İzmir Dokuz Eylülde doğum yapan ya da yapacak olan var mı???

Merhabalar doğum yapmışsınız sanırım hayırlı uğurlu olsun dokuz eylül erkam bey de mi oldu doğumunuz nasıldı bilgi verirseniz çok sevinirim

Evet 20 gün önce dogum yaptım.dogumhaneden ve ebe,hemşire,doktorlardan çok memnun kaldım.kadin dogum servisi de gayet güzel.ikinci çocuğumu da nasipse yine dokuz eylülde doğurmak isterim.

Doğumunuza erkan bey mi girdi yoksa asistanlarmi

Dokuz ay boyunca kontrollerimi erkan bey yaptı.dogumhanede de hep kontrole geldi ama dogumumda bulunmadı.ben istemedim maddi açıdan müsait olmadığım için.dogumumda bir uzman doktor ve beş altı asistan vardı.sayelerinde çok güzel ve rahat bir normal dogum yaptım.

Çok sevindim bende 13 haftalık hamileyim orda Doğum yapmak istiyorum benim sezeryan olacak ama korkuyorum da ilk dogumumda ozel hastanede eşim her an yanımdaydı yalnız kalmaktan korkuyorum

Çok sevindim bende 13 haftalık hamileyim orda Doğum yapmak istiyorum benim sezeryan olacak ama korkuyorum da ilk dogumumda ozel hastanede eşim her an yanımdaydı yalnız kalmaktan korkuyorum

Dogumhaneye almıyorlar tabi ama odaya geçtiğimde rahat rahat girdi çıktı eşim gece gündüz.musamaha gösterdiler sağolsunlar.sadece refakatçi bayan olmak zorunda o kadar.

Dogumhaneye almıyorlar tabi ama odaya geçtiğimde rahat rahat girdi çıktı eşim gece gündüz.musamaha gösterdiler sağolsunlar.sadece refakatçi bayan olmak zorunda o kadar.
Çok teşekkür ederim aklımdaki çoğu soruya cevap verdin sağlık sihhatle bebeğini büyütmen dilegiyle

Tek kişilik özel oda doluydu ama iki kişilik özel odada kaldım.kimse yoktu zaten tek başıma kaldım.
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi,benim de bir buçuk ayım kaldı kısmetse umarım şanslı oluruz da bize de özel oda denk gelir ben de yanımda eşim kalsın istiyordum ama zor gibi görünüyor,cevabınız için de teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim aklımdaki çoğu soruya cevap verdin sağlık sihhatle bebeğini büyütmen dilegiyle

Amin inşallah teşekkürler :) sizin de allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi.

Allah sağ salim kavuştursun yavrunuza.ben teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…