İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

merhabalar ben 23 agustosta egepolde doğum yaptım doktorum dilek hanımdı çok memnun kaldım hastaneye 2 aydan itibaren gittim dogumum normaldi son dakikada epidural sezeryan oldum hemşirelerdden çalışanlardan herkesten çok memnun kaldım tavsiye ederim

allah analı babalı büyütsün cnm
dilek hanım benimde doktorum bizimde sayılı günlerimiz kaldı
inş gzl bi doğumda ben geçiririm

Canım Allah analı babalı büyütsün! :ecrin_bebek: Darısı başımıza inşallah. acaba neden sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldın? araştırıyorum araştırıyorum ama egepolde normal doğum yapana bi türlü rastlamadım. tesadüfmü yoksa öylemi yönlendiriyorlar merak ettim. birde odalar nasıldı acaba, refakatçiye de yatak veriliyormu? :) herkesi yanıtsız bırakmadığım için teşekkürler, umarım benide cevaplarsın. kendinden pay biç işte, insan bi türlü karar veremiyor, merak ediyor herrşeyi :) opuyorumnanaktan

canım bn hem egepole hmde buca kadn doğuma gdıyodum normal doğum ıstıyodum cunku ızele guveemıyodum.ama benım gunum gecti 40+2oldu hala tık yoktu yanibucada 2 hafta daha beklemek normal dedi ama bn beklemek ıstemedım çnku kakasnı yapasa dıe korkuyodum.egepole gtım alalım suyunda azalmış dedın dr um.zaten nst de hareketlerıde cok azdı.bn sunı sancı falan olmazmı dedimalttan muayene etti bı santım bıle acılma yok olsa verelım ama saatlerce acı çekersın snra yne sezryan olursn rıske atma dedi bnde kabul ettım hemen amelıyata aldılar amelıyat esnasında bebeğim kakasını yaptı yani iyiki aldrmışım..
hastaneden memnun kaldım çnku ebelerfalan cok ılgılndı bebeğin altınıu bıle değiştırttım 1 refakatcıye ızın verıolar 2.sıne para alıolar yatak yok ama ayak uzatmalı koltuk var refaktcı ıçın oda falan cok luks tabıı.
ama sancım suyum gelseydı bucaya gtcekyım normal olsn dıee.özeller sezeryan yapıo cnku

Öyle mi? Olsun ne güzel, erken doğum olmasındansa tüm gelişimi tamamlanana kadar kuzucuğunun içinde kalması da çok güzel :)
Ama şimdi Egepolde herşey normal gitse bile normal doğum yapamıyormuyuz?
benneyaptımki

Şuan gebelik takibi için Bayraklı central hospitalda Ahmet Dinçere gidiyorum, memnunum da aslında. Ben fmf li olduğum için üstüme düşüyor, ilgisi çok güzel ama doğum hem 900 tl hem de Ahmet Bey sadece sezeryana giriyor. Bu yüzden doğumu orada yapmayı düşünmüyorum. Gazi hastanesini de düşünmüştüm, hatta bi kere Ayşen hanıma gittim ama denildiği gibi memnun kalmadım. içeride ultrason dahil 5 dk. kaldım ve randevulu gitmeme rağmen acayip kalabalıkta çok bekledim. Oturacak yer bile yoktu.

Egepol temiz ve doktorları övülen bir yer. Gidip göreceğim, söylediklerin benim için önemliydi teşekkür ederim canım :) :1hug:
daha 23 haftadayım ama doğum yapacağım yerde devam etmek istiyorum takibe. acaba randevuyu gökalp beyden mi alsam dilek hanımdan mı, hangisini tavsiye ederiniz?

