İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

sağol arkadaşım uzun sürüyormuş demek bukadarını bilmiyordum, ben de haftaya gidicem. neyse moralimizi bozmayalım

arkadaşlar 20 haftalık hamileyim buca tıp a gidiyorum ama doktorum doğum için 2 bin civarı istiyor açıkcası bana fazla geliyor bende doğumu bütçeme uygun güvenilir donanımlı bir hastanede yapmak istiyorum hastane ve işinde başarılı bir dr öneren varsa lütfen cvp bekliyorum

eltim egepol de sezeryanla doğum yaptı çok güzel ilgileniyolar hemşirelerde
çok iyi :lepi:

egepol.de sigortan varsa sezeryanla doğum 600 lira vermiş eltim çok uygun geldi bana
normal doğum daha uygundur sanırım bi görüş istersen a.s

Arkadaşlar yılbaşından sonra egepolde muayene olan varmı ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum.Doğum ücretleri hakkında muayene ücreti hakkında zam geldimi gelmedimi çok merak ediyorum bilgi veren olursa çok sevinirim. Allahım herkezi kurtarsın

Son düzenleme:
canım 15 ocaktan sonra zam gelcek.bende özel gazi hastanesi çiğdem karasa'a gidiyorum.son derece memnunum.tavsiye üzerine gitmiştim iyiki gitmişim.34.haftamdayım ve doğumumu orada yapacağım.eski fiyatı 500 tl idi sonra ne olur bilemem.bir defa deneyin derim

cnm ben yeni gittim yine 22 lira verdim yazı gelmiş ama yönetim henüz bişey bildirmemiş neo lcak bilmiyorum ama hala zam yoktu sanırım arkadaşımızın dediği gibi 15 ocaktan sonra belli olur.

çiğdem hanımda benimde tanıdığım doğum yaptı çok memnun kaldı ama bana orası çok ters geliyor ulaşım yönünden yoksa çok istedim orayı gaziemirde oturuyorum ben o yüzden özel arıkan tıp merkezi var oraya gidiyorum egepolün doğum ücretleri daha uygun geldiği için bana daha çok tercih ettim orayı bakalım inş. artmaz ayın 15 den sonra şansımıza bakalım oda hoşcakalın teşekkürler ilginize

cnm ben yeni gittim yine 22 lira verdim yazı gelmiş ama yönetim henüz bişey bildirmemiş neo lcak bilmiyorum ama hala zam yoktu sanırım arkadaşımızın dediği gibi 15 ocaktan sonra belli olur.

inş. gelmez zam gelsede yapcak bişey yok mecburen gitcez teşekkürler

Kızlar beni bugün Egepol hastanesinden aradılar.Anket yapıyorlarmış,hastanemizle ilgili bir şikayetiniz varmı diye sordular.Bende geçen gün başıma gelen olayı anlattım.Benimle görüşen bayan hastanenin halkla ilişkiler müdürüymüş.Tekrar aynı olayla karşılaşırsam doktor değiştireceğimi söyledim.Görüşmenin doktora iletilip iletilmediğini sordum hayır dedi, ama insan yinede rahatsız oluyor.Bana doktordan her hastanın aynı elektriği alamayacağından bahsetti,sana iyi gelen doktor başkasına soğuk gelebilir felan dedi.Bende haklısınız ama sonuçta bizde bir can taşıyoruz,kaygılarımız var,doktorum beni hiçbir şekilde yönlendirmiyor,tavsiye ve uyarılarda bulunmuyor,ilk gebeliğim ve bilgisizim dedim.sadece muayane edip gönderiyor,ilaca ihtiyacın varmı diye soruyor.Kaygılı olduğumdan bahsettim,şikayet amacıyla değil sadece bebeğimin sağlığını düşündüğümden kaygılı olduğumu söyledim.Doğumu da orada yapmayı planlıyordum,böyle olursa nasıl doğuma girerim bilmiyorum.Sizi de arayan oldu mu?

çok iyi yapmışsınız bazı yetkili insanların bunları bilmesi lazım ama siz yinede geç kalmışsınız ben olsaydım yaşadığım gün olayı yetkili birisine bildirirdim. sonuçta dedidiğniz gibi can taşıyoruz insana nasıl davrancaklarını bilmeleri lazım doktorda olsa hastanenin sahibide olsa hiçkimsenin bu şekilde davranması doğru değil allah yardımcımız olsun valla artık özel hastanelerede güvenemiycez allah sağ salim bebeklerimizle kurtulmayı nasip etsin (amin)

hayır arayan felan olmadı ama olursa ne derim bilemiyorumki ...ben şikayetçi değilim ama yazılanlar kafamı feci karıştırdı...arkadaşım inşallah aynı şeyleri bidaha yaşamazsın.

