İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

Bir arkadaş egepolün ek binasını sormuştu cuma günü konuştuğumda nisanda açılacağını söylediler.maalesef bana yetişmiyor.

ben kendim isteğe bağlı sezeryan istiyorum bilen vrmı acaba isteğe bağlı sezeryan yapılıyormu egepolde benim 36. haftamda

ben kendim isteğe bağlı sezeryan istiyorum bilen vrmı acaba isteğe bağlı sezeryan yapılıyormu egepolde benim 36. haftamda

özelde pek problem olmuyor doktor soruyor zaten nasıl istiyorsun diye doğumu isteğe bağlı sezeryanda oluyor allah kurtarsın az kalmış doğuma

Arkadaşlar egepolde yenidoğan yoğunbakım var ama bizler için varmı emin değilim.Ben aradım telefondaki bayan beni biraz beklettikten sonra var dedi ama emin değilim bu konuda bilginiz varmı.

Ben fatma hanıma gitmeye devam ediyorum.Eşim erkek doktor istemiyor,bu ay randevuya beraber gittik,doktorun yaklaşımlarına baktı.Bide doğumu orada yapacağım,gökalp beye gidip tesadüfen fatma hanıma denk gelirsem diye de korkuyorum.Muayeneden sonra bidaha ne zaman gideceğim konusunda bişey demedi,bunu bizmi belirliyoruz?bide şeker yüklemesi varmış bu konu hakkında da hiçbir bilgim yok,ne zaman yapılıyor?
Doktoru kötülemek istemiyorum ama davranış ve tutumları çok soğuk.Biz içerideyken dışarıda bekleyen hasta bişey sormak istedi,kadını tersliyiverdi ve kapıyı kapattı yüzüne,yanındaki hemşireye de bişeyler söyledi fısıldayarak bu kadında kapının önünde ne dikilip duruyo diye..ne yapacağımı bilmiyorum,Allah yardımcım olsun

slm cnm herkes bu fatma hnm kim ise şikayetçi eşin erkek doktor istemiyor ya doğumda muhakkak ki erkek doktor oluyor ben kendim çekiniyordum bugune kadar başka yerde hep bayan doktorlara gittim ama 15 gun once gökalp beye başladım ve doğumumu da nasipse onda yapmak istiyorum son derece şeker mi şeker bir doktor sorularına cvp veriyor randevu tarihini tabiiki kendin belirliyosun ama doktorun sonuçta senin kaç günde bir takip edicek onu söylüyor bu fatma hnm tam bir odun kadınmış ya şeker yüklemesine gelince 20-24. haftalarda yapılıyor basit bir şey sana yakın bir sağlık ocağında bile yaptırabiliyosun 50 gr glikoz alıyosun eczaneden yarım limon ve 500 ml su hepsi karışıyor ilk önce şekerin ölçülüyor tabiiki aç karnına gidiceksin şekerin ölçüldükten sonra suyu hızlı bir şekilde içiyosun 1-2 saat sonra hala aç olmak kaydı ile yie şekerin ölçülüyor olay bundan ibaret kolay gelsin cnm eşinide ikna etmeye bak gökalp bey konusunda fatma hnmdan kimse memnun değil..lmaz:

nisanda açılıyorsa bana yetişcek o zaman alkisalkisalkis

bana da yetişecek ozaman sevindiiiiim (tabi bebişler Allah korusun erken gelmezse)

Arkadaşlar egepolde yenidoğan yoğunbakım var ama bizler için varmı emin değilim.Ben aradım telefondaki bayan beni biraz beklettikten sonra var dedi ama emin değilim bu konuda bilginiz varmı.

ben bizlerinde kullanabileceğini sanıyorum. ssk karşılamazsa cepten öderiz napalım.

evet biraz gergin bir kadın. aslında bazen de çok güler yüzlü oluyor. belli olmuyor yani. ssk kültüründen geliyor davranışları sanırım bu nedenle böyle. 20-24.haftalar arasında yapılıyor. egepolde de yapılıyor. fatma hanım bana direk 100lük yaptırmıştı. 20-24.haftalar arasındaysan bir dahaki randevuya aç git. eğer 100lük yaptırcaksa 4saat aç kalıyorsun. ve 4tüp kan alınııyor. sen 20-24.haftaya denk geliyorsa sabah 9.buçuğa randevu al. garanti olsun.