cnm bende yeni doğum yaptım dilek hanım benm doktorum
epidural sezeryanla doğuma girdim ama mecburi oldu
ben ilk başlarda korkuyodum ve dilek ahnımla hep konuştum nasıl olsa doğumum korkuyorum diyodum oda beni rahatlatıyodu hep normalden yana
37. haftamda bile sezeryan olayım korkuyorum bana gün ver dedim vermedi normali bekliycez dedi
sonra benm 37+5 de gece sancım başladı
acile gittik ebe açılma muayenesi yaptı 1 cm açılmam vardı
nstye bağlandım evdeki beni ağlatan sancılar yoktu ebe korkudan kaçmıştır sancın dedi
bu arda bebeğin kalp atışlarıda 200 ve üstü idi onada gökalp bey--oydu nöbetci--- annenin heyecanından korkusundan olabilir dedi sabah gene gel nsty gir dedi
neyse eve geldik ben de hiç sancı yok 12 de başladı gene sancım hafifte kan geldi
annem nişanda geldi hadi hayırlsıı dedi
doktora gittik nstye girdim hemde 2 kere ve ikisindede kalp atışları kızımın 200 ve üstüydü
sancılarımda daha doğuracak seviyede değildi
dilek hanım suni sancı ile doğum olsun istersen dedi ama açılmam hala 1 cmdi bu bebk için risktir dedi kalp atışları çok yüksekti ve acil sezeryana karar verdik ve anında yatışım yapıldı eşim annemi çantamı alamay gitti geldiğinde ben ameliyata giriyodum
bnmki mecburi oldu yani diilek hanım normal olsun diye bana gün bile vermemişti sezryan için ama böyle oldu
epidural sezeryandende çok memnun kaldım
hastanedende
bence gözün kapalı git hastaneye
yalnız 28. haftadan snra almıyorlar ona göre git cnm

acıkcası canım dılek hanım cok ıyı ama sezeryan yanlısı yanı baa 36. haftamda soruştu sezeryan ıstedığı varmı şimdiden randevun vereyım dıye benım normal doğum ıçımde kaldı oyuzden kımsenın ıcınde kalsın ıstemem her kadınınhakkı bnce.aslında maddı durumun varsa sıfaya gt derım sunı sancyla zorla doğurtıyolar ınsanı.ama normal doğum 700 zorunlu sezeryanda 700 kendın ıstersen sezeryanı 1500 dıe bılıyorum.. ama egepoldegökalp beye gt ıstersen benım ark.epidurallı normal doğum yaptı onda

bana sezeryan ıstermısın dıe sormuştu dılek hanım hatta bnde sezeryan oldum ınsanlardakı bu normal tutkusunu anlamıyorumartık demıştıı..ama yınede ıyı bı dr

Son düzenleme:
bana sezeryan ıstermısın dıe sormuştu dılek hanım hatta bnde sezeryan oldum ınsanlardakı bu normal tutkusunu anlamıyorumartık demıştıı..ama yınede ıyı bı dr

hadi ya banada bi türlü gün vermedi ben istememe rağmen. herşey normalken sezeryan olmaz demişti
acaba bnm normal yapamıycağımı anladıdamı öyle dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bılmıyorum ama bu dr lara hıç guvenolmuyo yanı aslında normal ıcın en garantı devlet bnce amabnım sıpa ınatcı cıktı doğmadı ılle kestrdı anasını:)))

:) Çok teşekkür ederim e_pack ve ceydaaaa arkadaşlarım. Egepole gideceğim, 28 haftadan önce randevu alacağım. Önce Dilek hn.a alırım, belki sonra Gökalp Beyden de alırım, yani alırmıyım :) bilemedim şimdi hala kararsızmışım dr. konusunda. Gökalp Bey hakkında bi kaç kötü şey okudum yine kadınlar klübünde, iyi yorumlarda çok gerçi ama dilek hn. hakkında önemli bir kötü habere denk gelmedim.

Hastane çok kalabalık oluyor mu acaba, randevu saatlerine uyuyorlar mı? Sen gebelik takibini de orada yaptırdın sanırım değil mi e_pack?

Ceydaa arkadaşım, maddi durumum normal düzeyde, 650-700'e kadar tamam ama daha fazlasını veremem, çünkü bir tek doğurmak ile bitmiyor, siz daha iyi biliyorsunuz Şimdiden gözüm korktu masraflardan. Aynı zamanda fmf'li olduğum için çok yorgunluk ve stres yaşamamam gerektiğinden işi de bıraktım bu ay, iyice zor günler bizi bekliyor yani anlayacağınız

