İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

arkadaşlar ben 05/12/09 tarihinde dr gökalp tokaç eşliğinde sezeryan doğum yaptım hastane güsel ve temiz anestezi uzmanı harika bir kişilik du sağolsun.arkadaşlar illede bayan dr diye ısrar etmeyin çünkü ameliyathanede 6 7tane erkek oluyor.ama doktora gelince ben gökalp bey'i özlüyorum herhafta sohbet ediyoduk ve harika sphbeti var şimdi bile gidesim geliyo.KISACASI HEMEN DOKTOR DEĞıŞıKLıĞı YAPIN HıÇ DÜŞÜNMEDEN GÖKALP TOKAÇ DıYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
bayan dr diye çok diretmiştim şimdi öyle pişmanım ki... keşke gökalp beye gitseydim zaten ameliyathanede bir sürü erkek oluyor hem sağlık bu şakaya gelmez erkek bayan ne farkeder.
fatma ipek aydal'a giden arkadaşlar çok geç olmadan doktorunuzu değiştirin derim bu benim naçizane tavsiyem

bende geçen perşembe 17 aralıkta egepolde doğum yaptım doktorum gökalp beydi gerçekten çok iyi bi insan ve çok ilgili ben sadece 2 kontrole oraya gittim doğumu orda yapmaya karar verdiğim için ben çok memnun kaldım kadın doktorda ısrar etmenin bi anlamı yok bence ameliyata erkekler giriyo doktordan hariç kadın dok daha panik oluyo bence hastanede çok güzeldi hemşirelerde ilgili gökalp beyde herkese tavsiye ederim

eşimin kız kardeşi 16 gün önce egepolde doğum yaptı(normal doğum).hamileliği boyunca oraya gitti.çok memnun kaldı dr u fatma ipek hanımdı. bana da tavsiye etti bebek tedavisi için ben de ona gidiyorum çoook memnunum.çalışanların ilgisi çok iiyi

gecmıs olsun zeyno allah analı babalı buyutsun darısı basıma bende gokalp beydeyım bakalım 2 haftaya kadar nasıpsee dogum gerceklesecek normal ıns

gecmıs olsun zeyno allah analı babalı buyutsun darısı basıma bende gokalp beydeyım bakalım 2 haftaya kadar nasıpsee dogum gerceklesecek normal ıns

selam kardelen bende bugün 15.30 da gökalp beyden randevu aldım gideceğim iyi bir dr muş duyduğuma göre siz memnunmusuz gökalp beyden heyecanlıyım çok sizide allah kurtarsın sağ salim bebeğinizi kucağına almak nasip etsin rabbim ne güzel bizde inşallah bu duyguyu yaşarız inşallah darsı bizlere :teselli::ecrin_bebek:

kızlar bende 31.haftadayım bi arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine fatma hanıma gidiyorum ve çoook memnunum şimdilik inşallah bi talihsizlik olmaz böyle gider..kısmetse mart ın 4 ügibi doğum olacağını söyledi doktorum bnm 2.doğumum ilk doğum sezeryanla olduğu için buda öyle olcak ama ben epidural istemiyorum.doğumdan sonraki düşüncelerimide yazarım.ama Gökhan bey için yazılanları okuyunca keşke onamı denk gelseydim dedim yani .ama doktorumu bu kadar az kalmışken değiştirmekde istemiyorum..bu arada yakında gidicek olan varsa Fatma hanımın odasını aşağıya labaratuvarın yanına almışlar.bence iyide olmuş..Allah isteyen herkese versin ,hamile olanlarıda sağ salim bebekleriyle birlikte kurtarsın.doğum yapan arkadaşlarımında bebklerini onlara bağıilasın analı babalı büyütsün.

Ben hamileliğimin ilk muayenesinden itibaren Fatma ıpek Hanıma gidiyorum.ılk bebeğim.Dün biraz canım sıkıldı.Randevu saatimde orada olduğum halde 1 saat 10 dakika bekledim.En sonunda kapıdan randevu saatim geçeli 1 saat oldu hala ismim çağırılmadı dedim.Sonra beni muayeneye aldılar ama çok gerildim.Yinede bişey demedim belki hata olup atlanmıştır diye.sonra kolunu aç dedi tansiyonumu ölçmek için,kolumu sıyırdım.Tam sıyır kolunu ama böyle ölçememki dedi sinirli bir şekilde,öfledi.sonra ölçtü tabi..Beraber bebeğe baktık ama benim moral sıfır tabi..kalktım ve yinede teşekkür ettim..Geçen hafta karnımda bir rahatsızlık hissetmiştim ondan behsettim, böyle bir durumda ne yapabilirim diye,acil servise gidersin dedi, kestirip attı yani...Bütün gece uyuyamadım sinirden,sevmiyorsa yapmayacak bu mesleği..ılk muayenede çok ilgiliydi, sonrakilerde sadece bebeğe bakıp ilaca ihtiyacın varmı diye sordu,hiçbir tavsiye,öneri,bilgilendirme yok yani.Sen sorarsan cevaplıyo..

