tebrik ederim sağlıkla kavuşmuşsun yavruna18 haziranda bebeğimi sezeryanla egepolde dünyaya getirdim.suyum azaldığı için kontrolün ertesi günü acil girdim.drum dışardandı.erken doğduğu içiin bebeğimi kucağıma bile alamadan küvöze aldılar.hergün ameliyatlı bir şekilde bebeğime süt götürdük.ağlamaktan sütüm bile olmadı ilk günler.ama hastaneden,temizlikten,hemşirelerden anestezi drundan çok memnun kaldım.tek sıkıntı bebişimin yokluğuydu.şükür şimdi kavuştuk yavruma.yenidoğan yoğun bakımda müthiş bir ekip var.bu açıdan kesinlikle öneriyorum hastaneyi.
önce rabbime şükrediyorum sonra onlara teşekkür ediyorum
egepol hastanesinde şu anda doğum fiyatları nasıl bilen var mı?
allah analı babalı büyütsün cnmm bebeğiniBende 5 temmuzda egepolde normal doğum yaptım.Doktorum dilek hanımdı.cok memnun kaldım.Doğumuma giren berna ebe hemsireler tüm personelden cok memnun kaldım.Hastane ve doktorlar dısardan sezeryan yanlısı gibi algılanıyorlar ama ben bunu bizzat yasadığım için söylüyorum bebeğimin suyu az olmasına rağmen doktorum son ana kadar normal doğum kararıma saygı duydu.Bebeğimi tehlikeye atmadan sık sık kontrole gittim ve doğumum sorunsuz bir biçimde gerceklesti.sizlerde doktorla görüşüp konusmadan önyargılı olmayın derim.
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
nezahat hanıma ben gökaölp beye randevu bulamadığım ilk hafta gitmiştim gerçekten iyi sıcak kanlı bi doktor ama gökalp bey,i öncedne tanıdğım için ona devam etmek istedim
ayrıntılı ultrasyon 50 tl canım bilgi olsun eğer cd ye çektirmek istersen o da 50 tl ..ben 100 tl ödemiştim ama çok güzel bi duygu sanki kucağında:))
allah analı babalı büyütsün cnmm bebeğini
demekki normal doğumda oluyomuş egepolde:)
hep sezeryan duyuyoruz ya....
bnde bidahaki aya gidicem ama nezahat hnmı düşünüyorum bakalım hayırlısıyla...
Egepol de Hakan Sabırlı ya gidip doğum yapan var mı?normal doğum yanlısı mı yoksa sezeryane mi yönlendiriyor?
tijen hanım önceden ssklılarad bakıyrmus sonrdan özele gecmıs bencede bıran evvel degıstır yazık güna okdar parayamerhaba bende 16 haftalık hamileyim egepolde doğum yapıcam kısmetse doktorum tijen erçal özel ilkede çalışıyor şuanda özel bakıyor hastalara eğer doğumu tijen hanıma yaptırırsam egepolde 2,600,00 tl ye yapıcağını söyledi ben egepoldeki her doktorun bu parayı aldığını düşünerek tamam demiştim ama burda okuyunca 700 tl olduğunu fln 28 haftalık olmadan gökalp beye gitmeyi düşünüyorum tijen hnm danda çok memnun değilim ztn bakalım neler olucak=)
Merhabalar ben de buraya yeni üye oldum. Ben nisan ayından beri Hakan Sabırlı ya gidiyorum. Bu forumu nisandan beri okuyorum. Egepole gittiğim için, acaba Hakan beyi hiç yazan olacak mı diye :) Hakan bey den çok memnunum. Çok ayrıntıya giriyor, ultrasonda 15 dk incelediğini biliyorum. (Bu arada 20 haftalık hamileyim.)
Hakan bey Eşrefpaşa Hastanesinden gelen bir doktor. Hamile kalmadan önce de 2 kere hormonlarıma baktırtmak için gitmiştim, Eşrefpaşa Hastanesinde Muayene etmişti. Arkadaşımın tavsiyesiyle Egepole gitmeye karar verdiğimde Hakan beyin orada olduğunu duyunca hiç tereddüt etmeden randevumu aldım. (Egepolde çok yeni bir doktor daha) Arkadaşım Gökalp beye gidiyordu. Ama Gökalp beye 1 ay sonraya randevu verdiler. Benim 2 li test zamanım gelmişti mecburdum Hakan beye randevu almaya zaten... Nasıl gittin mi Cumartesi yazmışsın memnun kaldın mı doktordan canım? Ben bebek için 18 ay bekledim. PKO var bende. Hiç umumadığım bir ayda bebeğim geldi. O yüzden hiç kafana takma derim....
canım merhaba bende yeni üyeyim ve bende mayıs ayından beri hakan beye gidiyorum 13 haftalık hamileyim.Bu arada sana özelden mesaj yazmak istedim ama yeni üye olduğum için yazamıyorum.Evet hakan bey çok iyi gözüküyor ama benim kafam çok karışık seninle mail yada başka birşekilde iletişim kuarabilir miyiz?
nasıl yani yaa egepolde testler yapılmıyomuu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?