merhaba
bu başlığa yaşadıklarımı daha önce yazmıştım ben de egepole gidiyordum doktorum fatma hanımdı aynı şeyleri tekrar yazmak istemiyorum geçmişten bakabilirsiniz ama ben kendisinden hiç memnun kalmadım ve keşke gökalp bey başladığında ona geçseydim dedim.
fatma hanım bizlerin can taşıdığının farkında değil gibi umursamaz tavırlar içinde bence.
2 hafta önce dikiş kontrolüm vardı tanık olduğum olayı anlatayım;
acil bi hasta gelmiş 21 haftalıkmış sancısı varmış fatma hanımı aradılar muayene eder misiniz diye tepkisi onunla uğraşamam devlet hastanesine gitsin dedi. affedersiniz ama insan hayvana böyle muamelede bulunmaz.
ben kendi yaşadıklarımla ilgili hastaneye e-mail ile şikayette bulundum ama henüz bana dönmediler keşke arasalar da içimi döksem yaşadıklarım aklıma geldikçe sinir oluyorum

bende bir keresinde gittiğimde, önceki hastası için yanındaki hemşireye ''sanki benim çocuğum ne hali varsa görsün dedi''..o zaman pek anlayamadım,bide tecrübesizlik işte.hep olumsuz şeyler bize mi denk geldi bilmiyorum.

Yarın ya da öbür gün üçlü test sonucumu alıcam..Doktorumdan gidip öğrenecekmişim sonucumu,laboratuvardaki görevli öyle söyledi..Doktor diğer hastaları muayene ederken nasıl girip öğrenicem,kadın çok soğuk ve dikine konuşuyor,tavırları beni bayağı ürkütmüş galiba..Daha önce tahlil sonuçlarınızı nasıl görüştünüz?

bende aynı dertten muzdariptim ama sorunu eşim çözdü:)zaten 3 lü test 1 hafta sonra cıkıyo 10 gun içinde tekrar randevu alırsan para ödemiyosun istediğimiz saatte randevu alıyoruz parada ödemeden hem sonuçlarımızı gösteriyoruz hemde araya nasıl kaynıycam diye kaygı duymuyoruz..tavsiye ederimm

arkadaşlar ben de son yaşadığım olayı anlatayım. yine kontrole gittim 10dk bile sürmedi. (bu arada iğrenç bir saç rengi olmuş) ilaçların ne alemde diye sormadı ben de unuttum. neyse ertesi günü kan tahlili sonuçlarımı göstermeye gittim. sonuçta belli bir eğitimden geçtik, hasta varken rahatsız etmedim sadece beni görebileceği açıda oturdum. birkaç hasta girip çıktıktan sonra uygunsanız kan sonucumu göstereyim dedim. birkaç hasta daha bakayım dedi. neyse yine bekledim. sonunda bana sıra geldi. sonuca baktı tik attı, kağıdı kenara koydu sıradaki dedi. ya tik işaretinin tamam anlamına geldiğini biliyoruz ama insan en azından bir problem yok geçmiş olsun der. neyse ben de kan ilacımın bittiğini söyledim. bugün giriş yapmadın git bir sağlık ocağından yazdır dedi. bu arada sıra bekleyen bir kadını dikkatimi dağıtıyorsun diye azarladı. yani devlet hastanesine gitsem daha çok ilgi görürdüm. internetten şikayet ettim. birazdan hastaneyi arayıp yetkililere de şikayet edicem ne bu ya. havasından yanına varılmıyor. bu arada cv sini tekrar inceledim hep tıp merkezlerinde çalışmış ve her yıl iş değiştirmiş. bu bence kötü bir özgeçmiş. arıkan tıp merkezini aradım orada doğum yokmuş,sadece inceleme var. yani bu kadın son 5 6 yıldır aslında çocuk doğurtmuyor. acaba evlimi anne mi diye de merak ediyorum. çünkü sizin yazdılarınızı da okudum. ''mesela bana ne benim çocuğum mu'' demiş anne olsa bizi daha iyi anlardı diye düşünüyorum. benim yaşadığım olumsuz tecrübe bu. ama bir sonraki randevumu gökalp beyden almayı düşünüyorum ve sırf bu nedenden nöbetçi o denk gelmesin diye sezeryan olucam sanırım. çoook sinirliyimmmm

kızlar gebelik haftanız ilerlediğinde 32. haftadan sonra 2 haftada bir 36. haftadan sonra haftada bir doktorunuzun sizi görmesi gerkiyor ama fatma hanım rutin 4 hafta sonrasına çağırıyor beni 37. haftamda 3 hafta sonraya çağırmıştı bebeğim o kadar beklemeden erken geldi başka bi arkadaşımı da 36. haftasında 4 hafta sonra gel demiş o da bir hafta sonra gökalp beye gitti ve şimdi gökalp bey haftada bi kontrol ediyor ikisi arasında çok fark var iyiki gökalp beye geçmişim dedi. aklınızda bulunsun dr değiştirmek isteyenler tekrar düşünsün bence ben değiştirmediğim için çok pişmanım.

bu arada tahlil sonucu göstermek için randevu almanıza gerek yok içerdeki hasta çıkarken bizim tahlil sonuçlarımız vardı diye hemşiresine söyleyin o sizi aradan alıyor. biz hep öyle yapmıştık sorun olmamıştı

aradım şikayetimi bildirdim. çok ilgili bir halkla ilişkiler müdürü. ismimi ısrarla aldı. ben de verdim kesinlikle bildirilmeyeceğini söyledi. kimsenin hakkını aramadığını, kendilerini bilgilendirdiğim için teşekkürlerini bildirdi. bence sizde içinizi acıtan bir durum olduysa arayın ve söyleyin. kesinlikle güvenebilirsiniz... 2622222

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…