İzmir Dr. Fırat Demirtaşoğlu

Lovely35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
11.292
9.169
448
Merhaba forumda kendisi hakkında pek bilgi bulamadım. İnstagramda yaptığı burunları başarılı buluyorum. Doğal burunlar yapıyor. Kendisine ameliyat olan hastalar var mı varsa Dr. Fırat Demirtaşoğlu hakkında bilgi paylaşımı yapacağımız konu olsun burası.

ben fırat beyin yaptığı ameliyatları çok beğeniyorum. randevu almaya çalıştım 2 hafta sonraya verdiler, malesef senelik iznime uymadığı için gidemedim.. velhasıl son olarak seyithan kırtay da karar kıldım ocak da ameliyat olucam heycanla bekliyorum şimdiden umarım neden fırat beye gitmedim demem :) gidenler varsa (her iki doktor için söylüyorum) tecrübelerini dinlemeyi çok istiyorum..

Ben Fırat beye ameliyat oldum hatta kardeşim ve bir arkadaşımda oldu 2 haftalık bu süreçte. Şuan 15. günümdeyim. Kardeşim 4. gününde çok memnunuz.

Ben Fırat beye ameliyat oldum hatta kardeşim ve bir arkadaşımda oldu 2 haftalık bu süreçte. Şuan 15. günümdeyim. Kardeşim 4. gününde çok memnunuz.[/QUOT
Burun estetiği oldunuz değil mi ben de tahlillerde bir şey çıkmazsa cuma günü olacağım çok heyecanlıyım sizin sureciniz nasil geçiyor? Burnunuz kalın derili mi ağrı var mı şişlikler ne derecede ? Yanıtlarsanız çok sevinirim

Benim ameliyatımın 16. günü bugün. Kardeşiminde 5. günü. İkimizde çok memnunuz. Cuma günü kardeşiminde ateli alınacak. Fırat beye gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Burnum ne ince ne kalın. Ağrı yok hiç olmadı. Burun şişliğim çok az. Bir kaç yerde ödem var inmesini bekliyorum. Şimdiden çok geçmiş olsun.

Ay içimi rahatlattiniz cidden cok teşekkür ederim.Sizin açık ameliyat mi bir de instagram hesabına hikaye atti mi sizin fotoğrafınızı 2.hafta diye

Ay içimi rahatlattiniz cidden cok teşekkür ederim.Sizin açık ameliyat mi bir de instagram hesabına hikaye atti mi sizin fotoğrafınızı 2.hafta diye

Açık ameliyat üçümüzünde. O arkadaşımın fotoğrafıydı aynı gün olduk. Ne demek rica ederim.

Açık ameliyat üçümüzünde. O arkadaşımın fotoğrafıydı aynı gün olduk. Ne demek rica ederim.
Tesadüfe bak ben bugün daha fırat beyle görüştüm ve arkadaşınızın burnunu sordum. Inşaallah benim de güzel bir burnum olur dualarınızı eksik etmeyin ❤

Tesadüfe bak ben bugün daha fırat beyle görüştüm ve arkadaşınızın burnunu sordum. Inşaallah benim de güzel bir burnum olur dualarınızı eksik etmeyin ❤

Biz cuma günü oradayız. Saatlerimiz denk gelirse görüşelim. Sizinde çok güzel olur emin olun doktorumuz çok iyi.

Merhaba fırat beyin ameliyat ucreti hakkinda bilgisi olan var mi acaba kendisine ulasmaya calistim ama olmadi.bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben bir sene önce oldum bu seneki fiyatlarla ilgili bilgim yok. Fiyat konusunu hastaneyle konuşmanız daha doğru olur.

Ben ibrahim korhan'ı tercih ettim. O kadar memnunum ki... kendim icin yaptığım en doğru şeylerden biri oldu. Burnumu cok begendim herkes cok beğendi. Tavsiye ederim. Yalnız oldukça yoğundu tek eksisi bu sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…