çağrı beyı genelde suskun goruyolar ve gtmıyolar ama ben yanlış bışeyını gormedım bnde hery oğlumu ona goturuyorum hatta yarın kntrolumuz var ufak bı şeyın bıle ustunde duruyo en sevdığım yanıda herseyde ılaca başvurmuyo cok ılaç yanlısı değil sevıyorum ben ne bılımm
2011 egepolde doğum yapan varmı kızlar fiyatlar ne alemde bilginiz varmı bende martta doğum yapcamda öğrenmek istedim
Egepolde doğum yapan güzel anneler, bir kaç sorum daha olacak sizlere :78:
Aslında doğum öncesi - doğum anı ve sonrasında yaşananları merak ediyorum.
Normal doğum yapanlar sancı başladıktan sonra hastanede devamlı nst ye bağlı, serumlu ve yatarak mı yeterli açılmayı beklediler.
Doğumdan önce (Sezaryen veya normal ) birşeyler yiyip içmenize izin oldu mu?
Doğum anında bebeğinizi ne zaman kucağınıza verdiler, kordonu kesilmeden önce mi sonramı?
Doğumdan sonra banyoya izin varmı (Sezaryende yoktur sanırım)
Doğum anında onların verdiği geceliğimi giydiniz, doğum sonrası nasıl temizlendiniz, giyindiniz?
Bebeğiniz doğumdan sonra hep yanınızdamıydı? Odada bebeğinizle birlikte mi kaldınız bütün gece?
Bunları çok merak ediyorum, yaşadıklarını paylaşmak isteyen anneler varmı acaba? Teşekkür ederim şimdiden
2011 egepolde doğum yapan varmı kızlar fiyatlar ne alemde bilginiz varmı bende martta doğum yapcamda öğrenmek istedim
Normal doğum yapanlar sancı başladıktan sonra hastanede devamlı nst ye bağlı, serumlu ve yatarak mı yeterli açılmayı beklediler.
Doğum anında bebeğinizi ne zaman kucağınıza verdiler, kordonu kesilmeden önce mi sonramı?
Doğum anında onların verdiği geceliğimi giydiniz, doğum sonrası nasıl temizlendiniz, giyindiniz?
Bebeğiniz doğumdan sonra hep yanınızdamıydı? Odada bebeğinizle birlikte mi kaldınız bütün gece?
Bunları çok merak ediyorum, yaşadıklarını paylaşmak isteyen anneler varmı acaba? Teşekkür ederim şimdiden
merhaba arkadaşım soruların gerçekten çok güzel
ben de egepole gidiyorum
geçe hafta nezahata hnamıa yene gelen dr a gitmek zorunda kaldım
normalde gökalp doktorum
ama çok yoğun idince çok bekleniyor kapıda falan
şimdi kararsızım hangisine devam etmeliyim?
ay sonunda gökalp beye gidip sonra karar vereceğim
bende 02.03.2010 da sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim egepol de personel süper ilgili ,temizlik çok iyiydi gerçekten ,bebeğimi kordonu kesildikten sonra gösterdiler ,sonra onu aşağıya muayeneye indirdiler bu arada bnm dikişlerim felan bitti odama gittiğimde bebişmi odamdaydı,doğumdan 2 saat önce oruç veriyo doktorun zaten bu bilgileri sana vericektir merak etme,ben epidural sezeryan ile doğum yaptım ayağımdaki hissiszlik geçtikten sonra hemşire gelip üstümü giydirdi pedine kadar onlar koyuyo o derece yani,sonra biraz dolaştık ,bu arada yatağım düzenlendi çarşafları değişti,tuvaletim sürekli temizlendi,sonra bebeğimin emzirme vakti geldiğinde yine hemşire yardımcı oldu ,,süperdi yani...
Kestane ve Ceydaaa çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ceydaaa cok yardımcı oldun sende şimdiye kadar. Madem sezaryende bile duş alınabiliyor, normalde de alınır heralde. Şuan doğum şeklimi bilmiyorum ama en azından doğum çantama havlu koymayı ihmal etmeyeyim. Ben bebeğin kordonu kesilmeden göğsüme verilmesini istiyorum aslında. Gökalp beyle konuşayım, belki mümkün olabilir dimi.
Yeni gelen dr. nasıl? Ben Gökalp beye gidiyorum. Zaten 28 den sonra başladım ona da. Başka hastaneye gidiyordum daha önce. Kalabalık oluyor haklısın ama tutulan bir dr. sonuçta. Bir de bazen normal doğumlar oluyor ekstradan tabi. Sen bi bak bakalım diğer doktora da. Kıyaslamanı yaparsın. Kaçıncı haftadasın?
oh oh harika. teşekkür ederim kuusuum :)
allah bağışlasın ayrıca kuzunu :)
bu arada normal doğum da anlaştık gökalp beyle, şimdilik herşey yolunda. dua edinde sorun çıkmasın kızlar. normal doğurmayı çok istiyorum
bende 02.03.2010 da sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim egepol de personel süper ilgili ,temizlik çok iyiydi gerçekten ,bebeğimi kordonu kesildikten sonra gösterdiler ,sonra onu aşağıya muayeneye indirdiler bu arada bnm dikişlerim felan bitti odama gittiğimde bebişmi odamdaydı,doğumdan 2 saat önce oruç veriyo doktorun zaten bu bilgileri sana vericektir merak etme,ben epidural sezeryan ile doğum yaptım ayağımdaki hissiszlik geçtikten sonra hemşire gelip üstümü giydirdi pedine kadar onlar koyuyo o derece yani,sonra biraz dolaştık ,bu arada yatağım düzenlendi çarşafları değişti,tuvaletim sürekli temizlendi,sonra bebeğimin emzirme vakti geldiğinde yine hemşire yardımcı oldu ,,süperdi yani...
allah kurtarsın inşallah..doğum yapınca habersiz bırakma bizi :))
bebişini kucağına alınca olumlu olumsuz yorumlarını da yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?