- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
Selam kızlar.henüz 5+1 günlük hamileyim ve nasipse kontrollerimi ve doğumumu dokuz eylül hastanesinde yapmak istiyorum.doktor tavsiyeniz var mı???
Merhaba bende 9 eylül ya da urla devlet hastanesinde doğum düşünüyorum siz bilgi alabildiniz mi ya da gittiniz mi? Bende 31. Haftadayım esimin ailesinin yanina geldim doğum için bilgim yok hicbir yer ile ilgili??? 9 eylül erkan bey e randevu aldım haftaya ilk kez muayene için gidicem bakalım
Bende gecen hafta gidemedim 17 sinde gidicem daha gitmedim ama bildiğim kadarıyla orada da 10 gün içinde kontrol için gidildiğinde ekstra para verilmiyor.
9 Eylül’den memnun kaldınız mıSelam kızlar.henüz 5+1 günlük hamileyim ve nasipse kontrollerimi ve doğumumu dokuz eylül hastanesinde yapmak istiyorum.doktor tavsiyeniz var mı???
Merhaba 9 Eylül’den bilginiz var mıIyi sevindim icim biraz daha rahatladı kendim görünce de iyi olur. Bende öğrendiklerimi aktarırım. :)
9 eylül için mi diyorsunuzMerhaba erkan bey e muayene için gittim ondan memnun kaldım. Eğer dogumunuza girmesini isterseniz sezeryan için 2500 oduyormusuz. Su an kadın doğum servisinde ozel oda 2 tane suan orasi tadilatta 1 ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz dedi özel oda 6.katta özel odalar varmış. Eğer istersek doğum zamanı yaklaştığında ayarlamak gerekecek. Tesadüf ameliyatta görev yapan biri ile tanıştım kadın doğum bölümü icin gayet temiz güzel ameliyathanelerde öyle dedi ama ben daha 32. Haftadayım henüz doğum yapmadım ama büyük ihtimal orada olacak erkan bey girmese de
Tamam çok sağolunEvet 9 eylül için diyorum ozel oda derken tek kişilik oda imkanı varmış orada da ama sayı olarak az olduğu için bulmak zor tabi. 9 eylül için benim bildiklerim bunlar orada doğum yapan bir arkadaş olur da varsa bizi aydınlatırsa bende çok sevinirim
9 Eylül’den memnun kaldınız mı
Merhaba zaman geçmiş ama Dokuz Eylül de doğum için özel oda ayarlayabilmiş miydiniz,ben de orada doğum yapacağım nasipse ama özel oda olmaz diye korkuyorumBen de erkan beye gidiyorum kontrole ve çok memnunum.dogumumu da allah nasip ederse dokuz eylülde yapacam.ben de özel oda istiyorum ama nasip kısmet tabi.
Merhabalar doğum yapmışsınız sanırım hayırlı uğurlu olsun dokuz eylül erkam bey de mi oldu doğumunuz nasıldı bilgi verirseniz çok sevinirimBen de erkan beye gidiyorum kontrole ve çok memnunum.dogumumu da allah nasip ederse dokuz eylülde yapacam.ben de özel oda istiyorum ama nasip kısmet tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?