arkadaşlar bende ilkkez geçen hafta gittim gökalp beye ve çok memnun kaldık. eşimde çok beğendi. çok ilgili ve her konuda insana bilgi veriyor.bende 23.haftamdayım.şeker yüklemem yapıldı dün. sonuçlarını alamadım.umarım kötü değildir.ssk ücretsiz karşılıyor bunu zaten..bilginize..

evet apış arası benimde bazen oluyor oturamıyorum ağrıdan ayağa kalkarken ve gece yatarken çok oluyor ağrılar inş. geçer sonra

İnşallah geçer canım ama bence artacak gibi

Bir arkadaş egepolün ek binasını sormuştu cuma günü konuştuğumda nisanda açılacağını söylediler.maalesef bana yetişmiyor.

Teşekkür ederim canım ben sormuştum :)) Olsun hayırlısı ile kurtulalım bebeişlerimiz sağlıcakla vakitlerinde doğsunlarda önemli değil yeni binaya yetişmesede olur:))

Zaten telefonla bile sorduğunda isteğe bağlı sezeryan 1000 TL Zorunlu sezeryan 600TL falan diyorlar tam fiyatlarını bilemiyorum ama bu civarda diye hatırlıyorum.

sen neden çekinesinki, memnun değilsen seni rahatlatmıyor aksine geriyorsa bence hiç tereddüt etme doktorunu değiştir , önemli olan senin hamilelik sürecin ve bebeğin, bence o düşünsün neden hasta kaybediyorum beni değil başkasını tercih eidyorlar diye kendine çeki düzen versin. Bunu Gökalp bey asla yapmaz o kadar asil kibar hoşgörülü bir insan ki. Herks oraya parasıyla gidiyor bedava baktırmıyor, zoruna gidiyorsa yapmasın buişi, insanları bozarak herkesin içinde azarlamasıda hiç hoş değil.Kendi sınıfını gösterir ancak.Ben şahsen burada hiç memnun olan birisi ile karşılaşmadım bu kadından, peki siz hiç gökalp beyden şikayetçi olan birisini gördünüzmü?

Bence kızlar herbirimiz Gökalp bey için müdüriyete ayrıca teşekkür ederim, hastaneninde bilgisi olsun, belki gökalp beyi onure ederiz , ve hastanede gökalp beyi memnun etmek elinden kaçırmamak için ayrı bir çaba gösterir:)

Birde şeker yükleme testini 24-28 . haftalar arası diye duydum , ama bende 22. haftada yaptırdım sağlık ocağına sonrada pişman oldum acaba erkenmi diye. Kesin bilginiz avrmı kızlar yani 22. haftada 50 gr şeker yüklemesi yapılabilir değilmi? Sonuçlar yanıltıcı olmaz değilmi?

Tetanoz aşısı için çağırdı beni sağlık ocağı, şeke ryüklemesid eyapıyoruz dedi ve bende yaptırdım, kan aldırmışken hazır diğer tahlilleride yaptırdım.Cumartesi gideceğim Gökalp beye bakalım ne diyecek? Eğer test 24-28. haftalar arasında ise belki yeniletebilir bana

Ben 22. haftamdayım,tetenoz aşısını kendim sordum muhakkak yaptır dedi.Bu hafta yaptırmam gerekiyormuş tam zamanıymış bende sağlık ocağına yaptırdım.Sağlık ocağındakiler bile çok ilgiliydi.Seker olayını sormak aklıma gelmedi.Bana bütün tahlillerin yapıldı başka yapılacak bişeyin kalmamış dedi sadece.

hayır canım tekrarlatmaz.bana 22.haftamda yaptırdı gökalp bey çünkü şeker yüklemesini...

bencede doğumda erkekler oluyor benimdeilk doğumuma bayan girdi aneztesi uzmanından tutun hepsi erkekti yani çoğunluk erkek oluyor böyle şeyleri kafana takma öncelikle bebeğin ve senin kurtulman sonuçta.Fatma hn. bende gördüm çok büyük olayada şahit oldum kontrolümde acil hasta geldi doğumuda az kalmıştı sanırım beni muyene ederken gökalp bey telefonu çaldı hemşiresi acil hasta gelmiş fatma hn. hastasıymış dedi hemşire muayene edermisiniz dedi gökalp beye oda neden fatma hn. bakmıyormuş dedi hasta sayısı çokmuş yoğunmuş ondan bakmamış gökalp beyde bakcaz tabi hastaya gelsin hemen dedi hemen kontrol etti birkez daha takdir ettim kendisini gerçekten çok iyi bir doktor herşeyden önce insanlık var içinde

merhaba canım. belli süredir girmiyordum foruma o yüzden geç cevap yazıyorum kusuruma bakma.

