İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

merhaba arkadaşlar yazılanları okuyunca şaşırdım açıkcası.yaklaşık 3.5ay önce fatma ipek hanımda sezeryanla doğum yaptım.geyet memnun kaldım.epiduralim vurulurken bile yanıma geldi elimi tuttu morel vereyim sana diye.gece hastalarını dolaştı nasılsın ağrın sızın varmı diye.üstelik sürekli ona gitmedim.30.haftadan sonra devam ettim ona.ben hiç ters bi yanını görmedim.hatta 2arkadaşımıda ona yönlendirdim.onlarda çok memnun.okuyunca yazılanları inanınki şaşırdım.belkide ters bi zamanına denk gelmiştir.bilemiyorum.
 
bende fatma hanıma gidiyorum sormadıkça birşey söylemiyor ama soruncada ilgili cevap veriyor. ama aklı çok karışıyor yani 3lü test yapıldığında soru sorucaktım bi dk dedi şunları yazayım aklım karışıyor yazdı hmm şimdi sor bakalım dedi. usg de bakarkende tek tek her yerini gösteriyor. mesela cinsiyeti belli olmasına rağmen tekrar baktı ve bana da gösterdi. bilmiyorum aklım karıştı söylenenlerden ama ben çok kere nst giren hasta ile karşılaşıyorum hatta ayunı gün bir kaç defa giren bir bayan vardı. randevu sarktığı için uzun süre orada kaldım. randevu sarkmasınıda kendinizi onların yerine koyun yani bizde son zamanlarımızda acil sezaryen ihtiyacımız olabilir yada doğum sancısı çekiyor olabiliriz. aşağıda kont. gelen hastayada bakıcak ama acilse ayrı ben ona asla kızmıyorum.
 
randevu saati sarkabilir,acil hasta varsa tabiki bakacak kendimizde acil hasta durumunda olabiliriz.Yeterki önemsendiğimizi hissedelim,içimiz rahat olsun,kafamızda soru işaretleri kalmasın.
 
zeliha, mortica tabi ki randevu saati sarkabilir acil durum olabilir, doğum gelebilir ya da farklı vakalar olabilir. benim fatma hanımla ilgili sorunum ya da memnuniyetsizliğim onun ilgisizliğiydi. benim bebeğimin kordonda kan akışı yavaşlamış damarlar daralmış ve o bana önemli değil bişey olmaz deyip 37. haftamda iki hafta sonra gel diye randevu verdi 4-5 gün sonra suyum gelip hastaneye gittiğimde ise senin bebeğinde zaten problem vardı hemen almamız lazım dedi. yani 4-5 gün önce sıkıntı yok dedi ki bebek beslenemiyomruş aslında çok önemli sıkıntıdaymış ama o hiç önemsememişti.
 

bilmiyoru bana ilgisiz değil yada ben oyle hıssetmıyorum. ama kafam karıstı o ayrı bir konu
 
 
Muayenelerindeki tavrı bana bu hissi uyandırıyor.Doktorla ilgili kafamda soru işaretleri var ve içim hiç rahat değil.Sizin yaşadığınız olay hiç kolay bişey değil,Allah korusun bebeğinize bişey olsa bunun hesabını nasıl verecekti?anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar,sevmiyorsa bu mesleği yapmasın o zaman..
 
o anda şaşkınlıktan ne diyeceğimizi bilemedik ona mecburduk sonuçta sezeryana alıyorum hemen dedi suyum gelmiş olmasına rağmen ne sancı ne açılma kontrolü yapmadan sezeryana aldı çok şükür bebeğim de ben de iyiyiz. olayların farkına hastaneden çıktıktan sonra vardık aslında ben hastaneye şikayet maili gönderdim başka da bişey yapmadım allahından bulsun diyorum ama egepolle ilgili gördüğüm her başlığa benim başıma gelenleri yazıyorum.
 
