İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

allah uzun ömürlü etsin bebeğini canım tam bir tosuncukmuş yani benim 34. hafta minyon bir erkek olucak sanırım 2 kiloyuz daha ((( ama ben kendim istiyorum sezeryanı geçen ay gazi hastanesinde çiğden hnm var ona gittim bebek aşağıda kafası normal doğum deyince ve hastane ssk dan beter olunca direk kaçtım inş isteğe bağlı sezeryan yaparlar birde genel anestezimi epidralmi olmuştun sen?

canım doktor sana soruyo zaten genelmi epidural mi diye ben epidural istedim ve iyikide epidural olmuşum bebeğimi hemen emzirebildim

egepolde muayene ve doğum ücretleri ne kadar arkadaşlar?

muayne ücreti sabit ama doğum ücretleri oynar başlıklı herkesten farklı rakam duyuyorum muayene 22tl doğum normal 579 den başlıyo 700-800 diyenlerde var sezeryan 650 den başlıyo 1400-1500 gibi değişiyor valla son dakika golu atıcaklar gibii bir his var içişmde 3-4 hafta sonra doğumum var benim bakıcaz artık rakam ne olucak:sm_confused:

canım ben epidural ile doğum yaptım memnun kaldım ne baş ne bel ağrısı yaşamadım.anestezi uzmanı seni yönlendiriyo anlatıyo canım sende bu arada rahatlıyosun ayrıcada hiç korkma rahat ol

yaa teşekkür ederim cnm bnm ..bebeğinede uzun ömürler ...ya aslında korkarak bebeğimizide kendimizide boşa sıkıyoruz ama işte .neyse Allah hepimizi kurtarsın kurulanlarada bebekleriyle beraber uzun ömürler versin...

peki kendi isteğime göre sezeryan olmayıda soruyormu?a.s.
cnm benim önceki kontrolümde bi bayanla konuşmuştuk sezeryan istiyodu ama doktor normal olan bi bebeği neden sezeryan ile alalım demiş ..ama ben dediğim gibi fatma hanıma gidiyorum..

ya birde göğüste sütlenme ne zaman oluyor benim arkadaşım 6 aylık hmileydim sütüm şakır şakır geliyordu dedi benim 34. hafta bitti ne süt var ne bi şey ?:roflol:

aynı sorun bendede var ama bnm kızımdada doğuma kadar hiç sütüm gelmedi taki emzirene kadar ben hiç sütüm olmaz snıyodum ama bayada vardı ..velhasıl sadece 3 ay emzirebildim...boshayallersmile

aman allahım normal doğum derse ne yapıcam ben kendi isteği ile sezeryan yapan var ise bana bi yazıversin ne olurrrrrrrr

bugün kontrolüm vardı gittim fatma hanıma gidiyorum bende. dedim ki doğum şekline nasıl karar vericez şekli derken nasıl olacağına mı dedi. evet dedim sancın tutsun o zaman vericez kararımızı dedi. sezaryen olursa dedim o zaten terslik durumunda olur dedi. oda önceden belirlenir randevulaşırız dedi. baya konuştuk bugün. birde sanırım dr'lar bazen çok soru soran yada aldığı cevap karşısında bana söyle demişlerdi diye konuşan bir hasta istemiyor. ve hamileliğin başında çokta konuşulması gereken konu yok. ters durumlar olursa konuşuluyor. mesela geçenben hastanlandım ve hastaneye gittim onu anlattım sabırla dikkatle dinledi beni bazen bizde çok şey istiyor gibiyiz.

doğum ücretlerini sordum 600-650 arası epiduralli normal ve mecburu sezaryen fiyatı. epiduralsiz normal doğumda 300-350 dediler. 1aylık hamileykende sormuştum aynı fiyatı vermişlerdi. bugun bir arkadaşımıda gördüm oda çok memnun olduğunu söyledi. egepolde doğum yapmış ayrıntıları ondan öğrenince haber veririm. onun doktoru gökalp beymiş.

selam kızlar benim bugün kontrolüm vardı herşey youlnda gibi şimdilik doktorumda çok iyiydi gerçekten..
muayene ücretleride halen aynıydı...bu arada mhmt arkadaşım geçmiş olsun üzülme inşallah birdahaki sefere sağlıkla alırsın meleğini kucağına Allah sana sağlık versin...bizide gelişmelerden haberdar edersen memenun oluruz....

