İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

2011 egepolde doğum yapan varmı kızlar fiyatlar ne alemde bilginiz varmı bende martta doğum yapcamda öğrenmek istedim

arkadaşlar bende haziran ayında egepol hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım. gerek doktorum gökalp bey ,gerekse orada çalışan hemşireler,hasta bakıcılar hepsi harika ilgilendiler. herkese tavsiye ederim...

çocuk doktorunu salih çağrı bey i ilk bende sevmemiştim ama teşhisleri genelde doğru çıkıyor ve çok ilgileniyor. her ay götürüyorum oğluşumu. sizi ve bebeğinizi tanıdıkça daha iyi sonuçlar alıyorsunuz. tavsiye ederim.

çağrı beyı genelde suskun goruyolar ve gtmıyolar ama ben yanlış bışeyını gormedım bnde hery oğlumu ona goturuyorum hatta yarın kntrolumuz var ufak bı şeyın bıle ustunde duruyo en sevdığım yanıda herseyde ılaca başvurmuyo cok ılaç yanlısı değil sevıyorum ben ne bılımm

evet kesinlikle katılıyorum sana canım. bazı doktorlar ufacık bişeyde antibiyotik verip geçiştiryorlar. ama çağrı beyde bu kesinlikle yok.bende memnunum kendisinden.

2011 egepolde doğum yapan varmı kızlar fiyatlar ne alemde bilginiz varmı bende martta doğum yapcamda öğrenmek istedim

Normal:660 Sezeryan:680 Tl
Şuan için fiyatlarda artış yok, daha bugün sordum.
Yalnız muayene ücretler artmış ocak ayı itibariyle, 29 Tl ödedik bugün kontrolde bilginiz olsun. (SSK Çalışan fiyatlar söylediklerim)

Egepolde doğum yapan güzel anneler, bir kaç sorum daha olacak sizlere :78:
Aslında doğum öncesi - doğum anı ve sonrasında yaşananları merak ediyorum.

Normal doğum yapanlar sancı başladıktan sonra hastanede devamlı nst ye bağlı, serumlu ve yatarak mı yeterli açılmayı beklediler.

Doğumdan önce (Sezaryen veya normal ) birşeyler yiyip içmenize izin oldu mu?

Doğum anında bebeğinizi ne zaman kucağınıza verdiler, kordonu kesilmeden önce mi sonramı?

Doğumdan sonra banyoya izin varmı (Sezaryende yoktur sanırım)

Doğum anında onların verdiği geceliğimi giydiniz, doğum sonrası nasıl temizlendiniz, giyindiniz?

Bebeğiniz doğumdan sonra hep yanınızdamıydı? Odada bebeğinizle birlikte mi kaldınız bütün gece?

Bunları çok merak ediyorum, yaşadıklarını paylaşmak isteyen anneler varmı acaba? Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
tam benlik sorular cnm merakla bekliorum cvpları benim bügün günüm doldu her an gelebilir bebiş

ben 2009 doğu yaptım aralık ayında ve nasip olursa mart ayında tekrar doğum yapcam yaşadıklarımı paylaşayım sezeryan yaptım gece 12 den sonra bişey yemeden gittim hastaneye kordon kesildi oğlumu sarmışlardı havluya daha giydirmeden öptüm onu mis gigi kokuyodu hala kokusu burnumda evet odada gecelik giydirdiler onunla doğuma girdim odaya iniince giyindim biraz zaman geçmişti amaçünkü ilk başta uyuşuk oluyo insan evet odaya indiğimde bebeğim beni bekliyodu hemen emzirdim ZATEN ONDAN SONRADA BEBEĞİM HEP benim yanımda pusetin içindeydi

Merhaba ben şuan 23+4 günlük gebeyim ve Egepol Gökalp beye gidiyorum.Aslında Bodrum'da yaşıyorum .Ancak burdan çok hastası gittiği ve fiyatlar uygun olduğu için ayda 1 kez İzmir'e gitmeyi tercih ettim.Soruna gelince geçen ay gittiğimde sordum.Sgk ile doğum yapacaksan eğer 750 TL ve Muayene ücreti 25 TL ,özel sigorta ile doğum yapacaksan 2500 TL civarıymış.Ve fiyatlarda çok değişiklik olmayacakmış.

