İzmir Dr. Fırat Demirtaşoğlu

7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi

Çok geçmiş olsun. Okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm. Umarım zamanla düzelicek bir durumdur. Sizin doktorunuz kimdi? İbrahim Bey mi yoksa Fırat Bey mi? Ve bizim de görmemiz için fotoğraflarınızı atabilir misiniz?

Seyithan kırtaydı benim doktorum üstüne birde engelledi 6.ayda başka doktora olacam şimdi

Seyithan kırtaydı benim doktorum üstüne birde engelledi 6.ayda başka doktora olacam şimdi
İzmir de İbrahim korhan çok beğeniliyor. Hastaları tarafından yapılan yorumlarda gayet olumlu ve iyi revizyon olacaksanız bir araştırın isterseniz.

Peki neden doktorun kapısını çalmadınız? Bence sizi engellemesi üzerine direkt yüz yüze görüşseniz en azından bir çözüme ulaşabilirdiniz diye düşünüyorum

İzmir de İbrahim korhan çok beğeniliyor. Hastaları tarafından yapılan yorumlarda gayet olumlu ve iyi revizyon olacaksanız bir araştırın isterseniz.
İkinci bir doktorda revizyon fiyatı iki katı şuanki bütçem başka bir doktora göre ayarladım o yüzden

Peki neden doktorun kapısını çalmadınız? Bence sizi engellemesi üzerine direkt yüz yüze görüşseniz en azından bir çözüme ulaşabilirdiniz diye düşünüyorum
Beni 1.ayımda azarladı kovdu resmen üstüne msjlarıma bile cvp vermedi nasıl gideyim birde o gün sorunlrımı söyleyeceğim için beni akşam 10 da en son aldı 8 de olan randevumu çok kalabalık görüşmeler var başkaları duymasın die

Seyithan kırtaydı lanet gelsin o doktora özelden atayım

Merhaba tam olarak hangi doktordan bahsettiniz tam anlayamadım Fırat beyden mi ?

arkadaşlar ben 2019 da diğer arkadaşım da 2018 de seyithan beyden ameliyat olduk. bir daha ameliyat olacak olsam kesinlikle fırat beyi tercih ederdim. benim burnumda ufak bir bombe kaldı. arkadaşımın burnunun da bir tarafı çöktü gibi oldu hatta ufak bir ikinci operasyon da geçirdi biraz toparlandı ama çok düzelmedi. benim burnum da baya problemliydi eskiye kıyasla fena değil nefes alıyorum (%20 den %65-70 e çıktı) görüntü olarak hafif bir yamukluk var ve ufak bir bombe kaldı bilginiz olsun ben aşırı takıntılı değilim çok dert etmiyorum ufacık bişey için tekrar o korkunç ameliyatı yaşamam ama fırat beyi seçmediğime pişmanım..

Fırat Bey’e ameliyat olan var mı ? Ben gün aldım ama kararsız yapıda bir insanım. Görüşmemiz güzel geçti olabilecek burnumu gösterdi ne olabilir ne olmaz söyledi. İyi yorumlar duymak beni motive eder.

Ben de Temmuz ayı içerisinde Fırat bey’den randevu alacağım. Maalesef İzmir’de yaşamıyorum. K klgklgklg siz görüşmenizle ilgili genel bilgileri buraya yazarsanız çok sevinirim

Ben de Temmuz ayı içerisinde Fırat bey’den randevu alacağım. Maalesef İzmir’de yaşamıyorum. K klgklgklg siz görüşmenizle ilgili genel bilgileri buraya yazarsanız çok sevinirim
Merhaba, bu cuma ameliyat olacağım. Sıcak bir insan, zaman ayırıyor. Ücretsiz ön görüşmede bile 30 dk ayırdı ve her soruma uzun uzun cevap verdi. Olacakları, olamayacakları, kendi yorumlarını söylüyor bir simülasyon yapıyor. Hani soru sormaktan çekineceğiniz ve kasacağınız bir doktor değil yanında rahat hissediyorsunuz bakalım nasıl olacak heyecanlıyım ben de şu an. Ben çok fazla hastasına yazdım memnun değilim pişmanım diyen çıkmadı, he daha iyi olabilirdi şöyle şurası böyle falan diyen var bir kaç tane ama o da normal bence. Herkes ilgisinden iletişiminden memnundu ama.

Merhaba. Ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum ama Mehmet Sucubaşı ve Fırat Bey arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…