İZMİR Dr.İsrael Aruh’ta Tüp Bebek Yaptıranlar

mylittlemiracle_

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.166
1.202
133
Kızlar merhaba,
Eylül ayında Israel beyle tüp bebeğe başlayacağım.
Çikolata kisti sebebiyle tüp bebek yapıyoruz.
Daha önceden Israel beyde tedavi görmüş ya da yeni başlayacak olanlar birarada olalım tecrübelerimizi paylaşalım :dua::KK200:

Ben şimdiye kadarki süreci anlatayım.
İlk muayeneye gittim vajinal ultrasonla baktı. Adetin 3. Günü hormon tahlillerimi yaptı ve adetin 10.günü de rahim filmi çekti. Rahim filmini anestezisiz istedim. Öyle dayanılmayacak bi acı yaşamadım ama kısaca özetlemek gerekirse rahatsız ediciydi :) Ben kendimi bildiğim için dayanabileceğimi düşündüm ve anestezi istemedim. Bu karar tamamen size kalmış.
Doktor da öyle fazla konuşmaz sakin sakin önce dinler herşeyi not alır sonra da istatistiklerle anlattı bana herşeyi. Güven verdi bana umarım sonuna kadar böyle devam ederiz güzel sonuca ulaşırız:anneadayı:

Hoşgeldin canım bugün başlıyorum ben de tedaviye 15:30 da kan sonucuma göre ilaçları yazacakmış beklemedeyiz :))
Senin sürecin nasıl gidiyor?

Ben bayadir hastasiyim.rezerv azligim var havuz yontemiyle ger ay yumurta toplamayi deniyoruz.benim biraz uzun surecek bir tedavim var.sendeki sorun nedir.hayirli olsun bu arada tedavin.insallah biran once kavusursun bebigine

Ben bayadir hastasiyim.rezerv azligim var havuz yontemiyle ger ay yumurta toplamayi deniyoruz.benim biraz uzun surecek bir tedavim var.sendeki sorun nedir.hayirli olsun bu arada tedavin.insallah biran once kavusursun bebigine
Anladım canım benim de çikolata kisti sebebiyle olmadı malesef. Çok teşekkür ederim inşallah ikimiz de mümkün olan en kısa sürede kavuşalım bebişlerimize

Acaba fiyatlar nasil israel aruh ta. Benim daha onceden tahlil so ucum ve rahim rontgen filmim var acaba tekrar istermi bende tup bebek tedavisi gormek istiyorum ama nerde yaptirmam verek birsey bilmiyorum. Bir sorun yok diyorlar ama 1.5 yildir birsey yok ve yasimda 34 israel aruh u tavsiye edermisiniz nasil sizce

Muayene için sadece ilk gidişinizde 500 tl veriyorsunuz daha sonraki hiçbir gidişimde muayene ücreti alınmadı.
Tüp bebek ücreti 7900 lira
İlaçlar 2800 tuttu benim ama bu kişiden kişiye değişiyor.
Öncesinde rahim filmi 1000 lira
Amh,fsh gibi hormon tahlillerim 300 lira tutmuştu sanırım.
Eşimden istediği sperm testi de 250 lira tutmuştu.
Dün transferimi yaptı israel bey. Sessiz sakin gerekmedikçe konuşmayan birisi ama bana sonsuz güven verdi.
İşinde ne kadar iyi olduğu zaten tartışılmaz.
Ben sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa tavsiye ediyorum.
Kendisi her zaman doğruyu açıkça söyler. Mesela bana kendiliğinden olmaz diyemem olabilir karar senin dedi. Durumunuz neyse açık olarak onu söylüyor kesinlikle.

Ayrıca her konuda da aşırı titizdi onu da söylemeden geçemem. Tedavinin hiçbir aşamasında ağrı acı ya da kötü bir durum yaşamadan geçirdim çok şükür

Acaba fiyatlar nasil israel aruh ta. Benim daha onceden tahlil so ucum ve rahim rontgen filmim var acaba tekrar istermi bende tup bebek tedavisi gormek istiyorum ama nerde yaptirmam verek birsey bilmiyorum. Bir sorun yok diyorlar ama 1.5 yildir birsey yok ve yasimda 34 israel aruh u tavsiye edermisiniz nasil sizce
Bende konuyu takipteyim..
Muayene için sadece ilk gidişinizde 500 tl veriyorsunuz daha sonraki hiçbir gidişimde muayene ücreti alınmadı.
Tüp bebek ücreti 7900 lira
İlaçlar 2800 tuttu benim ama bu kişiden kişiye değişiyor.
Öncesinde rahim filmi 1000 lira
Amh,fsh gibi hormon tahlillerim 300 lira tutmuştu sanırım.
Eşimden istediği sperm testi de 250 lira tutmuştu.
Dün transferimi yaptı israel bey. Sessiz sakin gerekmedikçe konuşmayan birisi ama bana sonsuz güven verdi.
İşinde ne kadar iyi olduğu zaten tartışılmaz.
Ben sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa tavsiye ediyorum.
Kendisi her zaman doğruyu açıkça söyler. Mesela bana kendiliğinden olmaz diyemem olabilir karar senin dedi. Durumunuz neyse açık olarak onu söylüyor kesinlikle.
KIZLAR NE YAPTINIZ
❤️

Back
X