merhaba sezeryan kendi isteğin üzerine mi olucaksın?
benim ilk doğumum sezeryanla oldu mecburen buda sezeryan olacak:)
İlk doğumumdada son anda aldılar sezeryana ben isteyerek olmadım yani. AÇılma olmadı suyum geldi sancımda yoktu doğum durmuştu , bebek enfeksiyon kapmasın diye aldılar . 7-8 saat bekledik ama açılma olmadı malesef.
allah herkese kolay doğıunlar nasip etsin inşallah
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için:))
Bende gititğimd ekontrole görüyorum kapılardaki süsü , hep aynı olduğu için anladım hastanenin süslediğini çok güzel bişey gerçekten. Bu fiyata böyle temiz ve güzle bir hastane zor bulunur üstelik doktorumdanmda çok memnunum diğer görevlileri hemşireleri bilmiyorum , ameliyat ekibi , epidural yapacak anestezi uzmanlarıda iyidir umarım:))
sen normal doğummmu düşünüyorsun? Doktorun kim canım? Kaçıncı haftadasın?
canım 27.haftadayım. doktorum artık gökalp bey. normal doğum istiyorum. ozaman da durum değişebilir tabi. fatma hanım da doğurtabilir. 32.haftadan sonra karar verilcek. daha erken tabi. sen kaçıncı haftadasın
bende 25 haftalık oldum Gökalp beye gidiyorum bende çok iyi doktor benim gibi herkez memnun doktordan inşallah sonuna kadar böyle gider herşey yolunda allah herkezi sağ sağlim kurtarmayı nasip etsin benimde sezaryan olcak ilk doğumum sezeryan olduğu için buda mecburen sezaryan olcak.Hastane fiyatlarıda çok iyi diğer hastanelere göre ilk doğumum özel karataşta oldu fiyatları çok daha fazla orası egepole göre ayrıca kapı süslerinide takıyorlarmış bende diğer arkadaşlar gibi kendimiz alıyoruz sandım buda güzel bişey diğer hastanelerde yok mesela birde ben bişey merak ediyorum ziyaretçi saatleri serbestmi acaba yada belirli saatlerdemi onu çok merak ediyorum daha erken diye doğumuma soramadım doktora doğuma daha var diye odalarda tek kişimi kalıyorsunuz çift kişilik odalar varmış çünki ek bina yapılıyormuş doğum olana kadar biterse orası odalar tek kişilik olcakmış inşallah odalarıda gezemiyoruz boş olmadığı için hiç göremedim tekrar herkeze hayırlı doğumlar olsun allah yardımcımız olsun
bende 22. haftamdayım canım, sen benden 5 hafta ilerdesin:) İlk bebeğinmi? Cinsiyeti ne bebeğinin?Sen daha önce Fatma hanımamı gidiyorsun, sonradan mı değiştirdin Gökalp beye geçtin? Ben 2 hafta sonra gidecem kontrole bakalım bebeiş nasılmış çok merak ediyorum keşke hergün ultsason olsada kendim baksam :))
bende 25 haftalık oldum Gökalp beye gidiyorum bende çok iyi doktor benim gibi herkez memnun doktordan inşallah sonuna kadar böyle gider herşey yolunda allah herkezi sağ sağlim kurtarmayı nasip etsin benimde sezaryan olcak ilk doğumum sezeryan olduğu için buda mecburen sezaryan olcak.Hastane fiyatlarıda çok iyi diğer hastanelere göre ilk doğumum özel karataşta oldu fiyatları çok daha fazla orası egepole göre ayrıca kapı süslerinide takıyorlarmış bende diğer arkadaşlar gibi kendimiz alıyoruz sandım buda güzel bişey diğer hastanelerde yok mesela birde ben bişey merak ediyorum ziyaretçi saatleri serbestmi acaba yada belirli saatlerdemi onu çok merak ediyorum daha erken diye doğumuma soramadım doktora doğuma daha var diye odalarda tek kişimi kalıyorsunuz çift kişilik odalar varmış çünki ek bina yapılıyormuş doğum olana kadar biterse orası odalar tek kişilik olcakmış inşallah odalarıda gezemiyoruz boş olmadığı için hiç göremedim tekrar herkeze hayırlı doğumlar olsun allah yardımcımız olsun
11 haftalık gebeyim tavsiye üzerine egepol hast. fatma ipek hanıma gittim.memnun kaldım. orada devam edip doğumu da orada yapmak fikrindeyim.ilerki süreçler ne gösterr bilmiyorum ...
herşeyi tektek anlattı açıkladı rahatlattı beni.ama sattlerce bizi dinleyip saatlerce anlatamazlar sonuçta.umarım sonuna dek memnun gideriz.
