İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

kesinlikle için rahat olsun süper bir doktor.bende kendisi sırf orda diye çiğliden üçyola gidicem hamillelik olduğunda.

kesinlikle için rahat olsun süper bir doktor.bende kendisi sırf orda diye çiğliden üçyola gidicem hamillelik olduğunda.

canım çok teşekkürler cevap için cumartesi gidicem bende ilk kez, torbalıdan gelip gidicem bende birde ilk kez erkek doktora gidicem ondan çekiniyorum

canım çok teşekkürler cevap için cumartesi gidicem bende ilk kez, torbalıdan gelip gidicem bende birde ilk kez erkek doktora gidicem ondan çekiniyorum
ben kadın doğum doktoru deyince nedense erkeklere daha çok güveniyorum.inanın bayan bir dr.dan çok daha hoşgörülü ve açıklayıcı oluyorlar.

ben kadın doğum doktoru deyince nedense erkeklere daha çok güveniyorum.inanın bayan bir dr.dan çok daha hoşgörülü ve açıklayıcı oluyorlar.

bendede aynen senın gıbı ne alakaysa hemen her konuda erkek doktor tercıhımdır benımde ılk hamıleleıgımde ıkı dr degıstırdım ıkısıde erkektı cokta memnun kaldım cekınılecek bırsey yok sonucta saglık bu bend eıkıncı hamılelık düşünüyorum burdakı okudugum yorumlardan gökalp beyı düşünmeye basladım

Merhabalar ben de buraya yeni üye oldum. Ben nisan ayından beri Hakan Sabırlı ya gidiyorum. Bu forumu nisandan beri okuyorum. Egepole gittiğim için, acaba Hakan beyi hiç yazan olacak mı diye :) Hakan bey den çok memnunum. Çok ayrıntıya giriyor, ultrasonda 15 dk incelediğini biliyorum. (Bu arada 20 haftalık hamileyim.)

Hakan bey Eşrefpaşa Hastanesinden gelen bir doktor. Hamile kalmadan önce de 2 kere hormonlarıma baktırtmak için gitmiştim, Eşrefpaşa Hastanesinde Muayene etmişti. Arkadaşımın tavsiyesiyle Egepole gitmeye karar verdiğimde Hakan beyin orada olduğunu duyunca hiç tereddüt etmeden randevumu aldım. (Egepolde çok yeni bir doktor daha) Arkadaşım Gökalp beye gidiyordu. Ama Gökalp beye 1 ay sonraya randevu verdiler. Benim 2 li test zamanım gelmişti mecburdum Hakan beye randevu almaya zaten... Nasıl gittin mi Cumartesi yazmışsın memnun kaldın mı doktordan canım? Ben bebek için 18 ay bekledim. PKO var bende. Hiç umumadığım bir ayda bebeğim geldi. O yüzden hiç kafana takma derim....

yok canım 18 haziranda randevıum yani bu cumartesi gidicem, ayrıntıları yazarım içimi rahatlattın ama teşşekür ederim.

selamm kızlarrrrrr... benn henüzz yeni hamişimmm.. bebikimm 7 haftaya girdii.. ama daha öncedenn belli bir dr um olmadıgı içinn simdii sürekli gidebilecegim bir dr arıyorumm.. arkadasımızınn esii dilekk hanım da dogum yapmıss cokk memnunnmuss... burdada nezahat hanımı okudumm.. amaa gecen de birii hemsireleri cok alakalı degilmişş arkadasım memnunn kalmadı dedii.. hastahane nasıll nezahat hanım yada dilek hanım nasıll??? erkekk doktorlaraa bakamıyorumm cünküü esimm onca didişmemize ragmenn erkekk doktoraa iznn vermyor

aminnn canım ,inşallah telaşsız gidebiliriz
benimde sezeryan olacağı için planlaı aslında ama neyin ne olacağı belli olmaz artık haftada bir hastanedeyiz bundan sonra

hayırlısı bakalım inşallah bende memnun oldğumu yazarım buraya:))

