• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir de tüpbebek merkezleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben izmir de oturuyorum. 2007 yazında buradaki tüpbebek mekezlerini araştırdım en uygun,başarı oranı oldukça yüksek olan smyrna art tüpbebek hastanesini buldum.Kasım ayında ilk denememi yaptım sonuç olumlu şu anda ikizbebek bekliyorum doktorum konusunda uzman:funda koçyiğit.gerçekten çok başarılı araştırın. herkeze tavsiye ediyorum(ssk destekli):hooray:

hayırlısı olsun canım ALLAH kucağınada aldırsın inşallah darısı bizim başımıza bende kent hastanesini şeçtim israil aruh drum inşallah bende ilkinde kavuşurum senin gibi bebeklerime

öncelikle sana maaşaallah diyelim ikinci olarak smrna art tup bebek merkezindne memnun olmayan bir sürü arkadaşım var orda yaptıranların hiç birisi hamile kalamadı ...... biri dışında .şans işi işte özellikle dr unu biraz soguk buluyorlar sonra bu merkez diğer merkezlere göre çok yeni ve çok fazla bir geçmişi yok bu yuzden de herkein listesinde son sırada.......

izmirde israel aruh hakkında tartışma yapılamaycak kadar iyi bir hekim ancak çok maddiyatcı oldugunu söylüyorlar ama izmirin en iyi bir kaç dr undan biri

bend eirenbe tup bebek merkezine gidiyorum her merkesden oldugu gibi memnun olan da var olmayanda ama benim arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı dr um dilek aslan izmirde onun gibi bir tane daha iyi bir dr yok hiçbişeye iyi gelmese ruha iyi gelen bir dr egitimide tartışılmaz.......bend eilk gitiğim ay hamile kaldım şu an 7 aylık hamileyim allahın izniyle ........

başka bir arkadaşım 3 arkadaşıyla birlikte özel ege ye gitti 3 üde hamile birisi dogurdu...... hatta

bir arkadaşım da ege üniversitesine gidiyor...... gerçi şu an şifa da ama oda hamile hatta tup bebegi turkiyed ilk uygulayan kişi

hım şimdi bu d rların hangisi kötü ya da hangisi daha iyi herkes birşeyler söylüyor..... bu işler isteidğini alıp almamakla alakalı istediğini alınca merkezlerin en üstünü olur alamayınca insan psikolojisi işte kulp bulur

arkadaşım bu işi turkiyede en iyi yapan amerikan hastanesine gitti orda yaptırdı ama hamile kalamdı demekki neymiş nasip ksımetmiş de mi ama :yerimseniben: demekki neymiş bu işin garantisi yokmuş... o zaman şöyle diyelim ; allah herkese dogru olacagı d rların ellerine düşürsün amin

bende smyrna art tüpbebek hastanesinde tedavi oluyorum.doktorumda funda hanım.gerçekten çok iyi bilgisi olan kibar birisi.çok memnunum.

Sevgili Ayişiği Umarim Senin Için Hayirlisi Olur. Inşallah Ilk Denemede Başarili Olunur Da Mutluluğunu Bizlerle Paylaşirsin.iyi Dileklerim Senin Için

sevgili sara nur ben çok memnunum smyrna dan bu benim tercihim... ayrıca doktorum da çok kibar gece yarısı da arasam bana yardımcı oluyor. zaten güleryüz anlayış başarı ve ilgiden başka ne ister ki insan böyle bir tedavi için gittiği hastaneden?? sen bunu irembe de yakalamışsın ben smyrna da. tek fark bu.başarı oranına gelince aylarca ve sık sık gittim oraya bire bir şahitim. demek ki neymiş:insanlar memnun olduğu hastaneyi tavsiye ediyormuş.*bu arada senin için de hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı dilerim.

merhaba e-u öncelikle hayırlısı olsun.sen hangi aşamadasın? yeni mi başladın?

merhabalar.benimde çocuğum olmuyor tüp bebek için dr. arıyorum.çok yakın bir arkadaşım irenbede dr. dilek hanımın hastasıydı.3 kez tüp bebek uygulaması yaptırdı.ilk denemede kendisine iyi davranıldığını 2.ve 3.denemelerde yaklaşımı değişmiş.irenbe ile ilgili güzel yazılar gördüm fakat arkadaşımın yaşadıklarından sonra irenbe hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum.başka kişilerdende olumsuz düşünceler duydum.nereye gideceğime karar veremiyorum.

merhabalar.benimde çocuğum olmuyor tüp bebek için dr. arıyorum.çok yakın bir arkadaşım irenbede dr. dilek hanımın hastasıydı.3 kez tüp bebek uygulaması yaptırdı.ilk denemede kendisine iyi davranıldığını 2.ve 3.denemelerde yaklaşımı değişmiş.irenbe ile ilgili güzel yazılar gördüm fakat arkadaşımın yaşadıklarından sonra irenbe hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum.başka kişilerdende olumsuz düşünceler duydum.nereye gideceğime karar veremiyorum.