Birde dün beklerken kapısına bir bayan geldi.Bayana cevap vermek istemedi,bayanda sinirlendi,bana verdiğiniz ilaçlardan zehirlendim,acillik oldum,bakmak zorundasınız dedi.Doktorda dahliye uzmanına gösterin ilaçları dedi.Bayanda sizin verdiğiniz ilaçlarla zehirlendim, siz bakacaksınız dedi.Sonra bayanı içeri aldılar.

canım orada gökalp tokaç diye kadın doğumcu var ben ona gidiyorum sende git istersen çok ilgili bir dr tavsiye ederim bende tavsiye üzerine gittim tedaviye başladık şimdi bebek için bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için fatma hanımın ters olsuğunu duymuştum bende yalnız bir dr hastasını asla tersleyemez hasta hakkı var bide oranın baş hemşiresi var çok iyi bizde gittiğimizde 1 saat geç girdik randevuya benim sıram gelmişti ama başkası daldı içeriye bende o arada sinirlenmiştimki eşimle konuşuyorduk o arada baş hemşire geçiyordu şikayetiniz var hemen halledelim dedi bende önemli değil dedim çok memnun kaldım bu durumdan anlayacağın sende bence gökalp beye git olanlarıda anlat dr a bence bilsinler bedava bakmıyorlar bizleri ilgilenecekler tabikide moralini bozma canım :teselli:

Çok teşekkür ederim..Üçlü test yapacağı için sesimi çıkarmadım o gün.Önümüzdeki hafta test sonucumu alıcam ve bundan sonra o doktora gitmeyeceğim.Eşim özellikle bayan doktor istediği için tercih etmiştim.Arkadaşlarıma bu olayı anlattım onlarda çok kızdılar.Benim ilk bebeğim ve çoğu şeyi yeni öğreniyorum.Gökalp Beyin adı çok yaygın ve çok övüyorlar.Birdahaki randevuma ona gideceğim galiba..

Bu arada en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah,Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

kızlar ben de aynı durumdayım. fatma hanıma gidiyorum. çok kısa cevaplar verip biran önce muayne bitsin istiyor. ama bu saatten sonra gökalp beye geçersem, tavırları farklı olabilir. bir de ben normal doğum istiyorum. gece sancım tutsa hastaneye gitsem fatma hanım da nöbetçi olabilir. ozaman elime düştün bakalım demez mi? of ya bu gökalp niye başından beri egepolde diiil? hepimiz şikayet edip attırsak da mı kurtulsak diye düşünüyorum açıkcasııı

gitmelisin canım çok memnun kalacaksın sende bak hereks gökalp beyin çok iyi olduğundan bahsediyor :1hug:

bence size kötü davranıyorsa şikayet edebilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız çünkü hasta hakları var biliyorsun canım

offf demeyin yaa bende çok etkilendim ...ama gerçekten ben bi tersliğini görmedim iyi saatlerinemi denk geldim acaba zaten şu doktor konusunda hiç şansım yaver gitmemiştir.biliyodum bi halt olacağını şimdi içim kurtlu hep özellikle doğum konusunda Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar ...

ılk gittiğimde çok ilgiliydi, hatta kartını felan da vermişti.Şu karın ağrımdan bahsetmiştim.O zaman kaç kere telefonunu aradım ama hep meşgule aldı,kesinlikle geri de dönmedi.Eşim doktorunla görüş ona göre hareket edelim dedi.Doktoru kendim bulup özellikle o hastaneye gittiğim için doktora ulaşamadığımı söyleyemedim.Mide için şurup kullandım,ağrım geçti,yoksa başka hastaneye gidecektim.O gün hastaneye gittiğimde kendisini aradığımı söylemedim ve böyle bir durumda ne yapacağımı sordum.bana acile gidersin dedi.yani önemli bişey olsa ortada kaldım.Oysaki bütün bilgilerim,tahlillerim,ilk günden beri hasta kayıtlarım kendisinde,böyle ortada bırakılmamalı..Bu hastalık değil, dünyaya bir canlı getiriyorsun..Her gittiğimde muayane edip, ilaca ihtiyacın varmı diyor,bunu da anlamış değilim.Bir saat bekledim orda,kapının karşısında,her gireni gözlemledim,bazılarına o kadar sıcak ve ilgiliki..

bence her randevumuzu yazalım buradan, ne söyledi ne yaptı? neticede can taşıyoruz. ben doktoru değiştiremem. ama inşallah zamanı gelipte haftam dolduğunda nöbetçi gökalp beye denk gelirim. neyse yakında yine randevum var, eserse şikayet ederim. bu arada şeker yüklemesi çok mu zaman alan birşey? sağlıkla inşallah...

ben 5 inde ordaydım şeker yüklemesi için 4.ünde normal muayene günümdü şeker yüklemesi istedi .5.inde sabahtan aç karnına gittim önce kan aldılar ardından üç bardak şekerli su içirdiler bir saat sonra bi daha aldılar tekrar 1 saat sonra yine kan aldılar .bunun da üstünden 1 saat geçince son defadaha kan aldılar yani yaklaşık 3 saat felan sürüyo ...inşallah normal çıkar cnm ..evet gittiğimiz her muayeneyi yazalım burdan ..bencede iyi olur Allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah ya..bide bnm sezaryan olcak mecbur fatma hanım gircek ya bide dediğim gibi ben şimdilik memnunum..ama çok karışığım .rüyalarıma giriyo artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…