İzmir devlet hast. Hsg cektirenler

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Arkadaslar 3 dusugum var. Bunun icin rahim filmi cektiricem devlet hast. Ben ataturk egitim ve arastirmadan radevuu aldim. Siz izmirdeki hangi devlet hast. Cekildiniz rahim filmi?? Ve ozelde cektirenler ne kadar ucret odediniz??

Arkadaslar 3 dusugum var. Bunun icin rahim filmi cektiricem devlet hast. Ben ataturk egitim ve arastirmadan radevuu aldim. Siz izmirdeki hangi devlet hast. Cekildiniz rahim filmi?? Ve ozelde cektirenler ne kadar ucret odediniz??
Merhaba Cektirdinizmi bende cektirecem

Genetik test yaptrdım tramboli paneli ve kromozonlara bakıyorlar
İnşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder canım. Birde sorum siz mi talep ettiniz genetik testi yoksa doktor mu istedi. Rahim filminden önce olması şaşırttı beni

İnşallah en yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder canım. Birde sorum siz mi talep ettiniz genetik testi yoksa doktor mu istedi. Rahim filminden önce olması şaşırttı beni
Ben kendim gittim burda 3 düşük yazmışım sonra tekrar düşük yaşadın 4 düşük oldu ve doktora gittim 9 eylül araş. Hast. Genetik bölümüne orda arastırma yaptılar bi genimde pıhtılaşma cıktı.Şükür suan yine hamileyim hergün iğne kullanıyorum 5 aylık oldu Allah'ın izniyle. Darısı başınıza inşAllah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder Rabb'im size ve tüm isteyenlere❣AMİNNN❣

Canım çok sevindim saglık la kucagına alırsın inşallah. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…