cnm alıyorlar evet eğer muyene olduktan sonra 10 gün içinde gidersen o zaman almıyorlar özel hastanelerin çalışma şekli böyleymiş bende artık 15 günde bir gitcem doğum yaklaştığı için mecburen vercez muayene ücreti bende gökalp beye gidiyorum harika bir doktor allah sağlıklı doğumlar versin hepimize
hoşgeldin cnm aramıza bu topikteki bütün arkadaşların hepsi egepol hastanesine gidiyoruz
hepimizde çok memnunuz doğumuda bu hastanede yapcaz allahın izni ile doğum ücretleride çok uygun epudural sezaryan 700 tl diğer hastanelere göre daha çok uygun yeni doğan üniteside var cnm ayrıca hastanede doğum yapan arakdaşlarda çok memnun hijyen konusunda tavsiye ederim hastaneyi her yönünden karar senin cnm hayırlısı olsun
amin canım inşallah.. senin kaç haftalık?
tşk ederim canım sağol peki bu fiyat zorunlu sezeryandamı yoksa isteğe bağlı sezeryan içinde geçerlimi bilgin varmı ?
31 haftalık oldu nisan sonu benim doğum hayırlısı ile
Valla artık egepolde randevu almakta çok oluyor biliginize randevu istedim bugün salı için perşembeye kadar dolu olduğunu söylediler Gökalp beyin malesef perşembeye kadar beklemem lazım gittikçe yoğunlaşıyor galiba allah yardımcımız olsun
merhaba egepol un güzel hamişleri ;
ben 35 haftalık hamileyim ama bu sayfayı yeni fark ettim hamileliğimin basından beri egepol hastanesine gidiyorum ilk tijen hanım la başladım sonra hem ondan memnun kalmadım hemde o artık ssk hastalarına bakmayacağım çok yoruluyorum dedi sadece özel muayeneye geçti bende ondan sonra gelecek doktora geçmeye karar verdim GÖKALP TOKAÇ iyikide ona geçmeye karar vermişim cok ama çok memnunum daha dün kontroldeydim benim bebeğimde doğumsal kusur mevcut böbrek genişlemesi var egepol hastanesinin tam teşekküllü bir hastane olduğunu duydum ve sanırım bu gidişle doğumu orada yapıcam çünkü tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmam gerek gezdim gezmediğim tam teşekküllü kalmadı ama içime sinmiyor çocuk cerrahisi ,çocuk nefrolojisi yada cocuk dr hakkında görüşleriniz nedir egepol hakkında ve ayrıca ben normal doğum yapmak istiyorum ama şöylede bir durum var 2 hafta daha amniyon sıvım kontrol edilecek eger azalma olursa hemen ameliyat edicekler ve alıcaklar bebeği riske girdi için allahım inşallah zamanında sağlıklı doğumlar nasip eder herkese ve bana da şu ana kadar okuduklarımın için de dogum yapmış herkese hayırlı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin doğum yapacaklara da alllahım kusursuz sağlıklı bir şekilde doğum nasip etsin tek nefeste allah kurtarsın diyorum sık sık görüşebilmek dileğiyle....
hıfzıssıhhada yaptırabilirsin tüm testlerini tahlillerini hemd ehiç para ödemeden.Önce sağlıkocağına git istersen neler gerekli diye yada hamilelikte yapılması gereken testle rnelerdir diye araştır onları doktordan isteyip yaptırabilirsin.
Teşekkür ederim canım, ben de yarın hıfzı sıhhaya gidip yaptırmayı düşünüyorum..ikili üçlü dörtlü testlerin de kan tahlilleri orada yapılıyor mu biliyor musun acaba?
merhaba kızlar ben pazartesi günü egepol hastanesinde dr tijen erçalın gözetiminde sezaryanla bir kız bebeği dünyaya getirdim allah herkese nasip etsin ameliyatım çok iyi geçti hastanedende personeldende doktordanda son derece memnun kaldım hiçbir sorun yaşamadım ve gayette uygun fiyata son derece konforlu ilgili temiz bir doğum süreci geçirdim düşünenler vara hiç tereddütsüz egepole gidebilirler doğum ücretimde 310 lira tuttu inanın başka yrlerde fahiş fiyatlara doğum yapmaya gerek yok hastane son derece temiz bakımlı hijyenik personel ilgili güleryüzlü doktorda işinin uzmanı herkese tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?