inş güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:
merhabalar ben 23 agustosta egepolde doğum yaptım doktorum dilek hanımdı çok memnun kaldım hastaneye 2 aydan itibaren gittim dogumum normaldi son dakikada epidural sezeryan oldum hemşirelerdden çalışanlardan herkesten çok memnun kaldım tavsiye ederim
05.07.2010 tarınde egepol hastasınde doğum yaptım medburi sezryan oldu ama herseyden cok memnun kaldım ıyıkıdeorda yapmışım 688 lıraödedim kurusu kuusuna helal olsun bu kadar motıve edıcı ılgılı personelı bırarada görmemştm tavsıye ederımm:)
Canım Allah analı babalı büyütsün! :ecrin_bebek: Darısı başımıza inşallah. acaba neden sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldın? araştırıyorum araştırıyorum ama egepolde normal doğum yapana bi türlü rastlamadım. tesadüfmü yoksa öylemi yönlendiriyorlar merak ettim. birde odalar nasıldı acaba, refakatçiye de yatak veriliyormu? :) herkesi yanıtsız bırakmadığım için teşekkürler, umarım benide cevaplarsın. kendinden pay biç işte, insan bi türlü karar veremiyor, merak ediyor herrşeyi :) opuyorumnanaktan
canım bn hem egepole hmde buca kadn doğuma gdıyodum normal doğum ıstıyodum cunku ızele guveemıyodum.ama benım gunum gecti 40+2oldu hala tık yoktu yanibucada 2 hafta daha beklemek normal dedi ama bn beklemek ıstemedım çnku kakasnı yapasa dıe korkuyodum.egepole gtım alalım suyunda azalmış dedın dr um.zaten nst de hareketlerıde cok azdı.bn sunı sancı falan olmazmı dedimalttan muayene etti bı santım bıle acılma yok olsa verelım ama saatlerce acı çekersın snra yne sezryan olursn rıske atma dedi bnde kabul ettım hemen amelıyata aldılar amelıyat esnasında bebeğim kakasını yaptı yani iyiki aldrmışım..
hastaneden memnun kaldım çnku ebelerfalan cok ılgılndı bebeğin altınıu bıle değiştırttım 1 refakatcıye ızın verıolar 2.sıne para alıolar yatak yok ama ayak uzatmalı koltuk var refaktcı ıçın oda falan cok luks tabıı.
ama sancım suyum gelseydı bucaya gtcekyım normal olsn dıee.özeller sezeryan yapıo cnku
Öyle mi? Olsun ne güzel, erken doğum olmasındansa tüm gelişimi tamamlanana kadar kuzucuğunun içinde kalması da çok güzel :)
Ama şimdi Egepolde herşey normal gitse bile normal doğum yapamıyormuyuz? benneyaptımki
Şuan gebelik takibi için Bayraklı central hospitalda Ahmet Dinçere gidiyorum, memnunum da aslında. Ben fmf li olduğum için üstüme düşüyor, ilgisi çok güzel ama doğum hem 900 tl hem de Ahmet Bey sadece sezeryana giriyor. Bu yüzden doğumu orada yapmayı düşünmüyorum. Gazi hastanesini de düşünmüştüm, hatta bi kere Ayşen hanıma gittim ama denildiği gibi memnun kalmadım. içeride ultrason dahil 5 dk. kaldım ve randevulu gitmeme rağmen acayip kalabalıkta çok bekledim. Oturacak yer bile yoktu.
Egepol temiz ve doktorları övülen bir yer. Gidip göreceğim, söylediklerin benim için önemliydi teşekkür ederim canım :) :1hug:
daha 23 haftadayım ama doğum yapacağım yerde devam etmek istiyorum takibe. acaba randevuyu gökalp beyden mi alsam dilek hanımdan mı, hangisini tavsiye ederiniz?
bana sezeryan ıstermısın dıe sormuştu dılek hanım hatta bnde sezeryan oldum ınsanlardakı bu normal tutkusunu anlamıyorumartık demıştıı..ama yınede ıyı bı dr
:) Çok teşekkür ederim e_pack ve ceydaaaa arkadaşlarım. Egepole gideceğim, 28 haftadan önce randevu alacağım. Önce Dilek hn.a alırım, belki sonra Gökalp Beyden de alırım, yani alırmıyım :) bilemedim şimdi hala kararsızmışım dr. konusunda. Gökalp Bey hakkında bi kaç kötü şey okudum yine kadınlar klübünde, iyi yorumlarda çok gerçi ama dilek hn. hakkında önemli bir kötü habere denk gelmedim.
