• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İZMİR deTÜP BEBEK MERKEZLERİ Hakkında bilgi

casamaa

HİRANUR;Dualarınız beni,Meleklerim sizi korusun.
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
295
337
63
Slm arkadaşlar İZMİR de önerebileceginiz memnun kaldığınız TÜP BEBEK merkezleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum

İzmir de tedavi gören arkadaşlar yok mu aramızda

Slm arkadaşlar İZMİR de önerebileceginiz memnun kaldığınız TÜP BEBEK merkezleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum

Merhaba casamaa
Medical Park yanı şuan İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu orda Ahmet Zeki IŞIK var bence harika bir doktor işinde ve insani yönüyle tek geçerim.

Merhaba casamaa
Medical Park yanı şuan İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu orda Ahmet Zeki IŞIK var bence harika bir doktor işinde ve insani yönüyle tek geçerim.
Teşekkür ederim nirengi sen tedavi için gittin sanırım olumlu sonuç alman dileğiyle. .

Evet gittik henüz başlayamadık çünkü aksilikler çıktı eşimin bir süre tedavi görmesi gerekiyor sonrasında başlayacağız kısmetse.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar

Ben şuan 40 yaşındayım 2015 haziran ayında Ege Tüp Merkezinde doktor Rafael Levi eşliğinde başlayan bir yıllık süreçte 4 transferimde olumsuz geçti. 13 yumurtam oldu. 8 tanesi döllendi ve beşinci gün embriyosu oldu. Yumurta sayımın ve kalitemin yaşıma göre başarılı oldugunu söyledi doktorum. 3. transferimden sonra Genetik testi yapıldı ve Laparoskopi çekildi. İkisinde de bir sorun çıkmadı. Bizim problemimiz eşimim spermlerinde Aglütinasyon(kümeleşme) var. bende de görünen bir sorun yok ama tutmuyor

Rafael levi iyi bir doktor fakat biz başka bir tüp bebek merkezini denemek istiyoruz. Her merkezin kullandığı teknik farklı diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Tekrar denemeye geçeceğiz ama kararsısız. Hangi doktor hangi merkez?

Ahmet Zeki Işık önerisi aldık ama bilemiyoruz.

Merhabalar

Ben şuan 40 yaşındayım 2015 haziran ayında Ege Tüp Merkezinde doktor Rafael Levi eşliğinde başlayan bir yıllık süreçte 4 transferimde olumsuz geçti. 13 yumurtam oldu. 8 tanesi döllendi ve beşinci gün embriyosu oldu. Yumurta sayımın ve kalitemin yaşıma göre başarılı oldugunu söyledi doktorum. 3. transferimden sonra Genetik testi yapıldı ve Laparoskopi çekildi. İkisinde de bir sorun çıkmadı. Bizim problemimiz eşimim spermlerinde Aglütinasyon(kümeleşme) var. bende de görünen bir sorun yok ama tutmuyor

Rafael levi iyi bir doktor fakat biz başka bir tüp bebek merkezini denemek istiyoruz. Her merkezin kullandığı teknik farklı diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Tekrar denemeye geçeceğiz ama kararsısız. Hangi doktor hangi merkez?

Ahmet Zeki Işık önerisi aldık ama bilemiyoruz.
Merhaba.ben de 40 yaşındayım ve ne yaptığınızı ćok merak ediyorum.:110:umarım her şey istediğiniz gibi gelişmiştir.

Eylül 2016 da Medikal park İzmir hastanesinde yapılan ilk tüp bebek denememde hayal kırıklığımı atlattıktan sonra tekrar tedavi olmaya karar verdim. Hiç embriyom kalmamıstı. Sil baştan sıkı araştırmalar sonrası Tınaztepe Hastenesi tüp bebek kliniğine karar verdim. Yurt dışından geldiğim icin tüm hazırlıkları yaptık ve Yen'i maceram icin yola çıktık :) İlk görüşmeye giderken tabiki nasıl bir yer olduğu ve nasıl karşılanacağım konusunda soru işaretlerim vardı. Görüşme çok güzel ve samimi geçti. Hoş sohbet karar verildi ve tedavime yaklaşık 9 gün önce başlandı. Düzenli olarak kontrollerime gidiyorum ilaç tedavim son hız devam :) Sanırım haftaya yumurtalarım toplanacak. Hayırlısı bakalım Sunu belirtmeden geçmek istemiyorum sonuç negatif veya pozitif hiç farketmez ben bu merkezdeki samimiyete , ilgiye , özene hayran kaldım. Sizlerde tahmin edersiniz ki bu tedavide kurulan bag , iletişim ve destek çooook önemli. İşte ben sonuç ne olursa olsun Dr Erdal Aktan ve ekibi ( Tülin ve Canan Hemşire , embriyolog Esin Hanım ve Asistan Duygu Hanımı ) asla unutmayacağım. Allah sizden razı olsun :) Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Sayenizde ben pozitifim :)) Kesinlikle tavsiye ederim. Sonuc ve detayları tekrar paylasıcam. Sevgiyle , Saygıyla

Tepecik iyi bir öneri olabilir. Ben şahsen tüm tedavimi orada gördüm rapor ile. Doktorlar da hemşireler de çok kibar ve yardımcı.

Back
X