ben 33. hafta egepol'e geçtim ve 34.haftadaki muayenemde gökalp bey nst istedi. sonra 36 haftada kontrole gittim. her muayneden sonra nst çekildim. nst girmeden önce karnının tok olması gerekiyor. bebek iyi hareket etsin ki kalp atışları ve diğer hareketleri iyi raporlansın diye. eğer yemek yedikten kısa süre sonra gitmediysen yanında çukulata falan bulundur. onu ye ve öyle nst çektir.

kızlar yazışmalarınızı okudum kasılmalardan bahsetmişsiniz. bende olmadı ama benim arkadaşımda 20. haftalarda başlamıştı. günde 1 tane maden sodası içmesi tavsiye edildi ve daha sonra magnezyum ilacı verildi. hamilelere hiç zararı olmayan bir ilaçtı ama ismini hatırlamıyorum. onu içince kasılmaları geçti.

şeker yüklemesini ben 23. haftamda yaptırmıştım. önce 50 grlık yapıyorlar. o değer 140 ve üzerindeyse riskli görüp 100 grlık şeker taraması yapıyorlar. benim değerim 89 çıktığı için 50 grlık test yeterli gelmişti.

bu haftabaşında canım birez sıkkındı. kontrole gittiğimde bebeğin boynunda kordon vardı. 39. haftadayım ve kızım kendini kurtarmazsa sezeryan olmak zorunda kalacaktım. ama ben normal doğuma kendimi çok hazırladığım için moralim bozulmuştu. dayanamadım bu gün tekrar gittim. kızım kurtulmuş kordondan:lepi: şu an yine normal doğum bekliyorumalkisalkisalkis 40. haftama giriyorum yaaaa. şaka gibi. az kaldı kızıma kavuşmamaaaa. çok heyecanlı bir okadar da sabırsızım.

bu arada Gökalp bey ile ilgili :
sanırım 38. haftadaki muaynemde bebek kilolu doğma ihtimali yüksek diye (doğum kiloso 3700 olabilir demişti) ben biraz normal doğumdan tırsmıştım. ardı ardına birkaç espiri patlattı. 4 kilo ve üzerinde riskli olduğu vs genel risklerle ilgili detay bilgi verdi ve içimi çok rahatlattı. Dr.a bir soruyorsun 10 anlatıyor vallahi. bazı doktorlar gibi kolaya kaçıp hemen sezeryana yönlendirmiyor. normal doğum için karşısındakini cesaretlendiriyor.
ha bir de bu gün epidural sezeryan yapmış hastası geldi. daha önce muhabbetimiz vardı bayanla. nasıl geçti vs diye detay sordum. 3 gün olmuş doğum yapalı ve kız çok sağlıklı görünüyordu.(bu arada kızı olmuş. bu sene kimi sorsam kız diyor) epiduralde hiç ağrı, acı çekmemiş. sonrasında da başağrısı vs yaşamamış. bayan doktor (esin hn galiba.) yapmış epidurali. konuşa konuşa rahatlattı dedi. ameliyatta doktor ve hemşirelerle muhabbet ederek geçmiş. dr beyin eli çok iyi ve o sırada müthiş rahatlatıyor dedi.onun yalancısıyım vallahi:)

söylediklerinize katılıyorum. madem bir drdan herkes bu kadar memnunsa dr gerçekten de kaliteli demektir. ben yarın üstüme düşeni yapıcam ve dr hakkindeki düşüncelerimi hastaneye telefon açıp ileticem.

yaaa kızlar ha doğurdu ha doğuracam yaaa. 40. haftaya giriyorum var mı ötesiiiiii. ama daha sancım yok eyvahedigeldismile bakalım bu hafta neler yaşıycam. ayyyyy çok heyecanlıyım hem de çokkkkkkkkeyvahedigeldismile

amma çok konuştum yav. biriktirmemek lazımmış:) hişt dua edin bana olur mu!!!!!

mafoldumben
allah kurtarsın cnm ay ben daha 30.haftadayıım daha coook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…