cnm benim doktorum başkaydı alsancakta muayenesi vardı 27. haftama kadar onda dvm ettim doğum üxretlerini sorduğumuzda dudağımız uçukladı resmen 3.5 milyarlar 5 milyar arası fiyat dedi doktorum sonra 28. haftamda bi arkadaşımızın tavsiyesi ile oraya gittim tam sınırda giittim yani :)
sonra dilek hanıma çok ısındım ve dvm ettim bu arada ağustos sonuna kadarda özel doktorumada dvm ettim ikisini bi arada götürdüm hani dilek hanıma ısınamazsam beğenmezsem diye ama çok şükür iyi çıktı çok memnun kaldım ben
tabi karar senin cnm hakkında hayırlısı olsun
gaziden bende randevu almıştım çiğdem hanıma ama gitmedim dilek hanım beni tatmin etti çünkü
gaziye randevu almaya gittiğimde hiiiç eğenmedim çok pisti egepol termemiz bi hastane ayrıca
randevularda da çok beklemedim ben hiç cnm randevumu hep 13.30 a alıyoduk eşimin işi nedeniyle ilk hastada ben oluyodum direk giriyodum yani

bu arada kaç haftalıksın bebeğinin cinsiyeti ne ?

Öyle böyle sonunda o günlerde geçti bitti değilmi, doktormuş, hastaneymiş, doğummuş :) Sağlıklı uzun ömürlü olsun bebişleriniz, darısı başıma inşallah.

Ben şuan 23.haftanın içindeyim, kız bebek bekliyoruz :) Randevu mu da aldım bu arada, 24 Kasımda Gökalp Bey'e aldım, bi bakayım elektrik durumuna olmadı Dilek hanımla da görüşeceğim. Karşıyakada oturuyorum, hastane evime çok uzak sadece. Umarım bir gün yolda doğurmak nasip olmaz bana :)

doğumdan bı gun öncesıne kaadr hepsokaktaydım bn ıyı yapmışsın canım egepol cokgusel bı hastane hemdetemızz luks bı hastane fıyat konusuda cok ıyı bana mantıksz gelıo zaten bı doğuma 2-3 mılyar vermek gereksız bnce gt hakkında hayrlısıolsun ınsanllah..)

inşallah canım, hepimizin hakkında hayırlısı. yönlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. geç kalmadan aldım randevumu çok şükür :)

SLM.BENDE 16 HAFTALIK HAMİLEYİM.İLK DEFA GEÇEN HAFTA GİTTİM EGEPOLE ARKADAŞLARIMIN TAVSİYELERİ ÜZERİNE TABİKİ.DR.GÖKALP BEY VAR KADIN DOĞUMDA. SÜPER İLGİLENDİ VE MEMNUN KALDIM.GEÇEN HAFTA 15 HAFTALIK OLMAMA RAĞMEN BEBEĞİMİN CİNSİYETİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM DEDİM VE VERDİĞİ CVP MERAK EDİYORSAN YAT BAKALIM DEDİ VE ŞANSIMA CİNSİYETİ DE ÖĞRENDİM DR.GÖKALP BEY GERÇEKTEN İYİ....:))))) HAYIRLISI OLSUN....

SLM EGEPOL HASTANESİNE GİDİYORUM 16 HAFTALIK HAMİLEYİM KADIN DOĞUMDA DR.GÖKALP BEY'İ TAVSİYE EDİYORUM GERÇEKTEN İLGİLİ VE ANLAYIŞLI BİR DOKTOR.TİJEN HNM .BİLMİYORUM AMA BNM DUYDUĞUM FATMA HNM DYE BİRİ VARMIŞ ÇOK KAPRİSLİMİŞ BEN ARKADAŞLARIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE GÖKALP BEYİ SEÇTİM VE MEMNUNUM

öncelikle başınız sağolsun,üzüldüm tabiki insan ne diyeceğini bilemiyor tabii,çok fazla bişey bildiğimizden değil açıkçası dışardan bakıyorunuz özel hastane tertemiz ilgiye de kapılınca insan....ne desem boş şaşırdım ve üzüldüm insan neye inanacağını güveneceğini bilemiyor (( herşeyin hayırlısı allah tekrar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin size tez zamanda....

Son düzenleyen: Moderatör:
ekin arkadaşım seninde arkadaşınında başı sağolsun
ben hala şunu anlayamıyorum
nasıl ikiz gebelik gibi riskli bir gebelik yaşayan biri
özel hastaneye gidiyor ve doğumu orda yapıyor
çok çok riskli.kesinlikle yeni doğan ünitesi olan tam teşekküllü
devlet hastanesine gidilmeli diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…