allah uzun ömürlü etsin bebeğini canım tam bir tosuncukmuş yani benim 34. hafta minyon bir erkek olucak sanırım 2 kiloyuz daha((( ama ben kendim istiyorum sezeryanı geçen ay gazi hastanesinde çiğden hnm var ona gittim bebek aşağıda kafası normal doğum deyince ve hastane ssk dan beter olunca direk kaçtım inş isteğe bağlı sezeryan yaparlar birde genel anestezimi epidralmi olmuştun sen?
egepolde muayene ve doğum ücretleri ne kadar arkadaşlar?
canım doktor sana soruyo zaten genelmi epidural mi diye ben epidural istedim ve iyikide epidural olmuşum bebeğimi hemen emzirebildim
peki kendi isteğime göre sezeryan olmayıda soruyormu?a.s.
canım ben epidural ile doğum yaptım memnun kaldım ne baş ne bel ağrısı yaşamadım.anestezi uzmanı seni yönlendiriyo anlatıyo canım sende bu arada rahatlıyosun ayrıcada hiç korkma rahat ol
cnm benim önceki kontrolümde bi bayanla konuşmuştuk sezeryan istiyodu ama doktor normal olan bi bebeği neden sezeryan ile alalım demiş ..ama ben dediğim gibi fatma hanıma gidiyorum..peki kendi isteğime göre sezeryan olmayıda soruyormu?a.s.
ya birde göğüste sütlenme ne zaman oluyor benim arkadaşım 6 aylık hmileydim sütüm şakır şakır geliyordu dedi benim 34. hafta bitti ne süt var ne bi şey ?:roflol:
bebeğimi kaybettim pazartesi günü mafoldumben
gökalp beye gidiorumm şimdi kontrolllere gitcem artık
Merhaba kızlar bende egepoale gidiyorum gökalp beyin hastasıyım ve süperrr bir doktor çok çok memnunum .Ama orada doğum yapan birisi ile hiç tanışmadım. Bend eçekindiğim için erken daha diye doğum hakkında hiç konuşmuyorum henüz 22. haftamdayım.
Gökalp bey girer doğuma herhalde değilmi? Ben ilk doğumumu özel gazi hastanesinde sezeryanla doğum yaptım herşey çok güzledi hiç sıkıntım olmadı sadece epidurel iğne yaparlarken çok çok acıdı kimsnein acımazmış birde sonrasında ve hala bel ağrım çok fazla .
Sizlerdee böyle bişey oldumu?
merhaba,
benim 2.5 hafta kaldı doğumuma, ben size yaşadıklarımı detaylı olarak anlatırım. normal epidural düşünüyorum. bakalım neler yaşayacağım ayyy bende heyecan başladı bileeeeyvahedigeldismile
ayy az kalmış canım allah kurtarsın hayırlısı ile:)) İnşallah herşey istediğin gibi kolay olur.Senden gelecek güzle haberleri bekliyorum.Bird enormal doğumdada yine hekesin kendi doktoru giriyor değilmi? Yani hemşirelermi doğurtuyor yoksa dedim.
Ben sezeryan olacağım ama merak ediyorum gökalp bey kendisi giriyordur herhalde doğuma değilmi?
canım sezeryan olacaksan kendi doktorun giriyor. normal doğum düşünüyorsan ve sancın gündüz gelirse yine kendi doktorun giriyor. amaaaa sancın aniden gece tutarsa ve hastaneye gidersen o hafta kim nöbetçiyse o doktoru çağırıyorlar ne yazıkki. keşke gece sancın tuttuğunda kendi doktorunu çağırsalar ama ne yazıkki böyle bir uygulama yok. bunu doktorumdan öğrendim. yaşadıklarımızı burada paylaşalım. mesela ben kapı süsünü onların taktığını bilmiyordum. :)
ayy az kalmış canım allah kurtarsın hayırlısı ile:)) inşallah herşey istediğin gibi kolay olur.senden gelecek güzle haberleri bekliyorum.bird enormal doğumdada yine hekesin kendi doktoru giriyor değilmi? Yani hemşirelermi doğurtuyor yoksa dedim.
Ben sezeryan olacağım ama merak ediyorum gökalp bey kendisi giriyordur herhalde doğuma değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?