Hastane çok kalabalık oluyor mu acaba, randevu saatlerine uyuyorlar mı? Sen gebelik takibini de orada yaptırdın sanırım değil mi e_pack?
Ceydaa arkadaşım, maddi durumum normal düzeyde, 650-700'e kadar tamam ama daha fazlasını veremem, çünkü bir tek doğurmak ile bitmiyor, siz daha iyi biliyorsunuzŞimdiden gözüm korktu masraflardan. Aynı zamanda fmf'li olduğum için çok yorgunluk ve stres yaşamamam gerektiğinden işi de bıraktım bu ay, iyice zor günler bizi bekliyor yani anlayacağınız
cnm benim doktorum başkaydı alsancakta muayenesi vardı 27. haftama kadar onda dvm ettim doğum üxretlerini sorduğumuzda dudağımız uçukladı resmen 3.5 milyarlar 5 milyar arası fiyat dedi doktorum sonra 28. haftamda bi arkadaşımızın tavsiyesi ile oraya gittim tam sınırda giittim yani :)
sonra dilek hanıma çok ısındım ve dvm ettim bu arada ağustos sonuna kadarda özel doktorumada dvm ettim ikisini bi arada götürdüm hani dilek hanıma ısınamazsam beğenmezsem diye ama çok şükür iyi çıktı çok memnun kaldım ben
tabi karar senin cnm hakkında hayırlısı olsun
gaziden bende randevu almıştım çiğdem hanıma ama gitmedim dilek hanım beni tatmin etti çünkü
gaziye randevu almaya gittiğimde hiiiç eğenmedim çok pisti egepol termemiz bi hastane ayrıca
randevularda da çok beklemedim ben hiç cnm randevumu hep 13.30 a alıyoduk eşimin işi nedeniyle ilk hastada ben oluyodum direk giriyodum yani
bu arada kaç haftalıksın bebeğinin cinsiyeti ne ?
:uhm:slm arkadaşlar. ben de 24haftalık hamileyim ve doğum yapacağım hastane konusunda çok kararsızım. doktorum yeşilyurtdevlet hastahanesinde görevli ama doğuma girmek için ekstra para istiyor.o yü<zden biraz soğudum.egepol hastanesini duydum birkaç kişiden .memnun kalmışlar.oraya giden veya doğum yapan varsa bilgi verebikir mi?
ben gittim hastane süper bakımlı konforlu odaları duş ve wcli personel güler yüzlü yeni doğan ünitesi olan bir hastane doğum ücretide çok uygun yeni bir hastane olduğu için fiyatları düşük tutmuşlar muayeneye gittiğimde muhasbeyle özellikle görüştüm neden bu kadar uygun olduğunu anlamak için onlarda hastanenin yeni olduğu için tqanıtım amaçlı düşük tutuyorlarmış şuan orda 2 tane doktor var ben gittiğimde tek doktor vardı tijen urangun benimle gayet iligliydi güler yüzlüydü ama sonradan doktor hakkında iyi şeyler duymadım canım sıkıldı o yüzden vazgeçtim ordan ama şimdi ikinci bir doktor daha var diye duydum onunla ilgili bir arkadaş tavsiye etti kendisinin doktoru tavsiye etmiş ipek hanım ben bu hafta gidicem kendisiyle görüşmeye eğer iyi bir doktorsa birazda araştırıcam onda yapıcam doğumumu zaten az kaldı hastane çok güzel bakımlı doktorda iyiyse zaten sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?