öncelikle sana maaşaallah diyelim ikinci olarak smrna art
tup bebek merkezindne memnun olmayan bir sürü arkadaşım var orda yaptıranların hiç birisi hamile kalamadı ...... biri dışında .şans işi işte özellikle dr unu biraz soguk buluyorlar sonra bu merkez diğer merkezlere göre çok yeni ve çok fazla bir geçmişi yok bu yuzden de herkein listesinde son sırada.......
izmirde israel aruh hakkında tartışma yapılamaycak kadar iyi bir hekim ancak çok maddiyatcı oldugunu söylüyorlar ama izmirin en iyi bir kaç dr undan biri
bend eirenbe tup bebek merkezine gidiyorum her merkesden oldugu gibi memnun olan da var olmayanda ama benim arkadaşlarımın hepsi hamile kaldı dr um dilek aslan izmirde onun gibi bir tane daha iyi bir dr yok hiçbişeye iyi gelmese ruha iyi gelen bir dr egitimide tartışılmaz.......bend eilk gitiğim ay hamile kaldım şu an 7 aylık hamileyim allahın izniyle ........
başka bir arkadaşım 3 arkadaşıyla birlikte özel ege ye gitti 3 üde hamile birisi dogurdu...... hatta
bir arkadaşım da ege üniversitesine gidiyor...... gerçi şu an şifa da ama oda hamile hatta tup bebegi turkiyed ilk uygulayan kişi
hım şimdi bu d rların hangisi kötü ya da hangisi daha iyi herkes birşeyler söylüyor..... bu işler isteidğini alıp almamakla alakalı istediğini alınca merkezlerin en üstünü olur alamayınca insan psikolojisi işte kulp bulur
arkadaşım bu işi turkiyede en iyi yapan amerikan hastanesine gitti orda yaptırdı ama hamile kalamdı demekki neymiş nasip ksımetmiş de mi ama

demekki neymiş bu işin garantisi yokmuş... o zaman şöyle diyelim ; allah herkese dogru olacagı d rların ellerine düşürsün amin