Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaşlar İZMİR de önerebileceginiz memnun kaldığınız TÜP BEBEK merkezleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum
Teşekkür ederim nirengi sen tedavi için gittin sanırım olumlu sonuç alman dileğiyle. .Merhaba casamaa
Medical Park yanı şuan İzmir Üniversitesi Hastanesi oldu orda Ahmet Zeki IŞIK var bence harika bir doktor işinde ve insani yönüyle tek geçerim.
Merhaba.ben de 40 yaşındayım ve ne yaptığınızı ćok merak ediyorum.Merhabalar
Ben şuan 40 yaşındayım 2015 haziran ayında Ege Tüp Merkezinde doktor Rafael Levi eşliğinde başlayan bir yıllık süreçte 4 transferimde olumsuz geçti. 13 yumurtam oldu. 8 tanesi döllendi ve beşinci gün embriyosu oldu. Yumurta sayımın ve kalitemin yaşıma göre başarılı oldugunu söyledi doktorum. 3. transferimden sonra Genetik testi yapıldı ve Laparoskopi çekildi. İkisinde de bir sorun çıkmadı. Bizim problemimiz eşimim spermlerinde Aglütinasyon(kümeleşme) var. bende de görünen bir sorun yok ama tutmuyor
Rafael levi iyi bir doktor fakat biz başka bir tüp bebek merkezini denemek istiyoruz. Her merkezin kullandığı teknik farklı diye düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. Tekrar denemeye geçeceğiz ama kararsısız. Hangi doktor hangi merkez?
Ahmet Zeki Işık önerisi aldık ama bilemiyoruz.
Slm arkadaşlar İZMİR de önerebileceginiz memnun kaldığınız TÜP BEBEK merkezleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Yardım edebilecek arkadaşları bekliyorum