zeliha, mortica tabi ki randevu saati sarkabilir acil durum olabilir, doğum gelebilir ya da farklı vakalar olabilir. benim fatma hanımla ilgili sorunum ya da memnuniyetsizliğim onun ilgisizliğiydi. benim bebeğimin kordonda kan akışı yavaşlamış damarlar daralmış ve o bana önemli değil bişey olmaz deyip 37. haftamda iki hafta sonra gel diye randevu verdi 4-5 gün sonra suyum gelip hastaneye gittiğimde ise senin bebeğinde zaten problem vardı hemen almamız lazım dedi. yani 4-5 gün önce sıkıntı yok dedi ki bebek beslenemiyomruş aslında çok önemli sıkıntıdaymış ama o hiç önemsememişti.
zeliha, mortica tabi ki randevu saati sarkabilir acil durum olabilir, doğum gelebilir ya da farklı vakalar olabilir. benim fatma hanımla ilgili sorunum ya da memnuniyetsizliğim onun ilgisizliğiydi. benim bebeğimin kordonda kan akışı yavaşlamış damarlar daralmış ve o bana önemli değil bişey olmaz deyip 37. haftamda iki hafta sonra gel diye randevu verdi 4-5 gün sonra suyum gelip hastaneye gittiğimde ise senin bebeğinde zaten problem vardı hemen almamız lazım dedi. yani 4-5 gün önce sıkıntı yok dedi ki bebek beslenemiyomruş aslında çok önemli sıkıntıdaymış ama o hiç önemsememişti.[/QUOTE
Siz bu durum karşısında ne yaptınız,tepkiniz nasıl oldu?
iyi günler arkadaşlar .... 4 haftalık hamileyimve ilk nere gittiysem orda kalmak istiyorum haaaastane hastane gezme te istemiorum çok ismini duydum egopol'un menmun kaln var mı hastaneden arkadaşlar ona göre gttcem çok kararsızıımm fiyatları nasıl nelr yapıo ilk gidişteee biiilgi verrirseniz sevinirim pek fazla bilgim yok bu konularda ilk gebeliiiiğim ..
canım ben hamile değilim bebek tedavisi görüyorum 2 defa gittim egepole çok memnun kaldım dr um gökalp tokaç çok iyi bir dr tavsiye ederim güler yüzlü sevecen bir dr ssk lıya bakıyorlar biz emekli olduğumuz için 10 lira verdik çalışanlar 22 liramış öyle dediler
gokalp bey, acıklama yapıyor mu?
hastaya yaklasımı nasıl?
kesinlikle gökalp beye git canım benim doğumamada kendisi girdi çok iyi güleryüzlü birisi bence ona git hem erkek doktorlar daha iyi bence tabi karar senin sonuçta
iyi günler arkadaşlar .... 4 haftalık hamileyimve ilk nere gittiysem orda kalmak istiyorum haaaastane hastane gezme te istemiorum çok ismini duydum egopol'un menmun kaln var mı hastaneden arkadaşlar ona göre gttcem çok kararsızıımm fiyatları nasıl nelr yapıo ilk gidişteee biiilgi verrirseniz sevinirim pek fazla bilgim yok bu konularda ilk gebeliiiiğim ..
gokalp bey, acıklama yapıyor mu?
hastaya yaklasımı nasıl?
iyi günler ....
tşk ederim arkadaşlar verdiginiz bilgiler için .... merak ettim gökalp beyi bi gideyim o zmna bayan doktorlar filan nasıl onlar ilgili bilginiz var mı acaba ben biraz çekingenimde rahat davranamam kii bilmiom valla ama tabi saglık için bebegim için neise o olsun ....
canım ben egepole Gökalp beye gidiyorum çok memnunum fiyat yönündende çok iyi 22 ytl ssk. ücretleri yeni doğan ünüteside var tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?