güzel hbrlerini bekliyoruz cnmm allah yanında olsun umarım gönlüne göre olur normal doğum yaparsınMerhaba arkadaşım, inşallah sende istediğin zaman bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.artık gökalp bey için diyecek bişey yok.doktor değiştirme şansımda.ama kontrollerimde sürekli normal istediğimi belirtiyorum.oda bunun farkında.şuan da normal doğum için bi problem gözükmediğini belirtti.cumartesi son kontrolüm .sizlere herşeyi yazarım.kötü düşünmek istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.
slm arkadaşlar.bende 9 haftalık gebeyim.izmirde sgk anlaşmalı karşıyaka tarafında önerebileceğiniz hastane varmı. fiyatları araştırdım biraz...ama çok farklı rakamlar söyleniyo..hem bütçeme uysun hemde iyi bir doktor olsun istiyorum.herkes gibi..
espernza evet bende egopolu duydum ama uzak bana..burada bana yakın metropol ve başkent bostanlı hastanesi var sgk anlaşmalı ama hiç doktor tanımıyorum..fiyatlarıda farklı metropolde muayene 20 tl başkentte 42 tl.. ama tahlillerde vs.testlerde ve doğumda ne kadar alıyorlar hiç bir bilgim yok..açıkçası çelişkideyim..
merhaba
ilk doğumumu egepolde yapmıştım fatma ipek hanım vardı
hastaneden inanılmaz memnun kaldım ama doktor tam fiyaskoydu
36. haftada kontrole gittiğimde beni plesenta yaşlanması olmasına rağmen beni 4 hafta sonra çağırdı
ama kızım kontrolden 5 gün sonra dünyaya geldi
suyum gelip hastaneye gittiğimizde sizin bebek zaten problemliydi dedi
ve nst, açıklık kontrolü, ultrason vs hiçbirşey yapmadan doğrudan sezeryana aldı ki suyum birden gelmemişti
sadece sızıntı olmuştu
neyse çok hatırlamak istemiyorum
şimdi yine hamileyim bornovada süheyla topaloğluna gidiyorum doğum da çınarlıda olacak ve mecburen yine sezeryan olacağım
karşıyaka civarında oturanlariçin bir tavsiyede bulunmak istiyorum
eğer sezeryan yapsalardı kesinlikle oraya devam ederdim
çiğli istasyonaltında kordon un hastanesi açıldı biliyorsunuzdur
orda mete tarcan var süper bilgili ve de ilgili bir dr
normal doğum yaptırıyorlarmış sadece acil bir durum olduğunda sezeryana dönüyorlarmış
hastanede fazla kalabalık değil özellikle sabah saaatlerinde çok rahat
muayene ücreti 20 tl
ben başkent 'e de gitmiştim yeni poliklinik binasına geçmeden önce
ama hiççç sevmedim dr iyiydi ama devlet hastanesi bile o kadar kötü değil bence ve 35 tl fark alıyorlardı hem de çok kalabalıktı kordon da mete beyi denemenizi tavsiye ederim hem normöal ultrasonla hem de dopplerle bakıyor ve bebeğin bir sürü renkli fotosnu veriyor
arkadaşlar gökalp bey kaç aylıktan sonra hasta kabul etmiyor???
kordonda neden sezeryan yapmıyorlar..benimde ilk doğumum sezeryan ve şimdi yine sezeryan olmak zorundayım tabiki... tavsiyene tşk.araştırıcam.. 11 haftaya gircem..randevu alayım kordondan.. hoşuma giderse devam ederim..bizede yakın sayılır...tşk arkadaşım..allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...
18 haziranda bebeğimi sezeryanla egepolde dünyaya getirdim.suyum azaldığı için kontrolün ertesi günü acil girdim.drum dışardandı.erken doğduğu içiin bebeğimi kucağıma bile alamadan küvöze aldılar.hergün ameliyatlı bir şekilde bebeğime süt götürdük.ağlamaktan sütüm bile olmadı ilk günler.ama hastaneden,temizlikten,hemşirelerden anestezi drundan çok memnun kaldım.tek sıkıntı bebişimin yokluğuydu.şükür şimdi kavuştuk yavruma.yenidoğan yoğun bakımda müthiş bir ekip var.bu açıdan kesinlikle öneriyorum hastaneyi.
önce rabbime şükrediyorum sonra onlara teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?