konum,cevabımı alana kadar tasınmasa cok sevınırım
pazartesi izmire gezmeye gelecez aydın tarafından gelecez mavişehir dıye avm var oraya gıtmeye degermı nasıl bı yer magazaların cogu varmı bıze gereklı magazalar optımum da var ama mavişehiri de gormek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz magaza cesıtlıgı acısından bı de restoran,gıtmeye deger mı
aydından mugladan geldıgımız ıcın aydın dedım sadece avm ıcın gelmıyoruz genel olarak gezecez mavısehırın methını de duydugum ıcın acaba oraya da zaman ayırsak mı dıye dusundum o yuzden fıkır almak ıstedımMavibahçe burnumun dibi üç kez ancak gitmişimdir. Avm görmeye aydından buraya gelinir mi?
Biz alışveriş yapmak için burdan sökeye gidiyoruz yahu.
Hangi mağazalar lazım size? İnternet sitesinde mağaza listesi var. Ama mavi bahçe izmir ortalamasına göre oldukça pahalı bir avm. Aynı mağazanın herhangi bir yerdeki şubesiyle mavi bahçedeki arasında bariz fiyat farkı var. Ona göre gelin.
aydından mugladan geldıgımız ıcın aydın dedım sadece avm ıcın gelmıyoruz genel olarak gezecez mavısehırın methını de duydugum ıcın acaba oraya da zaman ayırsak mı dıye dusundum o yuzden fıkır almak ıstedım
yanı cok ta gıdılecek bı yer degıl dıyorsunuz o zaman
bıze heryerde olmayan decatlon lazım oda optımum da vardı
bıde foca mı daha yakın alacatımı ,kalacak olursak hangı yerı tercıh edersek daha ıyı olur cok tesekkurler bu arada
cok tesekkurler bızde sahılden geldıgımız ıcın denızden cok gezıp gormek ıstıyoruz farklı yerlerıMavibahçede dechatlon yok. Optimumda var o sadece izmirde.
Optimuma alaçatı, mavibahçeye foça daha yakın.
Yani değişik bir tasarımı var, görülebilir mavibahçe. Ama öyle abartılacak bir yer değil. Bildiğin avm işte.
Ben alaçatıdansa foçayı tavsiye ederim. Alaçatı hem gereksiz pahalı hem de çok ahım şahım abartıldığı kadar bir yer değil bence. Denize girecek yer yok bir kere.
Foça daha sakin, daha sevimli, daha bir sahil kasabası havasında.
cok tesekkurler bızde sahılden geldıgımız ıcın denızden cok gezıp gormek ıstıyoruz farklı yerlerı
Ay tabii gelir aydınlılar izmire.Resmi tatillerde ve yılbaşında bile izmirde aydınlıları görürsünüz.100 metre öteden de tanırsınız hehehe.Pek mağaza yoktu benim zamanımda orda millet alışverişe de gezmeye de bir saat yol diye geliyor.Mavibahçe burnumun dibi üç kez ancak gitmişimdir. Avm görmeye aydından buraya gelinir mi?
Biz alışveriş yapmak için burdan sökeye gidiyoruz yahu.
Hangi mağazalar lazım size? İnternet sitesinde mağaza listesi var. Ama mavi bahçe izmir ortalamasına göre oldukça pahalı bir avm. Aynı mağazanın herhangi bir yerdeki şubesiyle mavi bahçedeki arasında bariz fiyat farkı var. Ona göre gelin.
Izmire gidip avm gezmektense cok farkli seyler yapabilirsiniz. Avmlerin hepsi zaman kaybi ve birbirine benziyor bir fark yok. Focaya gidin, alsancak, kemeralti, kibris sehitleri, belki karsiyaka carsi hatta sirince bile olur :)
Efes,Meryem ana. gidilebilir.
gezmiştir diyosun
gezmiştir diyosun
Bu arada Çeşme -Alaçatı 'ya henüz gitmedim. Ama duyumlarım hep aynı.
Çok pahalı. Çok şaşalı bi yer değil deniyor
Cok tesekkurler önerılrınız ıcın LA bagları dedıgınız foca yolu uzerındemıO zaman eğer severseniz yazıbaşında klasik araba müzesi var oraya gidin. Çok yakınında LA bağları var, şarap içmeyi severseniz orayı görün derim. Yemekleri de muhteşemdir.
Varyantta oyuncak müzesi var, çok yakınında tarihi asansör var karataşta. Ordan konağa inin, kemeraltında kızlarağası hanını gezin, hisarönünde bir kahve için.
İzmire gelip gezeceklere ben genelde bunları tavsiye ediyorum amaç deniz değilse.
gezmiştir diyosun
Bu arada Çeşme -Alaçatı 'ya henüz gitmedim. Ama duyumlarım hep aynı.
Çok pahalı. Çok şaşalı bi yer değil deniyor
Cok tesekkurler önerılrınız ıcın LA bagları dedıgınız foca yolu uzerındemı
Bırde oyuncak muzesı uzaklık olarak nasıl merkezı bır yerdemı
Bu arada sadece avm gezmek ıcın gelmıyoruz izmiri gezmeye gelıyoruz
Bayram haftası turla gezicez oralarıda.Altinizda arabaniz varsa cesmede cok makul fiyatli bir pansiyonda kalir gayet makul yerlerde yiyip icip tatilinizi yapabilirsiniz Cesmede.Alacatiya ugrarsiniz yinede...Magazinin yikayip yaglamasi biraz da o
Editt:Hatta arabaniz olmasina gerek te yok vizir.vizir dolmuslar geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?