Doğuma Hazırlık İzmir Doğum Doktoru Tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Busra Esim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
2
10
1
32
Merhabalar arkadaşlar;
Evlenip İzmir’e yerleştim dolayısıyla çevrem çok yok fikir alışverişi yapabileceğim kimse yok bende sizlere sormak istedim..
İki adet sorum olacak Kahraman Kolday hakkında fikirleriniz ve ücret bilgisi?
Eğer o olmazsa önerebileceğiniz doğum doktoru?
Hamile olduğumu yeni öğrendim düzgün bir doktorla başlayıp onunla devam etmek istiyorum.

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi , ben 14 haftalık hamileyim medicalpark Zekeriya Güner e gidiyorum çok memnum tavsiye ederim

Merhabalar arkadaşlar;
Evlenip İzmir’e yerleştim dolayısıyla çevrem çok yok fikir alışverişi yapabileceğim kimse yok bende sizlere sormak istedim..
Hamile olduğumu yeni öğrendim düzgün bir doktorla başlayıp onunla devam etmek istiyorum.
Bende evlenip İzmir'e yerleştim yeni evliyim 😂oğlan tarafı ve iki kuzenimm dışında kimse yok burda da benim takilabilecegim

Merhabalar arkadaşlar;
En kısa zamanda sosyallesirsin umarım

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi , ben 14 haftalık hamileyim medicalpark Zekeriya Güner e gidiyorum çok memnum tavsiye ederim
Medical Park doğum ücreti ve doktor muayeneleri ücreti paket halinde mi sunuluyor ? Ayrı ayrı mı
Doktora doğum ücreti ne kadar odeyecekmissiniz

Oğlumu medifema Ayşe inmez de doğurdum, şimdi Gaziemir 'e muayenehane açmış cok iyi bir doktordu

Back
X