ben 5 inde ordaydım şeker yüklemesi için 4.ünde normal muayene günümdü şeker yüklemesi istedi .5.inde sabahtan aç karnına gittim önce kan aldılar ardından üç bardak şekerli su içirdiler bir saat sonra bi daha aldılar tekrar 1 saat sonra yine kan aldılar .bunun da üstünden 1 saat geçince son defadaha kan aldılar yani yaklaşık 3 saat felan sürüyo ...inşallah normal çıkar cnm ..evet gittiğimiz her muayeneyi yazalım burdan ..bencede iyi olur Allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah ya..bide bnm sezaryan olcak mecbur fatma hanım gircek ya bide dediğim gibi ben şimdilik memnunum..ama çok karışığım .rüyalarıma giriyo artık ..
arkadaşlar 20 haftalık hamileyim buca tıp a gidiyorum ama doktorum doğum için 2 bin civarı istiyor açıkcası bana fazla geliyor bende doğumu bütçeme uygun güvenilir donanımlı bir hastanede yapmak istiyorum hastane ve işinde başarılı bir dr öneren varsa lütfen cvp bekliyorum
Arkadaşlar yılbaşından sonra egepolde muayene olan varmı ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum.Doğum ücretleri hakkında muayene ücreti hakkında zam geldimi gelmedimi çok merak ediyorum bilgi veren olursa çok sevinirim. Allahım herkezi kurtarsın
canım 15 ocaktan sonra zam gelcek.bende özel gazi hastanesi çiğdem karasa'a gidiyorum.son derece memnunum.tavsiye üzerine gitmiştim iyiki gitmişim.34.haftamdayım ve doğumumu orada yapacağım.eski fiyatı 500 tl idi sonra ne olur bilemem.bir defa deneyin derim
cnm ben yeni gittim yine 22 lira verdim yazı gelmiş ama yönetim henüz bişey bildirmemiş neo lcak bilmiyorum ama hala zam yoktu sanırım arkadaşımızın dediği gibi 15 ocaktan sonra belli olur.
Kızlar beni bugün Egepol hastanesinden aradılar.Anket yapıyorlarmış,hastanemizle ilgili bir şikayetiniz varmı diye sordular.Bende geçen gün başıma gelen olayı anlattım.Benimle görüşen bayan hastanenin halkla ilişkiler müdürüymüş.Tekrar aynı olayla karşılaşırsam doktor değiştireceğimi söyledim.Görüşmenin doktora iletilip iletilmediğini sordum hayır dedi, ama insan yinede rahatsız oluyor.Bana doktordan her hastanın aynı elektriği alamayacağından bahsetti,sana iyi gelen doktor başkasına soğuk gelebilir felan dedi.Bende haklısınız ama sonuçta bizde bir can taşıyoruz,kaygılarımız var,doktorum beni hiçbir şekilde yönlendirmiyor,tavsiye ve uyarılarda bulunmuyor,ilk gebeliğim ve bilgisizim dedim.sadece muayane edip gönderiyor,ilaca ihtiyacın varmı diye soruyor.Kaygılı olduğumdan bahsettim,şikayet amacıyla değil sadece bebeğimin sağlığını düşündüğümden kaygılı olduğumu söyledim.Doğumu da orada yapmayı planlıyordum,böyle olursa nasıl doğuma girerim bilmiyorum.Sizi de arayan oldu mu?
Kızlar beni bugün Egepol hastanesinden aradılar.Anket yapıyorlarmış,hastanemizle ilgili bir şikayetiniz varmı diye sordular.Bende geçen gün başıma gelen olayı anlattım.Benimle görüşen bayan hastanenin halkla ilişkiler müdürüymüş.Tekrar aynı olayla karşılaşırsam doktor değiştireceğimi söyledim.Görüşmenin doktora iletilip iletilmediğini sordum hayır dedi, ama insan yinede rahatsız oluyor.Bana doktordan her hastanın aynı elektriği alamayacağından bahsetti,sana iyi gelen doktor başkasına soğuk gelebilir felan dedi.Bende haklısınız ama sonuçta bizde bir can taşıyoruz,kaygılarımız var,doktorum beni hiçbir şekilde yönlendirmiyor,tavsiye ve uyarılarda bulunmuyor,ilk gebeliğim ve bilgisizim dedim.sadece muayane edip gönderiyor,ilaca ihtiyacın varmı diye soruyor.Kaygılı olduğumdan bahsettim,şikayet amacıyla değil sadece bebeğimin sağlığını düşündüğümden kaygılı olduğumu söyledim.Doğumu da orada yapmayı planlıyordum,böyle olursa nasıl doğuma girerim bilmiyorum.Sizi de arayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?