arkadaşlar egepolde renkli ultrason çektiren varmı hamilelikte varsa paylaşabilrmi
e-pack sana bışe sorcam ben doğum yaparken basımda ebeler resmımı cektıler bebeğimi koklatrken falan onları nasıl ıstıcez verırlermıkı senınde cektılermı
:uhm:slm arkadaşlar. ben de 24haftalık hamileyim ve doğum yapacağım hastane konusunda çok kararsızım. doktorum yeşilyurtdevlet hastahanesinde görevli ama doğuma girmek için ekstra para istiyor.o yü<zden biraz soğudum.egepol hastanesini duydum birkaç kişiden .memnun kalmışlar.oraya giden veya doğum yapan varsa bilgi verebikir mi?
Bugün gittim ilk defa Egepole, açıkçası ben memnun kaldım. Centraldaki Ahmet Bey'den de memnundum ama Gökalp Bey sayesinde bir çok testin bana gereksiz yere yaptırıldığını, gereksiz yere bir sürü para döktüğümüzü öğrendim, üzüldüm.
Eşimde yanımdaydı ve onunda ilk görüşü olumlu yönde oldu. Gittiğimizde Gökalp Bey normal doğuma girmişti, bir saat kadar bekledik. Bir gün bizimde acil doğum nedeni ile gelebileceğimizi düşünüp bu beklemeyi sorun dahi etmedik.
Aldığımız güncel doğum fiyatlarıda Normal:660 Sezeryan:680 lira, merak edenlere. Ama saftrik gibi 2 mesaj önce size sorduğum soruyu oraya sormayı unuttum :) Bu yüzden sorum hala güncelliğini koruyor arkadaşlar, cevap vermek isteyen olursa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?