İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

amin canım inşallah.. senin kaç haftalık?

tşk ederim canım sağol peki bu fiyat zorunlu sezeryandamı yoksa isteğe bağlı sezeryan içinde geçerlimi bilgin varmı ?

tşk ederim canım sağol peki bu fiyat zorunlu sezeryandamı yoksa isteğe bağlı sezeryan içinde geçerlimi bilgin varmı ?

farketmiyor sanırım fiyatlar sabit fiyatlar 700 tl. zamlı fiyat yeni zam geldi zamsız 650 tl. idi muayene ücretide 22 tl. iken 25 tl oldu çok fazla bir zam gelmedi yani

32.haftamda bugün kontrole gittim. herşey normal görünüyor dedi doktorum. nst ye gerek duymadı. 2hafta sonra yani 34de nst başlıcak mış. haberiniz olsun kızlarrr

Merhaba, tüm bebişlere ve annelerine sağlık dilerim. Biz de bebek haberini alır almaz uzuun bir araştırmaya girip Gökalp Bey'in çok methini duyup ondan randevu almaya karar vermiştik. Son derece de memnunum. 14 hafta oldu ve biraz evhamlı olduğumdan neredeyse iki haftada bir gidiyoruz. Kan ve idrar testleri yapıldı, bir problem yok. zaten sigara içmem, sağlıklı beslenirim vs.
neyse.. 13. haftada yapılan ikili testte de detaylı ultrasonu yaptık ama kan testine gerek görmedi hiç risk olmadığı için, 3'lü test yapacağız dedi. ıkili test yapılmayan var mı aranızda aynı şekilde? Sonuç olarak doktorumuza güvenim tam ama sadece merak ettiğimden soruyorum.
sevgiler

banada ikili test yapmadılar. ama ben başka bir dr gidip yaptırmıştım ikili testi. egepolde direk üçlü test yapıldı

merhaba egepol un güzel hamişleri ;
ben 35 haftalık hamileyim ama bu sayfayı yeni fark ettim hamileliğimin basından beri egepol hastanesine gidiyorum ilk tijen hanım la başladım sonra hem ondan memnun kalmadım hemde o artık ssk hastalarına bakmayacağım çok yoruluyorum dedi sadece özel muayeneye geçti bende ondan sonra gelecek doktora geçmeye karar verdim GÖKALP TOKAÇ iyikide ona geçmeye karar vermişim cok ama çok memnunum daha dün kontroldeydim benim bebeğimde doğumsal kusur mevcut böbrek genişlemesi var egepol hastanesinin tam teşekküllü bir hastane olduğunu duydum ve sanırım bu gidişle doğumu orada yapıcam çünkü tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerek gezdim gezmediğim tam teşekküllü kalmadı ama içime sinmiyor çocuk cerrahisi ,çocuk nefrolojisi yada cocuk dr hakkında görüşleriniz nedir egepol hakkında ve ayrıca ben normal doğum yapmak istiyorum ama şöylede bir durum var 2 hafta daha amniyon sıvım kontrol edilecek eger azalma olursa hemen ameliyat edicekler ve alıcaklar bebeği riske girdi için allahım inşallah zamanında sağlıklı doğumlar nasip eder herkese ve bana da şu ana kadar okuduklarımın için de dogum yapmış herkese hayırlı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapacaklara da alllahım kusursuz sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin tek nefeste allah kurtarsın diyorum sık sık görüşebilmek dileğiyle....

Valla artık egepolde randevu almakta çok oluyor biliginize randevu istedim bugün salı için perşembeye kadar dolu olduğunu söylediler Gökalp beyin malesef perşembeye kadar beklemem lazım gittikçe yoğunlaşıyor galiba allah yardımcımız olsun

evet zor oluyor benimde geçen ay öyle oldu zorla aldım randevuyu

canım ben geçen gün sünnet için konuştum yeni doğan sünneti yapamıyoruz dediler çünkü çocuk cerrahı yokmuş egepolde onu iyice konuş araştır derim

merhaba arkadaşlar uzun zamandır üyeyim fakat bi türlü oturup bişeyler yazamadım ben Fatma ıpek hanımın hastasıydım 11.03.2010 günü doğum yaptım ...Fatma hanım olsun , hemşireler,anestezi uzmanı Selda hanımdan çok memnun kaldım .Özelllikle Fatma hanım benimle ve bebeğimle çok ilgilendi inanırmısınız doğumdan sonra kızımı sevmeye bile geldi .Burada bir çok olumlu ve olumsuz yorumlar var bence bu tamamen dr'unuzla aranızda olan iletişime bağlı Allah herkezin kalbine göre versin Hepiniz'e iyi doğumlar ...

Teşekkür ederim canım, ben de yarın hıfzı sıhhaya gidip yaptırmayı düşünüyorum..ikili üçlü dörtlü testlerin de kan tahlilleri orada yapılıyor mu biliyor musun acaba?

Teşekkür ederim canım, ben de yarın hıfzı sıhhaya gidip yaptırmayı düşünüyorum..ikili üçlü dörtlü testlerin de kan tahlilleri orada yapılıyor mu biliyor musun acaba?

Rica ederim canım, ama ikili yada üçlü taramalar orda yapılmıyor bildiğim kadarıyla, Egepolde yaptırabilirsin, aslında tüm hastaneler yapıyor Şifa , Gazi ,v.s , Egepolde çok uygundu fiyatı hatırlamıyorum tam ne kadardı ama

merhaba bi sorum olacaktı odayı dogum yaptıgın gun susluyorrmı

Dün eşimin rahatsızlığı için egepole gittik ve gitmişken ikili testin fiyatını sordum 69 lira dediler..sanırım dışarıdan özel yapılırsa fiyatıydı bu..

Bugün kontrolüm vardı oğluşum büyümüş çok güzel bir duygu iki hafta sonra tekrar kontrolüm var nst'ye gircekmişim.Bugün doğuma giden o kadar çok anne adayı vardıki. Çok heyecanlandım allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bugün doğum yapanlara :) darısı bana ve doğumu bekleyen arkadaşlara inş. hayırlısı ile, oğlum 1,946 gr boyuda 39 cm. olmuş gökalp bey çok iyi herşeyi dedi çok şükür allahıma 3,500 kg. arası olur dedi kilosu doğumda 9 mayıstada doğum olcak hayırlısı ile allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…