İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

daha önce bi tanıdığımız orda ikiz doğum yaptı ve hastane yoğun bakım küvezlerinin olduğunu söledi.daha sonrada sorunlar ortaya çıkınca bu hastanede doğum yapamassın dediler küvez falan yok bastan var olan küvezler sonra sorunlar çıkınca yok oldu birden.zaten doğumu orda yapmadım daha sonra gittiğim doktor yeşilyurt devlet hastanesinn doktoruydu doğumum kentte olcaktı ama tedavi için yeşilyurda yattım.ordada zaten yatısımın 3. günü doğum birden basladı.o hastanede bile küvez yoktu.basa gelmeyince kimse bilmio o hastanelerin küvez var demeleri palavra.koskoca izmirde bi tepecik bide behçet uzda zorla küvez bulundu.olan oldu zaten bundan sonra işşallah daha temkinli olucaz...

arkadaşlar egepolde renkli ultrason çektiren varmı hamilelikte varsa paylaşabilrmi

e-pack sana bışe sorcam ben doğum yaparken basımda ebeler resmımı cektıler bebeğimi koklatrken falan onları nasıl ıstıcez verırlermıkı senınde cektılermı

e-pack sana bışe sorcam ben doğum yaparken basımda ebeler resmımı cektıler bebeğimi koklatrken falan onları nasıl ıstıcez verırlermıkı senınde cektılermı

evet cnm ben aldım süper bi cd hazırlamışlar hemde
odada falanda çektiler beni sizi çekmedilermi ???

biz sarılık için 2 güne 1 gidiyoduk hastaneye bende danışmaya sürekli soruyodum hazırmı diye
2 hafta sonra aldım ben
hastaneye gidince söyle danışmaya sen çıkana kadar hazırlıyolar canım

çektıler odadada bırkaç tane bıde bn en cokdoğumdakını ıstıorum yaaa 4 ay oldu verırler demı

evet canm cekıolar bebeğimi koklatrlarken cektıler cok gusell ama bn almadım ılk gdışımdealıcammm...

ayrıca doğum sertifikası veriyolar çok güzel bişe
... anne ..baba doğum tarihi bebğin adı doğduğu saat yazıyor aynı okullardaki taktir teşekkür gibi
arkasındada beben ayak izleri var miniiciikk :))

Kızlar bide birşey sormak istiyorum, Egepolde bebişleriniz doğduktan sonra belli testler yaptılar mı? Yaptılarsa neleri yaptılar acaba?

Bir kaç tane önemli hastalık varmış, Fenilketonur ,Doğumsal hipotiroid ve Glaktosemi diye. Bebekte olması durumunda zeka geriliğine ve beyin hasarlarına yol açıyormuş. Bebişin doğumundan sonra ilk hafta içinde yapılan testlerde erken teşhisi konulup tedavi edilme şansları artıyormuş. Acaba siz neler yaptınız? Farklı hastanelere gittiniz mi? Yada Egepol hangi testleri yaptı?

ya böyle şeyleri okuyunca kafam iyice karıştı ben geçen aralık ayında egepolde doğumyaptım doktorumda gökalp beydi ve şuan 24 haftalık hamileyim ve yine gökalp beye gidiyorum geçen yılla arada fark yok aynı doktorda ilgili hastanedede bi değişim göremiyorum acaba bazı arkadaşlar niye böyle söylüyo çok merak ediyorum bizim göremediğimiz şeyler mi var acaba

Bugün gittim ilk defa Egepole, açıkçası ben memnun kaldım. Centraldaki Ahmet Bey'den de memnundum ama Gökalp Bey sayesinde bir çok testin bana gereksiz yere yaptırıldığını, gereksiz yere bir sürü para döktüğümüzü öğrendim, üzüldüm.

Eşimde yanımdaydı ve onunda ilk görüşü olumlu yönde oldu. Gittiğimizde Gökalp Bey normal doğuma girmişti, bir saat kadar bekledik. Bir gün bizimde acil doğum nedeni ile gelebileceğimizi düşünüp bu beklemeyi sorun dahi etmedik.

Aldığımız güncel doğum fiyatlarıda Normal:660 Sezeryan:680 lira, merak edenlere. Ama saftrik gibi 2 mesaj önce size sorduğum soruyu oraya sormayı unuttum :) Bu yüzden sorum hala güncelliğini koruyor arkadaşlar, cevap vermek isteyen olursa :))

arkadaşlar adı geçen hastaneden uzak durun derim tam bir rezalet...egepol hastanesi

benim egepol hastanesi ile ilgili açtığım başlığı okurmusun jise ve sonra karar verirmisin o hastane ile gökalp bey hakkındaki düşüncelerine

ya kızlar moarlim bozuluyor ben 9 eylülde sabahattain altınyurta gidiyorum
ama şubattan sonra bakmayacak artık hastanede ben hep üni.de tam teşekküllü hastanede yapmayı düşündüm
ama sabahattin beyde özele geçecek anlaşılan
sonra 15 aralık için egepol de gökalp beyden randevu aldım
gökalp beyi askeri hastaneden de tanıyorum çok güler yüzlü iyi bir doktor
ve birçok arkadaşımın doğumunu yapmış kişi hemde askeri hastanede hepsi de memnundu sonra egepole geçtiğini duyduk şimdi iki doktora birden gidiyorum egepol aklıma yatmıştı ama şimdi çok kararsız kaldım ya
özellikle çocuk doktoru konusunda
diğer doktorlar ve hastanelerde çok pahalı
kararsızlık ne kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…