Merhaba. benimde 19 haziranda görüşmem var. Nasıl geçti sizin memnun kaldınız mı?Merhabalar. Ameliyat oldunuz mu acaba? Benim de 12 haziran'da görüşmem var
Çok geçmiş olsun. Okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım zamanla düzelicek bir durumdur. Sizin doktorunuz kimdi? İbrahim Bey mi yoksa Fırat Bey mi? Ve bizim de görmemiz için fotoğraflarınızı atabilir misiniz?7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi
Seyithan kırtaydı benim doktorum üstüne birde engelledi 6.ayda başka doktora olacam şimdiÇok geçmiş olsun. Okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım zamanla düzelicek bir durumdur. Sizin doktorunuz kimdi? İbrahim Bey mi yoksa Fırat Bey mi? Ve bizim de görmemiz için fotoğraflarınızı atabilir misiniz?
İzmir de İbrahim korhan çok beğeniliyor. Hastaları tarafından yapılan yorumlarda gayet olumlu ve iyi revizyon olacaksanız bir araştırın isterseniz.Seyithan kırtaydı benim doktorum üstüne birde engelledi 6.ayda başka doktora olacam şimdi
Peki neden doktorun kapısını çalmadınız? Bence sizi engellemesi üzerine direkt yüz yüze görüşseniz en azından bir çözüme ulaşabilirdiniz diye düşünüyorumSeyithan kırtaydı benim doktorum üstüne birde engelledi 6.ayda başka doktora olacam şimdi
İkinci bir doktorda revizyon fiyatı iki katı şuanki bütçem başka bir doktora göre ayarladım o yüzdenİzmir de İbrahim korhan çok beğeniliyor. Hastaları tarafından yapılan yorumlarda gayet olumlu ve iyi revizyon olacaksanız bir araştırın isterseniz.
Beni 1.ayımda azarladı kovdu resmen üstüne msjlarıma bile cvp vermedi nasıl gideyim birde o gün sorunlrımı söyleyeceğim için beni akşam 10 da en son aldı 8 de olan randevumu çok kalabalık görüşmeler var başkaları duymasın diePeki neden doktorun kapısını çalmadınız? Bence sizi engellemesi üzerine direkt yüz yüze görüşseniz en azından bir çözüme ulaşabilirdiniz diye düşünüyorum
Seyithan kırtaydı lanet gelsin o doktora özelden atayımÇok geçmiş olsun. Okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım zamanla düzelicek bir durumdur. Sizin doktorunuz kimdi? İbrahim Bey mi yoksa Fırat Bey mi? Ve bizim de görmemiz için fotoğraflarınızı atabilir misiniz?
Merhaba tam olarak hangi doktordan bahsettiniz tam anlayamadım Fırat beyden mi ?7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi
Anladığım kadarıyla seyithan kırtaydan söz ediyorMerhaba tam olarak hangi doktordan bahsettiniz tam anlayamadım Fırat beyden mi ?
Seyithan Kırtay dan ama Fırat demirtaşoğluna ameliyat olsaydım keşkeMerhaba tam olarak hangi doktordan bahsettiniz tam anlayamadım Fırat beyden mi ?
Merhaba, bu cuma ameliyat olacağım. Sıcak bir insan, zaman ayırıyor. Ücretsiz ön görüşmede bile 30 dk ayırdı ve her soruma uzun uzun cevap verdi. Olacakları, olamayacakları, kendi yorumlarını söylüyor bir simülasyon yapıyor. Hani soru sormaktan çekineceğiniz ve kasacağınız bir doktor değil yanında rahat hissediyorsunuz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım ben de şu an. Ben çok fazla hastasına yazdım memnun değilim pişmanım diyen çıkmadı, he daha iyi olabilirdi şöyle şurası böyle falan diyen var bir kaç tane ama o da normal bence. Herkes ilgisinden iletişiminden memnundu ama.
Merhaba. Ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum ama Mehmet Sucubaşı ve Fırat Bey arasında kaldım.Merhaba, bu cuma ameliyat olacağım. Sıcak bir insan, zaman ayırıyor. Ücretsiz ön görüşmede bile 30 dk ayırdı ve her soruma uzun uzun cevap verdi. Olacakları, olamayacakları, kendi yorumlarını söylüyor bir simülasyon yapıyor. Hani soru sormaktan çekineceğiniz ve kasacağınız bir doktor değil yanında rahat hissediyorsunuz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım ben de şu an. Ben çok fazla hastasına yazdım memnun değilim pişmanım diyen çıkmadı, he daha iyi olabilirdi şöyle şurası böyle falan diyen var bir kaç tane ama o da normal bence. Herkes ilgisinden iletişiminden memnundu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?