izmir deki falcılar

dreami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
10
1
1
İzmir
arkadaşlar merhabaa. izmir yıkıkkemerde sibel adında falcı varmış numarasını adresini bilen varsa yazabilirmi (yazarsanız çook sevinirim)

bide böyle tipi falan nasıl çingene mi onu da sorucaktım. bizim mahallede bir kadın var çingene böyle fal falan bakıyo her hafta sonu yıkık kemere annem var oraya gidiyorum diye gidiyo bu kadın geldikten 1 gün sonr fal falan bakmam çok yorgunum diyo. bize de büyü yapmıştı bu kadın şüpeleniyoruz öncedende bu konu açılmış tarif etmişler tipini falan aynı bizim kadını tarif ediyo ayyy bilen varsa lütfen yazsınn

ben alsancakta fiestada niko diye birine baktırdım gerçekten bana kimse bakamaz derdim ama oturduğum andan itibaren bir saat kendime gelemedim yok böyle bişeyy

Kızlar selammm. Hatayda suna adında bi medyum varmiss toplu bk bayan giden varmii??? Bilen varsa yazsin lutfen

Arkadaşlar selam, ben izmir kızlarağasında sevdam cafede gittim falcıya birde kıbrıs sehitlerinde 232 alsancak diye bi yerde baktırdım fal ikiside çıkmadı, hiç bilemediler. Boşuna bu iki yere gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…