selam,
inşallah canım herşey bizim ve bebişlerimiz için çok güzel olur.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde , nur topu gibi bebişlerimizle eve dönmemizi nasip etsin.
ziyaretçi saati ile ilgili soru sormak benim aklıma gelmedi ama gözlemlediklerim şöyle: doğum yapanların odası gökalp beyin muayenesinin olduğu katta 3.kat sanırım. biz orada muayene için beklerken bazen aşırı kalabalık oluyor ve bizler bekleme koltuklarında otururken beyler veya diğer kişiler otomatik açılan kapının diğer tarafınaodaların olduğu koridora taşıyor. hemşireler hiç uyarmıyor bu konuda. bence otomatik kapının kilitli olması lazım ve zile basılınca hemşirelerin açması lazım. galoşsuz içeri alınmamanız lazım. ama 3. kat tam bir yol geçen hanı içeri elini kolunu sallayan giriyor. sen nereye gidiyorsun, kime geldin , galoşun yok diyen bir allahın kulu yok. kafana göre odaların kapısını açıp bakabilecek derecede serbest. oysaki yeni doğum yapmış insanların ve minik bebişlerin sağlığı düşünüldüğünde buna daha dikkat edilmesi lazım diye düşünüyorum. bir de bu aralar kafama şu takıldı: diyelim muayene saatleri içinde doğum yaptın, sezeryan oldun, doğumdan belli bir süre sonra kalkıp yürümen gerekiyor ya işte diyelim koridorda yürümek istedin .gökalp beye muayeneye gelen insanların beklediği yerin tam karşısında herkesin 2 adım atıp görebileceği kapısı açık olan bir alanda yürümek zorundasın. sezeryan sonrası bayanların hali düşünüldüğünde ve geceliklerimizle o koridorda yürümek hiç hoş bir görüntü olmaz diye düşünüyorum.
odaları hastaneye karar vereceğim dönemde gezmiştim. gözlemlediğim kadarı ile 2 odası normalden geniş diğer odalar biraz küçük . odalar 2 kişilik, m2si küçük olduğu için biraz daraşmalıkmış gibi görünüyor ama sonçta 1 gün kalınacak o yüzden çok sorun değil benim için. hijyenine diyecek yok tabi. nst için yataklarında yattım. son derece rahat. banyolar çok kullanışlı ve temiz. hastaneye ilk gittiğimde hep 2 kişilik mi odalar diye sormuştum. görevli 2 kişilik ama aşırı yoğun olmadığı sürece hep tek kişi yatırmaya çalışıyoruz diye söylemişti. nst çektirdiğim için hemşirelerle muhabbetim var. tanıdıklarımın hepsi çok ilgili ve güleryüzlü ve insanı rahatlatan bir havaları var. o konuda çok memnun kalacağımızı düşünüyorum.
ilk bebeğim olcak canım. erkek bebiş. önceleri fatma hanıma gidiyordum. evet ama gökalp beyi de tanımak istedim. ikisi arasında çok fark yok aslında yapılan işlemler aynı. seninkinin cinsiyeti ne? bir de şehir alanında manisa yazıyor?
ben odaları gezdim. odalar küçük ama modern. yalnız hemşireler bana şöyle demişti. doğum olduğu zaman ziyaretçileri uzun süre odada tutmuyorlarmış hemen yolluyorlarmış. bizimleri yollamaya nasıl ikna edicekler bilemem,
Allah içine sindirsin. özellikle kadın doktora gitmek istiyorum diyenler için ideal bir doktor.
Arkadaşlar merhaba 26. haftama girdim ağrılarım çoğalmaya başladı sizlerinde oluyormu bu haftalarda 1 hafta sonra kontrolüm var sabırsızca bekliyorum inş. normal ağrılardır bunlar herkeze sağlıklı ve rahat hamilelik geçirmeniz dileğiyle
canım 27.haftadayım. doktorum artık gökalp bey. normal doğum istiyorum. ozaman da durum değişebilir tabi. fatma hanım da doğurtabilir. 32.haftadan sonra karar verilcek. daha erken tabi. sen kaçıncı haftadasın
selam,
inşallah canım herşey bizim ve bebişlerimiz için çok güzel olur.Allah hepimize sağlıklı bir şekilde , nur topu gibi bebişlerimizle eve dönmemizi nasip etsin.