ınanın hayretler ıcındeyım ben 21 ekımde egepolde dogum yaptım ve drum fatma hanımdı bır kere menunıyetsızlık bır suphe bıle aklımdan gecmedı bende onceden hastaneye gıdenlere hep sordugumdada bır kere bıle sıkayet duymadım dogumdakı benım korkumu yenmemdekı en buyuk etkendeodur bır daha dogum yapsam yıne ona yaptırırım
 
slm kızlar:) Ben de bu hafta hamilelik öncesi testleri yaptırmak istiyorum. Hamilelik sırasında Egepol'u düşünüyorum. Sizce testler için Egepol'e mi gideyim, yoksa dışarda başka bir yerde mi yaptırayım? Bu testleri Egepol'de yaptıran var mı, çok pahalıya gelir mi? yada başka bir yerde yaptırıp tavsiye eden var mı? Ssk'lıyım.
 
iyi günler arkadaşlar .... 4 haftalık hamileyimve ilk nere gittiysem orda kalmak istiyorum haaaastane hastane gezme te istemiorum çok ismini duydum egopol'un menmun kaln var mı hastaneden arkadaşlar ona göre gttcem çok kararsızıımm fiyatları nasıl nelr yapıo ilk gidişteee biiilgi verrirseniz sevinirim pek fazla bilgim yok bu konularda ilk gebeliiiiğim ..
 

canım ben hamile değilim bebek tedavisi görüyorum 2 defa gittim egepole çok memnun kaldım dr um gökalp tokaç çok iyi bir dr tavsiye ederim güler yüzlü sevecen bir dr ssk lıya bakıyorlar biz emekli olduğumuz için 10 lira verdik çalışanlar 22 liramış öyle dediler
 

gokalp bey, acıklama yapıyor mu?
hastaya yaklasımı nasıl?
 
gokalp bey, acıklama yapıyor mu?
hastaya yaklasımı nasıl?

kesinlikle gökalp beye git canım benim doğumamada kendisi girdi çok iyi güleryüzlü birisi bence ona git hem erkek doktorlar daha iyi bence tabi karar senin sonuçta
 
kesinlikle gökalp beye git canım benim doğumamada kendisi girdi çok iyi güleryüzlü birisi bence ona git hem erkek doktorlar daha iyi bence tabi karar senin sonuçta

tesekkur ederım.
ben daha once hıc egepole gıtmedım.
ucyol' daymıs sanırım, tam olarak nerede yerı?
 

canım ben egepole Gökalp beye gidiyorum çok memnunum fiyat yönündende çok iyi 22 ytl ssk. ücretleri yeni doğan ünüteside var tavsiye ederim.
 
iyi günler ....
tşk ederim arkadaşlar verdiginiz bilgiler için .... merak ettim gökalp beyi bi gideyim o zmna bayan doktorlar filan nasıl onlar ilgili bilginiz var mı acaba ben biraz çekingenimde rahat davranamam kii bilmiom valla ama tabi saglık için bebegim için neise o olsun ....
 

bayan doktor hakkında pek iyi şeyler duymadım ben ama gidip muayene olmadan bilemez kimse erkek doktor diye çekinmene gerek yok bence doğumdada erkekler giriyor sonuçta tabiki senin bilceğin bir konu ama çok iyi bir doktor hayırlısı senin için
 
canım ben egepole Gökalp beye gidiyorum çok memnunum fiyat yönündende çok iyi 22 ytl ssk. ücretleri yeni doğan ünüteside var tavsiye ederim.

bilgin için tşk ederim caım salı çarşamba gidecegim egepaole en önemli şey benim içinde yeni doğan ünütesinin olması ya alllah korusun her hangi bi sorunda başka hastaneye gitmek zorunda kalmıosun .. :ecrin_bebek:
herkez de gökalp beye giiidio valla bende bi gideyim ona bi görüşeyim görüşmeye göre karar vereyim ...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…