26+3 ikizlerime hamileyim nezahat hn dan çok memnunum
a
llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikiz deyince dikkatimi çekti bnde mart ayında ikizlerimi kaybettim ama drun hatası olduğunu düşünüyorum tekrar hamile kaldığımda nezahat hnma gitmeyi düşünüyorum
ayda 1 mi gidiyosun yoksa daha sıkmı
ikiz olunca dr lar daha tamkimli oluyolar özel bşy yapıyomu sana cnmm çok soru sordum galiba ama bu konuda acım olduğu için mrk ettim

amin inşallah. benim tüp bebek istanbulda yaptırdım tüp bebeği ve benim şu ana kadar 3 kez kanamam oldu düşük riskim var bebeğin birinin plesentası aşağıdaymış o yüzden sürekli yatmam gerektiğini söylüyor nezahat hn. bende aynen dediklerine uyuyorum . lavabo harici kalkmıyorum yataktan. kontrollerim bazen 2 haftada bazende 3 haftada oldu .. bu haftadan sonra da 2 haftada bir olacak inşallah başka bir sorunum olmazsa .. nezahat hn sağolsun ilgili bir doktor

kızlar egepoldekı drların en titizi hangisi yani titiz derken hiçbir tahlili fln atlamayan herseyı güzelce arastıran hamıleleık boyunca herseyım yapıldı hiçbiseyım atlanmadı dıye içimizin rahat olacagı dr?

Ben Şuan 24 haftalık hamileyim ve en başından beri gökalp beye gidiyorum.Çok iyi bir doktor bende güler yüzlü herşeyi söylüyor..arada yorgunluktan mutlaka atladığı şeyler olabilir ama sizinde aklınızdaki sorunlarınızı iletmenizde ve sormanızda fayda var.. Gerçekten çok mükemmel çok güler yüzlü bir dr... Yorgun bile olsa yüzündeki tebessüm eksik olmuyor..ben çok memnunumm..

Ahh bu eşler yokmu bu eşler kıskançlıklarından ne yapacaklarını bilemiyorlar...ben 24 haftadır gökalp beye gidiyorum ve gerçekten çok memnunum hatta geçen ay eşimle giittiğimde eşim gökalp beyi çok beğendi.ilgisi güler yüzü mükemmel..1 defa dilek hanıma gittim..siz sormadan dilek hanım fazla birşey söylemiyor.ve hemen çıkartıyor odadan...gökalp bey psikolojik olarakta moral veriyor..bu benim fikrim tabiki...

nezahat hanımdan memnun musunuz ben hem muayene için hem de hamile olursam ona gitmek istiyorum

bende geçtiğimiz hafta nst ye girdim ve doğum yapacağım kata çıktım annemi içeri almadılar nst de ama annem incelemiş her yeri çok temiz herkes güler yüzlü ve doğum yapan kişilerle konuşmuş herkes hem hastaneden hem de gökalp beyden çok memnun..
gerçekten güler yüzlü ve açıklayıcı her söylediği..
haftaya tekrar nst miz var sonra da doğum tarihimiz belli olur herhalde
Allah yüzümüzü kara çıkartmaz inşallah

Merhaba arkadaşlar , ben 2 senedir sürekli gökalp beye gidiyorum.geçen sene 3 aylık bebeşimi düzgün tutunamadığından dolayı kaybettim.şimdi ise 37 hafta 4 günlük hamileyim.gökalp bey den çok memnunum.ilgili, güler yüzlü.ben herkese öneririm.hamilelikten ötürü zaten hormonlarımız dolayısıyla alıngan davranışlarımız fazlasıyla var. Birde doktor tarafından terslenmek bizi mutsuz eder diye düşünüyorum.ama sorduğumuz sorulara net cevaplar alabildiğimiz bi doktor.benim ise tek korkum sezeryan yanlısı mı yoksa normal doğum mu.2 aydır bu soruma bi cevap alamadım .gökalp beye giden arkadaşlar tarafından. Herhalde ben size cevap vereceğim artık .çünkü son 2 haftam ve sancılarım artık gün geçtikçe atrıyor.hepimiz için hayırlısı olsun.

cnmm öncelikle allah kurtarsın hayırlısıyla bebeğini kucağına al işlhh

gökalp bey kesinlikle sezeryan yanlısı normal doğum yapan hiç duymadım....
bnde oyzden tereddüt ediyorum daha hamile değilim ama kaldığım zmn sırf bu yzden kafam karışık ama nezahat hnma ölemi bilmiyorm bilen warmıı

Merhaba arkadaşım, inşallah sende istediğin zaman bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.artık gökalp bey için diyecek bişey yok.doktor değiştirme şansımda.ama kontrollerimde sürekli normal istediğimi belirtiyorum.oda bunun farkında.şuan da normal doğum için bi problem gözükmediğini belirtti.cumartesi son kontrolüm .sizlere herşeyi yazarım.kötü düşünmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…