İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

güzel hbrlerini bekliyoruz cnmm allah yanında olsun umarım gönlüne göre olur normal doğum yaparsın

merhaba arkadaşlar ben çekigen yapımdan ötürü kadın doktordan bile utandığım için gökalp beye gidemem o ne kadar iyi bir doktor olsa bile ben kendimi rahat hissedemem muayene olmam lazım ve bebek düşüncem var hamilelik olursa egepole gitmek istiyorum evime de çok yakın nezahat hanım hakkında bilgi verebilir misiniz söz konusu kadın doğum doktoru olunca kendimi çok rahat hissetmek istiyorum

noırmal dogum ıstedıkten sonra zorla sezeryana yönlendırcegını sanmam ben hep sezeryan sıtedıgımden drla bu tarz sorunum olmamıstı:) ıkıncıyı düşünüyorum artık gökalp beyı tercıh edebılırım
gökalp bey testlerı fln yapıyor dımı zamanında atlamıyor bırseyı yanı herseyı detayıyla ıncelıyormu

herkese merhaba,
ben henüz çok yeni bir hamileyim ve doğuma kadar devam edebileceğim bir hastanem olsun istiyorum, hamilelik öncesi gittiğim özel drumdan çok memnundum ancak doğum vs derken karşılayamayacağım bi maddiyet sözkonusu oldu. egepole devam etmeyi düşünüyorum ama fazla bilgim yok. sizlere bazı sorularım olucak:
1) hastane çokmu kalabalık, çok sıra bekliyormuyuz?
2) personelin hastalara karşı tutumu nazikmi?
3) bütün testlerimiz herşeyimiz orada yapılabiliyormu?
4) odaların çoğu çift kişilikmiş bu doğrumu?
cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

slm arkadaşlar.bende 9 haftalık gebeyim.izmirde sgk anlaşmalı karşıyaka tarafında önerebileceğiniz hastane varmı. fiyatları araştırdım biraz...ama çok farklı rakamlar söyleniyo..hem bütçeme uysun hemde iyi bir doktor olsun istiyorum.herkes gibi..

bende karşıyakadayım cnm smyrna dışında burada sgk anlaşmalı bi yer bilmiyorum ama mitra kadın doğum var ben gitmiştim. temiz, güzel bi yer. sgk anlaşmalı. kontrollerine oraya gideblrsn ama doğumu kent veya çınarlıda fln yaptırıyorlar bildiğim kadarıyla. ben de egepolü düşündüm oraya başlayayım dedim uzak gerçi ama hiç olmazsa sgk anlaşması var ve çoğu kişi memnun.

espernza evet bende egopolu duydum ama uzak bana..burada bana yakın metropol ve başkent bostanlı hastanesi var sgk anlaşmalı ama hiç doktor tanımıyorum..fiyatlarıda farklı metropolde muayene 20 tl başkentte 42 tl.. ama tahlillerde vs.testlerde ve doğumda ne kadar alıyorlar hiç bir bilgim yok..açıkçası çelişkideyim..

ben hamilelik testlerim ve ilk kontrollerim için metropole gittim cnm ama şahsen memnun kalmadım. dr çok ilgisiz zaten çok yoğun devletten bi farkı yok. hoşuma gtmedi yani. egepol de çok uzak napıcam bilmiyorum. doğum için egepolü düşünüyorum ama. kontrollere de artık mitra olur başka bi yer olur. belkide egepol olur kontrol için de. bilmiyorum kararsızım egepol hakkında biraz bilgilendirirse burdaki arkadaşlar o zmn daha net olablrm

esperanza egepoldense allsancak daha yakın degılmı sana alsancakta gazı var egesaglık var onlarda sgk anlasmalı drlarıda ııdır bır arastır ıstersen hamıellık ılerledıkce zor oluyor yollarda gıdıp gelmek uzak olunca ben hamıleyken manısadaydım dr alsancaktaydı manısadan gelıyodum ama mıde bulantııs fln varken cok zordu 28.haftadan sonra manısaya devam ettım cok rahat ettım yakın olunca sezeryan yaptım dönüşte eve yakın olmasına ragmen araba sallandıkca zorlandım eşim birde izmirde dogurmayı düüşnüyodun dedi

kızlar ege saglık hastanesininn 1 yılı askınn süredir ssk ile anlasması yokkkk.. gazi hastanesidee erkenn dogum baslarsaa istediginizz kadarr hastasıı olunn kuvözz olmadıgından kabul etmiyorr.. bilginizee