ziyaretçi saati ile ilgili soru sormak benim aklıma gelmedi ama gözlemlediklerim şöyle: doğum yapanların odası gökalp beyin muayenesinin olduğu katta 3.kat sanırım. biz orada muayene için beklerken bazen aşırı kalabalık oluyor ve bizler bekleme koltuklarında otururken beyler veya diğer kişiler otomatik açılan kapının diğer tarafınaodaların olduğu koridora taşıyor. hemşireler hiç uyarmıyor bu konuda. bence otomatik kapının kilitli olması lazım ve zile basılınca hemşirelerin açması lazım. galoşsuz içeri alınmamanız lazım. ama 3. kat tam bir yol geçen hanı içeri elini kolunu sallayan giriyor. sen nereye gidiyorsun, kime geldin , galoşun yok diyen bir allahın kulu yok. kafana göre odaların kapısını açıp bakabilecek derecede serbest. oysaki yeni doğum yapmış insanların ve minik bebişlerin sağlığı düşünüldüğünde buna daha dikkat edilmesi lazım diye düşünüyorum. bir de bu aralar kafama şu takıldı: diyelim muayene saatleri içinde doğum yaptın, sezeryan oldun, doğumdan belli bir süre sonra kalkıp yürümen gerekiyor ya işte diyelim koridorda yürümek istedin .gökalp beye muayeneye gelen insanların beklediği yerin tam karşısında herkesin 2 adım atıp görebileceği kapısı açık olan bir alanda yürümek zorundasın. sezeryan sonrası bayanların hali düşünüldüğünde ve geceliklerimizle o koridorda yürümek hiç hoş bir görüntü olmaz diye düşünüyorum.
odaları hastaneye karar vereceğim dönemde gezmiştim. gözlemlediğim kadarı ile 2 odası normalden geniş diğer odalar biraz küçük . odalar 2 kişilik, m2si küçük olduğu için biraz daraşmalıkmış gibi görünüyor ama sonçta 1 gün kalınacak o yüzden çok sorun değil benim için. hijyenine diyecek yok tabi. nst için yataklarında yattım. son derece rahat. banyolar çok kullanışlı ve temiz. hastaneye ilk gittiğimde hep 2 kişilik mi odalar diye sormuştum. görevli 2 kişilik ama aşırı yoğun olmadığı sürece hep tek kişi yatırmaya çalışıyoruz diye söylemişti. nst çektirdiğim için hemşirelerle muhabbetim var. tanıdıklarımın hepsi çok ilgili ve güleryüzlü ve insanı rahatlatan bir havaları var. o konuda çok memnun kalacağımızı düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba 26. haftama girdim ağrılarım çoğalmaya başladı sizlerinde oluyormu bu haftalarda 1 hafta sonra kontrolüm var sabırsızca bekliyorum inş. normal ağrılardır bunlar herkeze sağlıklı ve rahat hamilelik geçirmeniz dileğiyle
Herkese merhaba bende 1 hafta önce egepolda Gökalp beye gitmeye başladım.34 haftamdayım.beklenen doğum mart 15 inşallah. Büyük ihtimal doğumum orda epidural sezeryan olcak.
XXXMMM karnımda kasığımda ağrılar bendede oluyordu ve hala oluyor.Bebek büyüdüğü için deniyor korkacak birşey yok.
ben de 28. haftamdayım. gece karnım geriliyor. net olarak bir yerim ağrımıyor. ama hep aynı yöne yattığım için belim ve kalçama ağrı giriyor. sendeki ağrı karın ağrısıysa o da normal sayılıyor. bu arada sanırım sen de mayısta doğurcaksın. 2010mayıs anneleri bölümüne katılsanaaa
bende 23. haftamdayım canım bebişim erkek olacakmış.Manisa diye kaydetmiştim ama izmirliyim anlarsın ya:) Hayırlısı ile alırız inşallah vakitlice kucağımıza bebişlerimizi, ben tanımıyorum fatma hanımı o yüzden yorum yapamaycağım ama gökalp beyi kimseye değişmem:))
Ek bina hemen bitermi acaba canım ya, çok az kaldı doğumlarımıza:) Sen benden önce inşalllah doğum yapacaksın sendne alırım daha sonra detayları:))
inş. hemen biter ek bina ama en son gittiğimde daha çok işleri var gibi heralde 2 ay sürer gibi sen kaç haftalıksın bu hafta 27. haftama girdim 16.sında kontrolüm var doğum yaptıktan sonra yazarım tabii detayları ve tabiki öncesinide yazarım heyecan basmaya başladı artık yaklaştıkca doğum
kaçıncı haftada NST çektirmeye başlıyorsun canım? benimd ekasılmalar arttı sankidaha 23. haftamdayım
valla heralde son haftalarında giriyorsun nst'ye ilk hamileliğimde öyleydi son 2-3 hafta kala girmiştim nst'ye tabi doktora göre değişiyor herhangi bir terslik anında dahada erken olabilir nst
bu apış arasımı denir kızlar çok ağrıyor bacakarası bölgem oturup kalkamıyorum rahat rahat, birde kasılmalar başladı 2 gündür karnım çok geriliyor normalmidir acaba
XXXMMM saol arkadaşım sağlıcakla yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?