Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

UOTE="Mormutfakli, post: 37689269, member: 533573"]Zor zamanlar Allah'a ve kelamlarına sığınmak en güzeli. Bunlar hep bizim imtihanımız kizlar.Allah dermansız dert vermesin[/QUOTE]
Amin canım

canım pazartesiye kadar devam edecekmisin ilaçlarına ? inşallah o zamana kadar bir mucize olur.
ara vermen senin için iyi olur kafan rahatlar ama bu süre içinde belki kaan bey seni boş bekletmez başka birşeyler denemeni ister belki iki aylık bir baskılama tedavisi falan gibi?? kaan bey ile en doğru kararı verirsiniz inşallah dualarımdasın... işten ayrılman çok iyi vallah bir haftadır işe gitmiyorum hayat bana güzel

cycas nasil gidiyor canim. Dualarim seninle. Belirtin falan var mi ya da agrin ? Az kaldi :)
ağrım demeyimde sancım var caım sol kasığımda tek bir nboktada belkide benim minkler oraya kazı çalışması yapıyorlardır bilmiyorum birde çok çirkin bir kız oldum ergenlik çağımda ki gibi her yerim sivilce oldu evet az kaldı inşallah dualarımızla Allah ın izni ile bu imtahınıda kazanırız.. bu arada kaçırmışsındır belki wiolettt te benim 2 gün arkamdan takipçim

ama benım hıc bır belırtım yok..kasıgımda belımde ağrımıyor artık..12 si ne kadar nasıl beklıcem bılmıyorum hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.. senin güzel haberlerini bekliyorum motıve olabilmek ıcın..

Evet canim 2 gun daha ilaclara ignelere devam. Bakalim keske son toplama olsa. Hakkimizda hayirlisi olsun. Senin sonucunu da cok merak ediyorum dualarim seninle hepimizle.

Canim belki digerleride yetisir moralini yuksek tut nolur, biliyosun bizde en onemli sey moral.Allah yardimcimiz olsun

Arkadaşlar irenbede ilk gorusmede ucret aliyolar mi muayene edip tüp bebek ücreti hakkinda bilgi veriyorlar mi
evet canım 200 alıyolar..ama ilk görüşmede alınıyor sadece ...

Kaan beyle ilgili önerileriniz için çok teşekkür ederim. İrenbeden randevu aldım. Kendisi ile görüştükten sonra düşüncelerimi buradan sizlerle paylaşıcam.

Günaydin kizlar iyi pazarlar
Benim opu sali olmustu biliyosunuz, bugün relg oldum
Yarin randewu alicam transfer icin yola cikiyoruz ins hayirlisiyla bu ay gerceklestiririz :)
Hadi hayırlısı ardı ardına transfer haberleri geliyor insallah hamilelik haberlerinide alırız bir bir

Kizlar benim gibi taze transfer olmayip sonraki relg dönemini bekleyenlerde transfer oncesi yine igneler var mi :/
Peki transferden sonra?

mormutfaklı, canım hayırlısı olsun. inşallah bebek veya bebeklerine kavuşursun Allah.ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…