mrb cnm ızmırde ozel ege tup bebekte tedavı gordum bende erdal beyde doktor olarak son derece basarılı en onemlısı moral acısından bırebır destek eger ıstersen arastır benım suan kanatıme gore gayet ıtınalı bır merkez rabbım hastanenı ve doktorunu denk getırsın dualarda bulusmak umıdı ıle a.e.o

sevgili ayışığım.bende kent hastanesinin methini çok duydum.ilgi alaka ve fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim teşekkürler

teşekkürler sevgili duygu.değerlendireceğim.

canım ben smyrna tedavi oluyorum çokta memnunum doktorum funda hanım tavsiye ederim irenbeye sakın gitme ben orda başladım tedaviye ama yarıda bıraktım bi soru sorduğunda nerdeyse döveceklermiş gibi azarlıyorlar bu da senin motivasyonunu bozuyor moral çok önemli bence izmirin en iyi merkezi smyrna

bencede smyrna ben şuan tedavi görüyorum çok memnunum 12 martta yumurtalar toplancak şimdiye kadar olumsuz hiç birşey görmedim hatta bugün eşimle ne kadar sabırlı insanlarmış dıye kendi aramızda konuştuk ben çok memnunum her kese tavsiye ederim arkadaşlar bide kulaktan dolma değil ön görüşme ücretsiz gidin konuşun eğer memnun kalırsanız tedaviye başlayın

eğer düşünürseniz özelden telefon nosunu verebilirim

bende irenbeye gidiyorum. 4 aylık hamileyim. çok güler yüzlüler.çalışanların hepsi çok tatlı. dr um dilek hanım.hatta dilek abla ..çok tatlı biri..ben çok memnunum..ilk denememde tuttu. yaptırmadan önce çok araştırdım..bence irenbe hepsinden daha iyiydi..diğerlerinede gittim ön görüşme için..tabii bu herkesin kendi görüşü. önemli olan güzel sonuç almak..bence hiç bir yeri kötülemeyelim.arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim..herkes kendi araştırsın..mutlaka ön görüşmeye gidin....

arkadaşlar ben ssk anlaşmalı iyi bir doktoru olan bir yere muayeneye gitmek istiyorum. symrna ssk anlaşmalı mı? muayene ücreti ne kadar ödüyoruz?

arkadaşlar ben ssk anlaşmalı iyi bir doktoru olan bir yere muayeneye gitmek istiyorum. symrna ssk anlaşmalı mı? muayene ücreti ne kadar ödüyoruz?

evet canım smyrna ssk anlaşmalı muayene ücreti 7 lira veriyorsun çok iyi bir dr funda hanım gidebilirsin rahatlıkla hemşirelerde çok sevecen samimiler

az önce symrnayı aradım funda hanım oranın özel doktoruymuş özel muayene ücreti alıyomuş:((

merhaba..
aylardır takip ediyorum siteyi ama ilk kez cesaret ediyorum bişeyleri paylaşmaya..bir yıllık evliyim,hepiniz gibi bizde allahın bizede o mucizeyi yasatmasını bekliyoruz dört gözle..6 aydır tedavi görüyorum ama henüz bir sonuc alamadım...hsg de sol tüpüm tamamen sag tüpüm ise kısmen tıkalı cıktı tabii bu doktorlara göre farklılık gösteren bi durumda olunca iyice kafam karıstı..hsg yi ceken doktorum sag tüpte sorun olmadıgını hatta solun bile iyi durumda oldugunu savunurken yeni doktorum normal yolla hamile kalmamın mumkun olamayacagı kanısında..
sanırım bizim cozumumuz tüp bebek olacak..
ama nerde nasıl hangi doktorla inanın hic bir fikrim yok...
kafam allak bullak olmus durumda..
sizlere danısmak istediğim bir kaç şey var aslında,okuyorum başarı öyküleri var oldukça:)ne mutlu..allah hepimize nasip etsin..
peki tüp bebekle bebeklerine kavusanların arasında tüp tıkanıklığı sebebiyle tüp bebek yaptıran varmı?birde doktor ve merkez adı verebilirmi,lütfen?
şimdiden çok teşekkürler

mrb cnm ızmırde ozel ege tup bebekte tedavı gordum bende erdal beyde doktor olarak son derece basarılı en onemlısı moral acısından bırebır destek eger ıstersen arastır benım suan kanatıme gore gayet ıtınalı bır merkez rabbım hastanenı ve doktorunu denk getırsın dualarda bulusmak umıdı ıle a.e.o

merhaba, ben de özel ege tüp bebekte tedavi olmayı düşünüyorum. sizin tüp bebek denemeniz tuttu mu? yalnız burayı ege üniversitesınınkıyle karıştıranlar var. benim demek istediğim kahramanlarda olan özel merkez. başarı oranları nedir. smrna ve ırenbe hakkında kötü şeyler duydum. yaptıran arkadasların genelde 3 .denemede tuttu bıraz para tuzagı gelıyor. özel egenın sahıbı bey adını unuttum çok moral verıcı konuştu. özel egede tup bebek yaptıranlar ne olur yorumlarınızı yazınız

Back
X