna hasarı olmadıktan sonra önemli değil demişti kuyruğu bozuk spermi bile morfoloji bozuk diye sayıyorlar halbuki o spermin dölleme yeteneği oluyor demişti
emodex kullanıyoruz canım hasar da ros da normal geldi şükür tutsun da tüp bebek olsun yeter ki olsun artıkAynen cnm doktor çok doğru söylemiş. Döllenme işlemi artık mikroenjeksiyon ile yapıldığı için tüp bebek te morfoloji çok sorun diil yeterki dna hasarı olmasın. Antioksidan kullanabilirsiniz istersen progeny m, teatrio, emodex filan
Geçen saraçoğlunun doktorlarından biriyle görüştüm adam şuanki halimize acıyarak gülüyor. Eskiden 70 yaşındaki dedelere bile 300-500 milyon sperm olurdu yediklerimizle içtiklerimizle ne hale getirdiler bizi artık 15 milyon normal sayılıyor diyordu. Gerçekten bol hormonlu, gdolu, bol kimyasallı yaşantılarımızın sonucu bizi tüp bebeğe mahkum ediyoremodex kullanıyoruz canım hasar da ros da normal geldi şükür tutsun da tüp bebek olsun yeter ki olsun artık
onu ben de duymuştum 70 li yıllarda 200 milyon sperm normal sayılıyormuş şimdi 20 milyon ..Geçen saraçoğlunun doktorlarından biriyle görüştüm adam şuanki halimize acıyarak gülüyor. Eskiden 70 yaşındaki dedelere bile 300-500 milyon sperm olurdu yediklerimizle içtiklerimizle ne hale getirdiler bizi artık 15 milyon normal sayılıyor diyordu. Gerçekten bol hormonlu, gdolu, bol kimyasallı yaşantılarımızın sonucu bizi tüp bebeğe mahkum ediyorsperm değerlerindr sorun olan o kadar çok insan varki...
Ben başladım bile cnm :) iğnelerin 7. günündeyimonu ben de duymuştum 70 li yıllarda 200 milyon sperm normal sayılıyormuş şimdi 20 milyon ..ama sıfır spermle bile hamile kalan da var teknoloji da bir o kadar gelişti..sen bu ay mı başlıyorsun cnm tüp bebeğe
Evet bir tane bile yetiyor. Ah o biri bulabiksek. Ama akışına bırakıcam 3 ay çakşır suyu kullanacak eşim bu ay inşallah faydası olur olmazsa kışa doğru denicem tüp bebegiSayınız az ama morfoloji bizden iyibizde %1 çıkıyor morfoloji. Düşünsene bi bayandan ortalama 10-15 yum çıkıyor hepsini döllemek için 1 sperm yani tüp bebekte toplam 20 tane sağlam sperm olsa gene yeter, yeteri spermler iyi seçilsin. Microchip ya da imsi yöntemini isteyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?