evet ücretler konusunda ben de bilgi aldım. epidural normal veya epidural sezeryan 650, normal doğum veya normal sezeryan 350. bu ücretlerin içinde 1 gecelik oda fiyatı, 1 refakatçinin 1 gecelik fiyatı, bebeğin küveze girmesi gerekirse bebeğin küvezden çıkana kadar ki masrafı, bebeğin ilk kontrolleri ve bebeğe doğumdan sonra yapılacak olan işitme testi dahil.bu arada topuk kanı ve aşılarını da ücretsiz yapıyorlar.
çoğu hastanede 1 günlük küvez ücreti fiyata dahil oluyor. daha sonra her gün için ayrı para alıyorlar. o yüzden inanamadım ve bir kez daha sordum ve yine gününe bakılmaksızın ücrete dahil olduğunu söylediler. bu bence çok önemli bir artı. umarım hiç birimizin bebişi küveze girmek zorunda kalmaz ama bilgi sahibi olmakta fayda var.
bu arada odanızın kapı süsünü de takıyorlar. ben bilmediğim için kapı süsü ve tülünü kendim aldım.:CüvCüv:

Merhaba kızlar bende egepoale gidiyorum gökalp beyin hastasıyım ve süperrr bir doktor çok çok memnunum .Ama orada doğum yapan birisi ile hiç tanışmadım. Bend eçekindiğim için erken daha diye doğum hakkında hiç konuşmuyorum henüz 22. haftamdayım.

Gökalp bey girer doğuma herhalde değilmi? Ben ilk doğumumu özel gazi hastanesinde sezeryanla doğum yaptım herşey çok güzledi hiç sıkıntım olmadı sadece epidurel iğne yaparlarken çok çok acıdı kimsnein acımazmış birde sonrasında ve hala bel ağrım çok fazla .

Sizlerdee böyle bişey oldumu?

merhaba arkadaşlar ben bugün egepolde muaynedeydim.Gökalp beyde başladım.6 haftalık hamileyim.iyi bir doktor.sen sormadan herseyi anlatıyor ve seni rahatlatıyor..Ayrıca ücretler konusunda görüştüm.Fiyatlarda oynama yokmuş.epidural normal doğum 650.normal doğum 350 miş.Maximum fiyatları dediler.Hastaneyi çok beğendim,temiz ve ilgililer...

merhaba,
benim 2.5 hafta kaldı doğumuma, ben size yaşadıklarımı detaylı olarak anlatırım. normal epidural düşünüyorum. bakalım neler yaşayacağım ayyy bende heyecan başladı bileeeeyvahedigeldismile

ayy az kalmış canım allah kurtarsın hayırlısı ile:)) İnşallah herşey istediğin gibi kolay olur.Senden gelecek güzle haberleri bekliyorum.Bird enormal doğumdada yine hekesin kendi doktoru giriyor değilmi? Yani hemşirelermi doğurtuyor yoksa dedim.

Ben sezeryan olacağım ama merak ediyorum gökalp bey kendisi giriyordur herhalde doğuma değilmi?

canım sezeryan olacaksan kendi doktorun giriyor. normal doğum düşünüyorsan ve sancın gündüz gelirse yine kendi doktorun giriyor. amaaaa sancın aniden gece tutarsa ve hastaneye gidersen o hafta kim nöbetçiyse o doktoru çağırıyorlar ne yazıkki. keşke gece sancın tuttuğunda kendi doktorunu çağırsalar ama ne yazıkki böyle bir uygulama yok. bunu doktorumdan öğrendim. yaşadıklarımızı burada paylaşalım. mesela ben kapı süsünü onların taktığını bilmiyordum. :)

teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için:))

Bende gititğimd ekontrole görüyorum kapılardaki süsü , hep aynı olduğu için anladım hastanenin süslediğini çok güzel bişey gerçekten. Bu fiyata böyle temiz ve güzle bir hastane zor bulunur üstelik doktorumdanmda çok memnunum diğer görevlileri hemşireleri bilmiyorum , ameliyat ekibi , epidural yapacak anestezi uzmanlarıda iyidir umarım:))

sen normal doğummmu düşünüyorsun? Doktorun kim canım? Kaçıncı haftadasın?

merhaba sezeryan kendi isteğin üzerine mi olucaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…