gecmıs olsun zeyno allah analı babalı buyutsun darısı basıma bende gokalp beydeyım bakalım 2 haftaya kadar nasıpsee dogum gerceklesecek normal ıns
Ben hamileliğimin ilk muayenesinden itibaren Fatma İpek Hanıma gidiyorum.İlk bebeğim.Dün biraz canım sıkıldı.Randevu saatimde orada olduğum halde 1 saat 10 dakika bekledim.En sonunda kapıdan randevu saatim geçeli 1 saat oldu hala ismim çağırılmadı dedim.Sonra beni muayeneye aldılar ama çok gerildim.Yinede bişey demedim belki hata olup atlanmıştır diye.sonra kolunu aç dedi tansiyonumu ölçmek için,kolumu sıyırdım.Tam sıyır kolunu ama böyle ölçememki dedi sinirli bir şekilde,öfledi.sonra ölçtü tabi..Beraber bebeğe baktık ama benim moral sıfır tabi..kalktım ve yinede teşekkür ettim..Geçen hafta karnımda bir rahatsızlık hissetmiştim ondan behsettim, böyle bir durumda ne yapabilirim diye,acil servise gidersin dedi, kestirip attı yani...Bütün gece uyuyamadım sinirden,sevmiyorsa yapmayacak bu mesleği..İlk muayenede çok ilgiliydi, sonrakilerde sadece bebeğe bakıp ilaca ihtiyacın varmı diye sordu,hiçbir tavsiye,öneri,bilgilendirme yok yani.Sen sorarsan cevaplıyo..
Çok teşekkür ederim..Üçlü test yapacağı için sesimi çıkarmadım o gün.Önümüzdeki hafta test sonucumu alıcam ve bundan sonra o doktora gitmeyeceğim.Eşim özellikle bayan doktor istediği için tercih etmiştim.Arkadaşlarıma bu olayı anlattım onlarda çok kızdılar.Benim ilk bebeğim ve çoğu şeyi yeni öğreniyorum.Gökalp Beyin adı çok yaygın ve çok övüyorlar.Birdahaki randevuma ona gideceğim galiba..
kızlar ben de aynı durumdayım. fatma hanıma gidiyorum. çok kısa cevaplar verip biran önce muayne bitsin istiyor. ama bu saatten sonra gökalp beye geçersem, tavırları farklı olabilir. bir de ben normal doğum istiyorum. gece sancım tutsa hastaneye gitsem fatma hanım da nöbetçi olabilir. ozaman elime düştün bakalım demez mi? of ya bu gökalp niye başından beri egepolde diiil? hepimiz şikayet edip attırsak da mı kurtulsak diye düşünüyorum açıkcasııı
bence her randevumuzu yazalım buradan, ne söyledi ne yaptı? neticede can taşıyoruz. ben doktoru değiştiremem. ama inşallah zamanı gelipte haftam dolduğunda nöbetçi gökalp beye denk gelirim. neyse yakında yine randevum var, eserse şikayet ederim. bu arada şeker yüklemesi çok mu zaman alan birşey? sağlıkla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?