İzmir Egepol'de Ayrıntılı Ultrason

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
günaydın arkadaşlar
ay sonunda ayrıntılı ultrason çektirmem lazım
egepolde çektiren var mı?
radyoloji uzmanı mı yapıyor yoksa normal jineokolg mu?
ve memnun kaldınız mı cd verdiler mi?
ücreti neydi?
nolur yardımcı olun çıldıracağım

ben öğrendim radyoloji uzmanı çekiyormuş
sizler sadece memnun kaldınız mı onu yazarsanız sevinirim

mrblar oncelikle hayirli dogumlar dilerim.ben 19.haftamda cektirmistim doktorum nezahat hnm o istemisti,ceken radyolog cok tatli ve esprili bir bey,benim goruntuler pek iyi cikmadi cunku 19 erken bir hftaymis daha bebegin yag dokusu tam olusmadigi icin kime benzedigi fln,yuz hatlari cok net belli olmuyor,radyolog bna girerken soylemisti ztn yuzunu fln net ayirt etmek isterseniz 25-29haftalar arasi gelin simdi cdye gerek yok demisti ama ben yinede girmistim,saglik kontrolu acisindan sorun yok ama ona net bir sekilde bakildi,ama ben merakimdan suan 25inci haftadayim yine girecegim randevu aldim,sonuclari yazarimbuarada sadece cd veriyorlar,ayrica ucret oduyorsun cd icin resim vermiyorlar ama cd.den basabilirsiniz.

ben aradığımda 100tl dediler
ayrıca cd için ne kadar ücret istıyorlar ki?
bu arada size de hayırlı doğumlar
ne kadar baktılar yanı ne kadar sürdü kısa değildir umarım

tesekkur ederim,ben cektirdigimde 50 tl iydi,ayrica cd cekimi isteniyorsa 50 tl dha aliyorlar,bir kismini ssk karsiladigi icin sanirim bu kdr uygun fiyatlar,acikcasi bna kisa geldi cekim suresi 15-20 dk fln suruyor,ama cihaz son model(GE marka)4d ayrica renkli doopler gorevi de goruyor,bebisin organlarina,kan akis hizina vs bakiliyor.

teşekkür ederim canım
ben engüzeli tekrar arayıp cu fiyatın içinde cd de var mı sorayım
eğer yoksa doktorumun dedği yere gideceğim bir sürü fotoda veriyorumuş
çok teşekkürler tatlım
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…