Son düzenleme:
merhaba
ilk doğumumu egepolde yapmıştım fatma ipek hanım vardı
hastaneden inanılmaz memnun kaldım ama doktor tam fiyaskoydu
36. haftada kontrole gittiğimde beni plesenta yaşlanması olmasına rağmen beni 4 hafta sonra çağırdı
ama kızım kontrolden 5 gün sonra dünyaya geldi
suyum gelip hastaneye gittiğimizde sizin bebek zaten problemliydi dedi
ve nst, açıklık kontrolü, ultrason vs hiçbirşey yapmadan doğrudan sezeryana aldı ki suyum birden gelmemişti
sadece sızıntı olmuştu

neyse çok hatırlamak istemiyorum
şimdi yine hamileyim bornovada süheyla topaloğluna gidiyorum doğum da çınarlıda olacak ve mecburen yine sezeryan olacağım

karşıyaka civarında oturanlariçin bir tavsiyede bulunmak istiyorum
eğer sezeryan yapsalardı kesinlikle oraya devam ederdim
çiğli istasyonaltında kordon un hastanesi açıldı biliyorsunuzdur
orda mete tarcan var süper bilgili ve de ilgili bir dr
normal doğum yaptırıyorlarmış sadece acil bir durum olduğunda sezeryana dönüyorlarmış
hastanede fazla kalabalık değil özellikle sabah saaatlerinde çok rahat
muayene ücreti 20 tl

ben başkent 'e de gitmiştim yeni poliklinik binasına geçmeden önce
ama hiççç sevmedim dr iyiydi ama devlet hastanesi bile o kadar kötü değil bence ve 35 tl fark alıyorlardı hem de çok kalabalıktı kordon da mete beyi denemenizi tavsiye ederim hem normöal ultrasonla hem de dopplerle bakıyor ve bebeğin bir sürü renkli fotosnu veriyor

kordonda neden sezeryan yapmıyorlar..benimde ilk doğumum sezeryan ve şimdi yine sezeryan olmak zorundayım tabiki... tavsiyene tşk.araştırıcam.. 11 haftaya gircem..randevu alayım kordondan.. hoşuma giderse devam ederim..bizede yakın sayılır...tşk arkadaşım..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

sağlık bakanlığı normal doğumun %15 i kadar sezeryan yapılabilir diye bir kota koymuş, onlar da bu kotayı bilerek sezeryanla harcamak yerine acil durumlar için kullanıyorlarmış

hımm.amaldım.tşk.arkadaşım..neyse ben randevu aldım oraya bakalım doktorumdan memnun kalırsam doğumuda konuşurus ne yapıyorlar bakalım..

18 haziranda bebeğimi sezeryanla egepolde dünyaya getirdim.suyum azaldığı için kontrolün ertesi günü acil girdim.drum dışardandı.erken doğduğu içiin bebeğimi kucağıma bile alamadan küvöze aldılar.hergün ameliyatlı bir şekilde bebeğime süt götürdük.ağlamaktan sütüm bile olmadı ilk günler.ama hastaneden,temizlikten,hemşirelerden anestezi drundan çok memnun kaldım.tek sıkıntı bebişimin yokluğuydu.şükür şimdi kavuştuk yavruma.yenidoğan yoğun bakımda müthiş bir ekip var.bu açıdan kesinlikle öneriyorum hastaneyi.
önce rabbime şükrediyorum sonra onlara teşekkür ediyorum

bebeğinle kavusmana sevindim Allah baska ayrılık vermesin canım benim.benimde ayın 4ünde yani pazartesi randevum var suyumda azalma var doktorum dilek hanım hafta sonuna kadar bekletmem seni dedi hafta içi sezeryan olabilirim yani normal doğum istiyodum ama pek mümkün gözükmüyor bu arada 39 haftalık hamileyim senin suyunun oranı neydi benim 60 suan

kordon klınık sk anlasmalımı benım drum o hastanenın kurucusu ıbrahım yanıktı ozamn alsancaktaydı ssk yoktu tabı dogum olayı flnda olmuyordu kendısıde süper bır drdur tavsıye ederım benım sezeryandı dogumum teıkrar gebelık düşünüyorum sezeryan yapsalardı cok memnun olurdum bence ızmırın en ıı drlarından bırısıdır cünkü ibrahım yanık ınsallah zamanla sezeryanıda yaparlarda bend eıkıncı hamıleleıgımı yasadıgımda kendısıne gıderım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…