merhaba arkadaşım soruların gerçekten çok güzel
ben de egepole gidiyorum
geçe hafta nezahata hnamıa yene gelen dr a gitmek zorunda kaldım
normalde gökalp doktorum
ama çok yoğun idince çok bekleniyor kapıda falan
şimdi kararsızım hangisine devam etmeliyim?
ay sonunda gökalp beye gidip sonra karar vereceğim

canmbn sezeyan oldum.doğumdamdan 3 saat oncesne kadar bışey yemıyosun ben 5 saat once yedığım için lavman yapılmadıbıle.
sezeryanda banyoya ızın var canm su gecrmıyo cunku bant ıstedığın zaman yapabılırsın
doğumdan once onlar onluk verıyolar onu gıyıyosun normal yada sezeryan farketmıyo
bebeğini kordonu kesılınce yeşılortuyle getrıp koklatıyolar kucağına vermıyolar
bebekle aynı odada kalıosun babasna verıpsonra yatağına koyuyolar beşiği hep yanında oluyo
egepolde yaptımmemnunda kaldım açıkçası.hayrlı doğumlar:))

Kestane ve Ceydaaa çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Ceydaaa cok yardımcı oldun sende şimdiye kadar. Madem sezaryende bile duş alınabiliyor, normalde de alınır heralde. Şuan doğum şeklimi bilmiyorum ama en azından doğum çantama havlu koymayı ihmal etmeyeyim. Ben bebeğin kordonu kesilmeden göğsüme verilmesini istiyorum aslında. Gökalp beyle konuşayım, belki mümkün olabilir dimi.

Yeni gelen dr. nasıl? Ben Gökalp beye gidiyorum. Zaten 28 den sonra başladım ona da. Başka hastaneye gidiyordum daha önce. Kalabalık oluyor haklısın ama tutulan bir dr. sonuçta. Bir de bazen normal doğumlar oluyor ekstradan tabi. Sen bi bak bakalım diğer doktora da. Kıyaslamanı yaparsın. Kaçıncı haftadasın?

bende 02.03.2010 da sezeryanla oğluşumu dünyaya getirdim egepol de personel süper ilgili ,temizlik çok iyiydi gerçekten ,bebeğimi kordonu kesildikten sonra gösterdiler ,sonra onu aşağıya muayeneye indirdiler bu arada bnm dikişlerim felan bitti odama gittiğimde bebişmi odamdaydı,doğumdan 2 saat önce oruç veriyo doktorun zaten bu bilgileri sana vericektir merak etme,ben epidural sezeryan ile doğum yaptım ayağımdaki hissiszlik geçtikten sonra hemşire gelip üstümü giydirdi pedine kadar onlar koyuyo o derece yani,sonra biraz dolaştık ,bu arada yatağım düzenlendi çarşafları değişti,tuvaletim sürekli temizlendi,sonra bebeğimin emzirme vakti geldiğinde yine hemşire yardımcı oldu ,,süperdi yani...

oh oh harika. teşekkür ederim kuusuum :)
allah bağışlasın ayrıca kuzunu :)

bu arada normal doğum da anlaştık gökalp beyle, şimdilik herşey yolunda. dua edinde sorun çıkmasın kızlar. normal doğurmayı çok istiyorum

benim 15. haftam yeni gelen bayan açıklayıcı ve ultrasyonu uzun tuttu ..aslında benim hoşuma gitti ama dediğin gibi gökalp beyi eskiden de tanıyorum askeri hastanede doktordu eşim asker.. asker eşlerinde kimi bilsem onda doğum yaptı ve herkes çok memnundu..
o yüzden ona devam atmeyi düşünüyorum pazartesi randevum var inşallah ultrasyonda bebişimi uzun görürüm..

allah kurtarsın inşallah..doğum yapınca habersiz bırakma bizi :))
bebişini kucağına alınca olumlu olumsuz yorumlarını da yazarsan sevinirim

allah bağışlasın kuzunu:))darısı bizim başımıza inşallah bizde memnun oluruz hastaneden

allah kurtarsın inşallah..doğum yapınca habersiz bırakma bizi :))
bebişini kucağına alınca olumlu olumsuz yorumlarını da yazarsan sevinirim

Tabi tabi hiç merak etme. mutlaka yazarım. kendi merak ettiğim zamanları düşünsem yeter :)
umarım hepimiz için herşey yolunda gider.
gökalp beyle randevunu da yazarsın, bakalım o nasıl geçecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…