arkadaşlar merhaba!
Acıkcası bu tür sitelere yorum yazan birisi değilim.Ama konu Egepol hastanesi ve özellikle Hakan SABIRLı olunca kendimi tutamadımünü

Öncelikle şunu söylemeliyimki:Egepol hastanesi kadın doğum konusunda çok iyi hizmet veren bir hastane;ben doğumumu 18 mart pazar günü yaptım.Aslında sezeryan günüm 22marttı ama oğlum erken gelmek istedi:)Pazar günü olması hastaneye giderken bizi tedirgin etmişti.Doktorum olan Hakan bey'in nöbetçi olup olmadığını bilmiyorduk.Hastanede Hakan Bey'in nöbetçi olduğunu öğrenince çok sevindim;çünkü akrabalarımdan bazılarının onu eleştirmesine rağmen(ki en onlara hiç kulak asmadım) benim için süper bir doktor.Eğer Hakan beyle iletişiminiz iyi olursa,frekansınız tutarsa,onun dediklerini uygularsanız herşey yolunda gidiyor ve benim gibi güle oynaya sezeryan ameliyatı geçiriyorsunuz.

Öyleki sezeryan masasında bile(doğumdan önce kafamda kurmadığım senaryo kalmamıştı;en kötü ihtimalleri bile düşünmüştüm)espriler yaptık.Zaten anestezi uzmanı,hemşireler o kadar yardımcı ki...Ben doğumun nezaman bittiğini bile anlamadım.
Doğum geceside biraz ağrılarım oldu,özellikle ayağa kalkmakta zorlandım ama hemşireler hep yardımcı oldular ve nezaman çağırsak geldiler.
Kısacası Egepol hastanesi ekibine ve özellikle doktorum olan HAKAN SABIRLI'ya binlerce teşekkürler..Eşimle ikimiz bir daha böyle iyi iletişim kurabileceğimiz doktorla karşılaşabileceğimizi düşünmüyoruz.
Hatta keşke Hakan bey aynı zamanda çocuk doktoru da olsa:)
Yazım baya uzun oldu arkadaşlar kusura bakmayın ama şu an 4 aylık bebeğim var ve ilk kez annelik deneyimini yaşayan biri olarak tüm korkularımı yenen hastane ekibinin ve Hakan Bey'in hakkını vermek istedim:)
In short;I strongly recommend Dr.Hakan Sabırlı-İzmir Egepol Hastanesi..