İzmir Ege Sağlık ve Hüsniye Özcan Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

sgumus

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
1.196
3
316
42
İzmir
arkadaşlar bebek düşünüyoruz ve ege sağlık'tan hüsnüye özcan'a gitmeyi düşünüyorum hastası olan arkadaşlardan yorum bekliyorum

arkadaşlar bebek düşünüyoruz ve ege sağlık'tan hüsnüye özcan'a gitmeyi düşünüyorum hastası olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
bende husnıye hanıma gıdıyorum ve cok sevıyorum kendısını bıraz gec tanıstık gercı ama aradakı farkı kapatırız umarım
dogumuma cok az kaldı nasıl olcak nasıl haberlesıcez doktorla bılmıyorm en cok benı bunlar telaslandırıyor

banada bırı tavsıye ettı husnıye hanımı
ama karar veremedım acıkcası
orda dogumunu yapmıs olan varsa paylasabılırmı

Arkadaşlar bende bilgi almak isterim Hüsniye hanım hakkında.
Ayrıca ege sağlık hastanesi hakkında da bilgisi olan varsa paylaşır mı?
ssk ile anlaşmalı ve bir kısmını karşılıyor sanırım değil mi?
Gebelik boyunca tüm tahliller yapılabiliyor mu acaba orada?

muayene ücreti 25 tl ama
tüm testler yapılıyor mu kuvözü var mı bilmiyorum

Hüsniye Hanımın 6 aydır hastasıyım.Ve çok memnun kaldım. hamilelik dönemi boyunca sadece Hüsniye hanıma muayene oldum.Ege sağlık hastanesinde bütün testler yapılabiliyor.Gerçekten Hüsniye hanımla tanışmış olmaktan dolayı çok şanslıymışız.

banada bırı tavsıye ettı husnıye hanımı
ama karar veremedım acıkcası
orda dogumunu yapmıs olan varsa paylasabılırmı

nefret hüsniye hnm aynı zamanda aylin barbarosun çok yakın arkadaşı aklında olsun ikiside çok iyi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben hamile kalmadım düşünmediğim için ama tüm kontrollerime hüsniye hanıma gidiyorum, kendisi sayesinde dr. fobimi yendim harika bir doktor. eli çok hafif, güleryüzlü, bilgilendirici. ne diyeyim çok memnunum kendisinden. başka dr'a gidemem sanırım artık.

husnıye hnm da dogum yapmıs olan bırı yokmu

hüsniye hanım ayrılmış arkadaşlar ege sağlıktan hafta sonu öğrendik bizde sadece şevki bey varmış hastanede kadın doğum uzmanı olarak..

Arkadaşlar Hüsniye hnm ege sağlıktan ayrılmış ve şu anda muayenehanesinden hasta takibi yapıyor.
Bende kendisine doğum yaptırmış arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim ve çok memnunum
İnanılmaz derecede güleryüzlü, rahatlatıcı, açıklayıcı ve takipçi
Ben çok memnunum...

Hüsniye hanım ayrıca İzmir'de sayıları oldukça azalmış olan normal doğum yaptıran doktorlardandır, bir diğeri de Saime Yetiş, zaten ikisi arkadaşlar.

Merhaba,
Hüsniye Özcan ın ne telefon nede muayene bilgilerine ulaşamıyordum,buradaki msj nızı görünce çok mutlu oldum,telefon yada muayehane bilgilerini paylaşabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler...

esraesr

Ben Hüsniye Hanımdan memnundum ama 4 aydır nerede olduğunu bilmiyorum yazınızı görünce umutlandım.
özel muayenehanesinin adres ve telefon bilgilerini bana verebilir misiniz acaba?

Merhaba,
Hüsniye Özcan ın ne telefon nede muayene bilgilerine ulaşamıyordum,buradaki msj nızı görünce çok mutlu oldum,telefon yada muayehane bilgilerini paylaşabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler...

esraesr

Hüsniye Hanımı arıyorum bende... telefon bilgisine ulaştıysanız beni de bilgilendirir misiniz
Teşekkürler..

arkadaşlar yok mu Hüsniye Özcan doktorun muayenehanesinin yerini ,tefonunu bilen lütfen!!!
YARDIM???:2:

arkadaşlar hüsniye hanım çok uzakta degil ege saglık hastanesinin tam karşısında muaynehanesi var hastaneyi arayıpta ögrenebilirsin numarasını verirler muhasebeden isteyin :)

arkadaşlar hüsniye hanım çok uzakta degil ege saglık hastanesinin tam karşısında muaynehanesi var hastaneyi arayıpta ögrenebilirsin numarasını verirler muhasebeden isteyin :)

çok teşekkür ederim :)
nasıl sevindim cevabınıza...Allah razı olsun gerçekten ; çünkü çok güvendiğim ve iyi bir doktor kendisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…